Митове и легенди за живота в чужбина

• 25 349
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • T"A
Вес, surfline,  не знам...  Thinking

това твърдение го бях прочела в един друг форум, след което го и чух в обсъждане на чужденците... Разбира се, имаше и аргументи в подкрепа на идеята - в какво състояние им били стаите в хотелите... подобни... И това за къпането идвало от Германия - там така се били къпали, но аз дълбоко се съмнявам, че може да се обобщава така  Peace

И за местните ми бяха казвали, че са нечистоплътни, но все хора, които не знаят, че тук е прието ежедневното къпане по н-пъти; даже в някои офиси има бани с душове  Grinning

# 91
  • E-CLM & CH-VD
За Англия съм сигурна, че има такива кранчета, защото моя приятелка живее в такъв апартамент  Laughing, намерих една снимка  Laughing

А това е някакъв суперстранен душ  Crazy, с който не бих могла да си служа, тъй като нямам 3 висши Laughing

# 92
  • в Tara
както и че мъжете пълнят мивката с вода и така се бръснат newsm78
а моите спомени стигат по-далеч:
англичанина пълни ваната
влизат двамата съпрузи
мъжът се бръсне
жената се къпе
всичко в един гьол

сори, ма почти мога да се закълна че някой колоритен разказвач 'от англия' ни взе акълите с този преразказ преди няколко години
силно се надявам това да е мит и легенда.

# 93
там така се били къпали

Laughing Laughing Laughing, това вече е нещо ново и за мен.

Оу, да! Един от митовете от близкото минало - всички западнячки раждат със секцио.

Не завиждам на английските водопроводчици - на този душ монтажът би ми бил интересен да го изгледам Mr. Green.

# 94
  • Italia
За Англия съм сигурна, че има такива кранчета, защото моя приятелка живее в такъв апартамент  Laughing, намерих една снимка  Laughing

А това е някакъв суперстранен душ  Crazy, с който не бих могла да си служа, тъй като нямам 3 висши Laughing

4акайте ся да ви обясни кака ви ДиРо4ка, ниЩо,4е не е водопровод4ик как се действа с това 4удо на инженерната мисъл, демек дуШа от снимката . bowuu Миналата година като ходихме до ШУтландия имах възможността да го проу4а добре и да спася кожицата си от сигурно замръзване ( крана САМО за студена вода ) или сигурно сваряване ( крана САМО за топла вода )  Twisted Evil
Зна4и кран4етата за студена или топла вода като се отвъртят съответно поти4а само студена или само топла вода а ако ги врътнете едновременно в единия край водната струя е лед студена а в другия край вряла та пуШек се вдига. Crazy Самия 4у4ур на 4еШмите и дуШовете ако го погледнете отдолу е разделен на две отделения :едната половина е за топлата а другата половина за студената вода. Тази мммммм ръ4ка да я наре4ем дето се вижда под слуШалката на дуШа служи за преминаване към режим дуШ,тоест водата те4е от дуШа а не от 4у4ура. Там ве4е положението е по розово,заЩото като се завъртят крановете за студената и топлата вода струята се смесва и от слуШалката поти4а благодатно и поносимо топло Н2О.
Туй то. Peace

# 95
Още един мит
- Чужбинските пощи не губят писма, колети и др. пратки. Всичко пристига бързо и в отлично състояние.
Моята свекърва получи картичка от свадбеното пътешествие на брат си,  от Париж с 30 години закъснение.  hahaha Joy

# 96
eagle, генномодифицираните храни са Част от кризата по изхранването и една от причините за нея. Но това разбира се е съвсем друга тема. Друг е въпроса Чe и в БГ веЧе ги има.

Генно модифицираните храни са създадени точно за да се задоволяват все по-нарастващите потребности изхранване на увеличаващото се население. Нямат никаква връзка с измененията на климата.

Не съм казала, че са създадени заради измененията в климата. Просто ми се струва,че тези в Европа, които сега така остро ги заклеймяват, в близко бъдеще ще са принудени да ги приемат. Кой знае още какви модифицирани л***а ще трябва да  ядем след 10-15 години (заради изменения в климата).

# 97
  • T"A

Вес, душът е лесен, според мен - това по средата под слушалката на душа (на твоята снимка горе), между двете кранчета, би трябвало да е смесител, т.е. да задейства пускането на двете води и регулирането топло-студено  Peace

Като "ръчката" на тази снимка  Grinning

Едното висше от мен го имаш. Късмет, че днес има промоция и не взимам пари  Laughing

П.П. Съжалявам за оф топик-а  Blush погледнато от друг ъгъл разнищваме мита  Mr. Green

# 98
  • E-CLM & CH-VD
E, да, той душът не е загадка, въпреки, че докато си нагласи човек температурата, пак има опасност да се ощави или да замръзне  Laughing, но за чешмата Crazy..... интересно защо така са го измислили.

Другото, което ме дразни е, че в едната Европа, има 100 вида контакти  Crazy Close, навсякъде трябва да се мъкне "таралежа". Сори за офф-а, но това е едно от нещата, които не мога да си обясня защо са така измислени.

Мента, щом е на прИмоция, да кандидатствам и за второ виШУ тогава  Laughing

# 99
Други мит за мене е, че тук всички са дебели. Вярно е, че има много дебели, обаче пък има райони в САЩ, където са толкова гърчави, че направо да се комплексираш. Всеки, който е с нормален ръст и малко над 57 -58 кг. ще се чувства дебел. И не само млади, но дори и жени след 50-60 години. Това естествено са хора с по-високи доходи. Изобщо ми се струва, че тук затлъстяването е болестта главно на бедните.
Друго, някои си мислят, че тук хората са много освободени и отворени. А всъщност се получава, че уж са либерални към определени неща, а строго консервативни към други. Облеклото е едно от тях. Струва ми се, че в България в това отношение е доста по-либерално.
Преди две години, в един град, където живеех, топ новина беше, че са хванали някаква жена да проституира. Е, такъв пушек се вдигна и няколко дни го излъчваха. Такова чудо беше станало за тях, такова възмущение беше...
Също така, в определени райони, семейството все още си е нещо изключително важно и такива неща като изневери, разводи и т.н. се смятат за голям грях. Не е както си мислех, че в САЩ всеки се развежда с един замах. Да, има такива хора, но не важи за всички.

# 100
А моля тук мита за нечистоплътността съществува в пълна сила. Даже по радиото се тиражира: Видите ли ние(канадците) колко сме чистоплътни, а в Европа миришат.
Конкретен случай: канадка посещава роднини в Европа, и и трябвали 3 дни да разбере, че това което я смущава е миризмата от хората(т.е. те не се къпят).

За дебелите хора мисля че eagle е права. Много интересно мъжете им са по-поддържани от жените.

# 101
- европейците са нечистоплътни - къпят се само в неделя, и, понеже пестят вода, не мият чиниите, а ги потапят в пълен с вода умивалник и след това само ги забърсват с кърпа Mr. Green

Това май си беше вярно - за миенето на чиниите, в Англия Thinking ако не се лъжа, изскочи покрай разказите за странните кранчета в кухните и баните Laughing, както и че мъжете пълнят мивката с вода и така се бръснат newsm78

тц, открихме миалните машини, от тези евтинките в Ikea.
 Mr. Green

А и нали постоянно вали, вода не пестим - поредния мит!

А това с кранчетата и душовете е определено при нас! Снимките все едно са взети от моята хралупка Blush

# 102
Изобщо ми се струва, че тук затлъстяването е болестта главно на бедните.
...
аз живея в сравнително скъп район и тук 90% от жените са дебели. та май в европа е обратно Laughing .

пс. на мен ми е все едно де, ама няма как да не отбележа, че средностатистическата холандка дори да е облечена за 500 евро, изглежда като  облечена за 50 - едни такива, все раздърпани са тук, никак не са елегантни, за маникюр, грим и козметични салони май изобщо не са и чували, пак казвам, в религиозен и скъп район съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .

# 103
пс. на мен ми е все едно де, ама няма как да не отбележа, че средностатистическата холандка дори да е облечена за 500 евро, изглежда като  облечена за 50 - едни такива, все раздърпани са тук, никак не са елегантни, за маникюр, грим и козметични салони май изобщо не са и чували, пак казвам, в религиозен и скъп район съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .

ако имаш две ризи, дай едната на ближния си!

Явно от там им е проблема на хората  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 104
  • Там,където се събуждам щастлива.

Като "ръчката" на тази снимка  Grinning

Ха ха. Ние имахме такова чудо (заварих го в къщата) и умрях от щастие, като се счупи.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт