Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава повишеното ниво на еозинофили при дете?
Как да се справим с разстройство при дете?
Какво може да означава повишеното ниво на тромбоцитите без други промени в кръвната картина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава повишеното ниво на еозинофили при дете?
-
Как да се справим с разстройство при дете?
-
Какво може да означава повишеното ниво на тромбоцитите без други промени в кръвната картина?
-
Какво да правя, ако разлея супа върху детето?
-
Какви умения имаха децата ви на 1 годинка?
това в кръга на шегата
Днес ставаме на една годинка(точно време08:58)това което прави ме е:пляскане,чао,дава всички боклуци(ама беше голям зор докато се откаже да ги яде)бърбори постоянно на нейния си език и като свърши изречението казва АЙДЕ–все едно съм разбрала нещо
и я научих да дава 5(мн е смешна)Мидичке,аз мисля че децата си разбират мн добре всичко,само че не искат да го правят(или поне не когато на нас ни е кеф)Виктория разбира какво и говоря,но го прави само когато тя реши,не когато аз и кажа(тук ще вметна за племенницата ми която е кротко,но лигаво дете)та тя носи всичко,дава всичко и стои мирна когато се облича,моето диване е възпитно,но много щуро.Незнам кое е по добре,защото не мога да и сложа дори памперса
но за сметка на това съм я научила на самостоятелност и ако се налага може да си стои с часове в стаята без да и чуя гласа,от което аз съм много,ама много доволна.
за Вероничка и да се оправя бързо
и всички други емотикони,които ще покажат какво ми иде да направя!И да не си мислите,че съм станала рано........не просто не съм лягала и в момента изглеждам така

, а имате ли висока температура и много пъпкиы не се тревожи ще се оправите.

Побеснах ви казвам, ама и се зарадвах.Стана ми мъчно, че Дени го кара да прави такива неща