ЯНУАРЧЕТО на Мимоза чакаме сега, бързо да се връща здраво у дома!

• 12 223
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
Анджелина, ще обявиш ли някакъв срок за слагане на снимки, че сега нямаме подходяща  Blush

То зависи с какво темпо качваме снимките Simple Smile До към март някъде  Wink

# 46
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ванеса! Да расте здрава и щастлива!

# 47
Честит рожден ден на Ванеса! Да расте здрава и щастлива!  bouquet

Сложих снимка за колажа!  Peace

# 48
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!

Да е честит рождения ден на малката пораснала Ванеса! Пеперудке, много да те радва принцеската ти и да се гордееш с нея!   bouquet

Елеонора, ха честита работа. Освен пари ти желая и успешна кариера и удовлетворение, готини колеги и приятна атмосфера!  Hug

Да се похваля! Днес, след 2 години прекъсване (поради бременност и кърмене) карах ски! Ама направо се разбих! То не беше много планирано, но един приятел "едвам ме нави"  Laughing.  Станах в 6.30, в 7 и нещо се изстреляхме към Боровец и карахме до последно! Сега крака нямам, но съм много много щастлива! Времето беше супер, планината ми напълни душата!!!
ето

# 49
Пеперудке, да ти е жива и здрава малката принцеса Ванеса! Много късмет и усмивки!
[/size]

Ноемка, прекрасно! Така ме заредиха тези снимки! И аз не съм карала от 2 години! В края на месеца ще скочим с приятили до Банско да покараме, очаквам го с нетърпение!

Анджи, прекрасна идея за нов колаж! Утре след чрд на Давид ще кача и аз негова!  Hug

# 50
 Heart Eyes Колко много рожденици днес! Честита втора годинка на Емили, Симонка, Давид, Ивета, Ана, Сияна и Кристиян, Анелия, Росен и Валентин! Да са живи и здрави! Честито и прегръдки на майките!  Hug

# 51
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Емили, Ивета, Анна, Симонка, Давид, Валентин и другите рожденици.

# 52
  • София

Честито на Емили, Ивета, Анна, Симонесата и Давидко!

Честито на техните майки, наши скъпи дружки!

# 53
Честито на Емили, Ивета, Анна, Симонa и Давид!

Честито на техните майки и татковци!

# 54
Честит рожден ден на Емили, Анна, Ивета, Симонестата, Давид и всички останали рожденици...Нека растат здарви, талантливи деца. Да направят своите майки много щастливи и горди.

# 55

Честит Рожден ден Еми,  Анна, Ивета, Симона, Давид! Да сте весели и усмихнати, да радвате всички около себе си!
Да са ви живи и здрави Рождениците, момичета!  Hug

# 56
Честит рожден ден на Симонеса принцеса и Давид. Нека бъдат най-обичаните и щастливи малчовци и майките им да не им създават главоболия Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит рожден ден и на Емили, Ивета и Ана. Нека са здрави, щури и весели

# 57
  • София
baloni bdbaloni baloni
Честит Рожден Ден на Симона, Емили, Анна, Анелия, Ивета, Давид, Валентин, Росен и Сияна и Кристиян!
Да растат щастливи и обичани деца! Мили мамита, честит празник! 
cheers

# 58
Момичета, благодаря ви за пожеланията за Ванеса... ето  малко снимки от нашият скромен празник... Simple Smile

# 59
Честит рожден ден, Симона, Давид, Емили, Ивета и Анна! Да сте живи и здрави, палави, щастливи, умни и усмихнати!

Общи условия

Активация на акаунт