ЯНУАРЧЕТО на Мимоза чакаме сега, бързо да се връща здраво у дома!

• 12 224
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Оф, трябва да почна да си пиша дипломната работа. Ники ще ходи при баба си следобедите че да мога нещо да свърша. Чудя се от къде да я подхвана #Crazy До първи трябва да съм я предала. Преди бях на държавен изпит и не знам как се пише точно дипломна, ама ще трябва да се оправя.
Приятни празници на всички деца и майки които подготвят рожденни дни!

# 61
Честит рожден ден на Симона, Емили, Ивета, Анна и Давид!!! Да са здрави засмяни!!!!

Специални поздрави, целувки и прегръдки за Доби и Ним!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 62
Честит Рожден Ден на Емили, Симона, Ана и Давид   bouquet
Растете здрави, щастливи и обичани деца. Нека дните са ви изпълнени със смях, игри и сънчеви усмивки.

# 63
  • София, Лагера
Честит рожден ден на Симонa, Емили, Ивета, Анна, и Давид! Много да радвате мамите и татковците си!  Hug

# 64
Честит Рожден Ден на Емили, Симона, Ана и Давид ! newsm59Желая им да бъдат живи и здрави и все така жизнерадостни деца.  bigdance2Честит празник и на техните майки  bouquet

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 14:22 от elica_2007

# 65
Честит рожден ден на Симонa, Емили, Ивета, Анна, и Давид!
Да растат здрави и щастливи деца за радост на мама и тате!
Весел празник!  bouquet

newsm59  bigdance2 Tada Gift  ura

# 66
Нямах нет и със закъснение искам да ви благодаря за поздравите по случай Р.ден на Криси.
чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС.ДА СА МНОГО ЗАСМЯНИ И ПОСЛУшНИ!!!

# 67
Честит Рожден ден Еми,  Анна, Ивета, Симона, Давид!Бъдете здрави и много палави Simple Smile

Една носталгия ме е налегнала по времето от преди две години. Джиндж, трябва да пийнеме по случая Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 14:11 от lyllyta

# 68
Честит Рожден ден Симона, Давид, Еми,  Анна, Ивета!
Много послушни, любопитни, здрави и весели!

# 69
  • София
Момичета, сърдечно благодаря на всички, които ми писаха, обадиха ми се или просто си помислиха нещо хубаво за Симона!  Simple Smile Днес почерпката е от мен!

Много весел празник, здраве, безгрижни игри и радост желая и на астралните ни близнаци Емили, Росен, Ивета, Анна, Давид, Валентин, Анелия, Сияна и Кристиян!

Специално "Наздраве!" за Джинджър, Добито, Кофиииии и Тани_p  bouquet Hug

# 70
  • София
Честит рожден ден на Симонка,Еми, Давид и Анна!!!
Весело и безгрижно детство мъничета, а на майките - НАЗДРАВЕ!!! Hug

# 71
Ето малко снимки на малкия ми рожденикhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=182283&pid=9959334

# 72
Честит рожден ден на Емили,Ивета,Анна,Симона,Давид,Валентин и всички останали дребуси от януарската чета! Hug Много здраве,усмивки и сбъднати мечти желая на всички! 

# 73
Честит рожден ден на Симона, Давид, Еми,  Анна, Ивета! Бъдете винаги здрави и усмихнати!

Пеперудке, честита ти рожденичка на патерици! Желая и здраве и много щастие!

# 74
  • София/Варна
Честит рожден ден на Емили, Ивета, Симона, Давид и Анна!!!

Общи условия

Активация на акаунт