ЯНУАРЧЕТО на Мимоза чакаме сега, бързо да се връща здраво у дома!

• 12 220
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
  • София

Shocked

Ей, Атинянчо, к'во си се дегизирал?!  Crossing Arms Скоро се пулех "коя па е тая"?...  Crossing Arms

# 31

Shocked

Ей, Атинянчо, к'во си се дегизирал?!  Crossing Arms Скоро се пулех "коя па е тая"?...  Crossing Arms

И аз се пуля като се видя, върнах предната дегизировка.   kyllmg

# 32
Добро утро!  Grinning
Днес нямаме рожденици, а?

Кажете къде да сложа линк към папка за снимки, които ще качим (тези, които желаят) за нов колаж на 2 годишните януарчета, така, че всички да го виждат? И да сложат снимка.
В първия постинг ще надниквате ли?  Grinning

# 33
  • София; Дружбето
Слагай го отпред с големи букви Mr. Green
Ели, успех в работата Hug

Оценявам яслата все повече Blush вчер цял ден Миша ме прави на луда калинка и с нетърпение чакам понеделника

Щв кликнете ли пак по веднъж Blush Blush http://mishulina.mondozoo.com

# 34
Добро утро!  Grinning
Днес нямаме рожденици, а?

Добро да е. Grinning

Айде, аз пак да изкоча от нищото...
       ....и да почерпя ....моята сополива и кашляща принцеса е днес родена... bowuu
Цяла сутрин я преследваме да я целунем за рд, и само като почнем да я поздравяваме и тя бега с едно "неее". Отсега е докачлива на възраст... Joy

хайде, моля... 

# 35
  • София; Дружбето
Да ти е жива и здрава  Hug

# 36
Честит рожден ден на Ванеса! Да расте здрава и много щастлива!

Ние пък от 2 дена гониме Димитър с една запален свещ, за да се научи да си духа тази на тортата. Кога ще стане пожар не се знае, но за сега успеваемост няма. Гаси я по всякакъв друг начин,но не и чрез духане.

# 37
  • София; Дружбето
 Joy Joy Аз като кажа на Миша, че ще духаме свещи ми влачи балони и ме кара да ги надувам Crazy Реших да не тренирам повече, че ме болят бузите вече

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 10:15 от tsveta

# 38
Венеса, честит рожден ден! Да растеш здрава, послушна, умна и красива млада дама!

tsveta, Миша е уникална!

# 39
Айде, аз пак да изкоча от нищото...
       ....и да почерпя ....моята сополива и кашляща принцеса е днес родена... bowuu

Не си се обадила досега да я сложат на първа страница Simple Smile
Да ти е жива и здрава! Никакви сополи и кашлици!  Naughty

Пожелаваме на Ванеса весели игри, безоблачно детство, умерено пакости и щуротии    bouquet  bouquet  bouquet

# 40
  • София
Пеперудке, да ти е жива и здрава Ванеса, много щастлива и безгрижна! Simple Smile Наздраве!

# 41
Направих албумче за снимки за колажа.

КОЛАЖ 2 годl … 80;на.
Трябва да влезете с името и паролата и да качите снимки Simple Smile
Сложила съм една снимка на Любо, но по-късно ще я сменя, добре е да са в близък план Simple Smile

# 42
  • София
Шмети, да ти е жива и здрава!

# 43
Честит рожден ден на патерица за вчерашните рожденници!

Честито ти пораснало момиченце, Пеперудке!

# 44
Честит рожден ден на Ванеса!  bdbaloni baloni baloni  baloni Да расте здрава и много щастлива! Честит празник на мама  Hug

Анджелина, ще обявиш ли някакъв срок за слагане на снимки, че сега нямаме подходяща  Blush

Общи условия

Активация на акаунт