ЯНУАРЧЕТО на Мимоза чакаме сега, бързо да се връща здраво у дома!

• 12 225
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • София; Дружбето
Знам че имаше девойките, които работят в банка. Ако някой бачка в Райфайзен много моля да ми пише ЛС, че имам важно питане Blush

# 76
Честит рожден ден на Емили, Ивета, Симона, Давид и Анна!
Пожелавам на тях и семействата им много здраве, щастие и усмивки!

Честито и на всички рожденници - малки и големи, които съм пропуснала тези дни!  Hug

# 77
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА, ДАВИД, ЕМИЛИ, ИВЕТА и АННА!

Да са здрави и щастливи деца.

baloni baloni baloni bdbaloni baloni baloni baloni

На майките им желая много щастливи мигове.

Специални прегръдки за Мама Джинджър и Ним  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВАНЕСА!

Пеперудке, да ти е жива и здрава и много да те радва!

# 78
  • София, Лагера
Знам че имаше девойките, които работят в банка. Ако някой бачка в Райфайзен много моля да ми пише ЛС, че имам важно питане Blush
да издам ли? Mr. Green
Манана е в Райфайзен, но баш сега не е...
иначе и Викс е в банка...

Наздравеееееееееееее!!!!!!!!

# 79
Мили момичета, честити ви пораснали дечица. Да са ви здравички, усмихнати, безгрижни и много обичани!

# 80
  • София/Варна
Честит имен ден на всички носещи името Татяна и Таня!!!

# 81
  • Пловдив
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ!
Надявам се вече сте пийнали по 1-2 за децата,пийнете и едно за мен,защото съм Татяна!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СИМОНА, ДАВИД, ЕМИЛИ, ИВЕТА!Да растат здрави и щастливи!
НАЗДРАВЕ И НА МАМИТЕ!

# 82
tani_p, ха, честит празник. Бъди здрава, весела и винаги щастлива. Simple Smile Наздраве.

eho82, lila, благодаря и на вас момичета за пожеланията. Grinning

# 83
  • Willebroek, Belgium
Момичета благодаря ви за пожеланията.  Hug
За нас празника приключи току що, та затова чак сега ви пиша  Crazy
Празника беше супер като за домашна обстановка и с малко деца, но се радвам, че Емито беше щастлива и заспа уморена и доволна. Heart Eyes Ние докато се приготвяхме тя беше с майка ми. Следобяд дойдоха в нас и Емито като видя украсата се зарадва страшно много. Simple Smile

Ивонска благодаря ти още веднъж за обаждането  Hug
Много ме зарадва bouquet
Ели, Setakap благодаря ви и на вас  Heart Eyes Hug
И на всички други, че ви има bouquet

Малко със закъснение , но все пак  Blush

bdbaloniЧестит рожден ден на всички празнуващи днес. Бъдете все така усмихнати, палави, здрави и обичани от своите родители bdbaloni

На мен по рядко ми става лошо и ми се вие свят, но пък всеки ден ме боли матката или и аз незнам какво е вече  newsm78 Под операцията някъде, като предменструални болки. Едни такива тъпи  Tired
Абе ще се разбере скоро време какво е  Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 23:01 от dobito

# 84
  • Варна
Честит рожден ден на всички пораснали януарчета и специално на днес празнуващите СИМОНА, ДАВИД, ЕМИЛИ, ИВЕТА и ВАНЕСА!!! Много здраве,много безгрижни дни и още по-много подаръци!!!!

Аз се поизгубих малко покрай празниците, кампанията за ясли и подготовката за започване на работа. Гледам да ви чета редовно и се надявам да съм по-редовна, макар че като гледам вече заработилите майки- не ми де струва да има остава много време зад бюрото. Ами това е от мен за сега и наздраве, че сме  в сезона на винцето  Wine Glass /сещайте се аз как съм залгнала с мъжа над бутилка червено винце/

# 85
  • Willebroek, Belgium
Ето снимки от нашият скромен рожден ден  Grinning

http://www.dobito.snimka.bg/album.php?album_id=329486

# 86
Честит рожден ден на Симона, Давид, Емили, Анна и Ивета! Да растат здрави и послушни, умни и щастливи, обичани и усмихнати, и да се радват на слънчево и безгрижно детство!

Тани, честит имен ден - да си носиш със здраве и гордост красивото име!

Момичета, моля ви, стискайте ми палци, защото най-вероятно от утре с Виктория ще сме в болница. Причината за това е, че вече 9 дни е на втория АБ, а продължават да се чуват доста хрипове, и затова, според педиатърката, трябва да се приеме в болница и да се започнат инжекции, защото не било нормално след 8 дни АБ да има още хрипове. Има вероятност да не било бронхит, а пневмония. Правихме и снимка, която не показва нищо, но кръвната картина е с доста завишена утайка.......... така че...... стискайте ни палци. Утре ще видим. Най-добрият вариант е да я хоспитализират и да ни пуснат "домашен отпуск" и да ходим само да й поставят инжекциите, без които със сигурност няма да се размине.

# 87
МимозаPraynig Praynig Praynig дано се оправи малката принцеса бързо и безболезнено и у дома! Praynig

Доби, много хубави снимки! Голяма кукла е станала малката пораснала красавица!  Flutter Hug

# 88
  • София; Дружбето
Мимоза, ще се моля да не лежите дълго и Вики да се оправя вече Praynig Hug
Моят дзвер ме нерви вече. В яслата слуша, спи, яде. Обаче като се прибере в къщи ела виж какво става - не, не, не, нема гу ям, нема си играя с това, няма седя на стола, а под масата и т.н.
И да се похваля - има вероятност другата седмица да получа комп в работата и да започна обучение Joy след месец и половина гледане в тавана

# 89
  • София
Мимоза, дано всичко скоро се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт