А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 121
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро.
Ето и снимките от вчера http://ekaterinap.multiply.com/photos/album/8/8

От тъмното не съм чувала да се страхуват моите юнаци, но ги беше страх от снега миналата седмица. Пламен само искаше да го носим, че да не си намокрел ботушите. И от вятъра скимти и го е страх. Ооох, дано не мязат на мен, че аз много фобии имам  ooooh!
При майка ми и баща ми много обичат да ходят за по 2-3 дни. Обаче те ги редуват - едната събота и неделя им е Митко на гости, другата седмица Пламен. Така и на двете места е тихо спокойно  Laughing

Хубав ден на всички пожелавам.

# 256
Кате, да ти е жив и здрав вчерашния рожденник!Честит празник и на теб  bouquet Hug
Мисче, ЧРД!Бъди здрава, усмихната и обичана ио глезена съпруга  и най-страхотната мама  bouquet
Да се похваля ли незнам....май ще влезем в програма в подкрепа на майчинството! Shockedт.е.Майка ми ще взима по 240 лв/200/ на месец до навършването на Юл на 3 годинки PeaceЕ, ще почерпя като вземе парички де Wink
Имаме ли новини от Ели и Магинцето?!
Спорен ден мами Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 08:25 от ~ВАНЯ~

# 257
Кате, и от нас да честитиш на рожденника!   bouquet Много ви е хубава тортата Peace

Мисче, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко в живота да се нареди, много щастие, любов и радостни моменти занапред!

Аз си останах в къщи, а ми се струва безмислено-Теди е добре вече...карай ще дивеем днес Hug Хомеопатката не дава да го пусна преди да го е преслушала Crossing Arms Може и да я е страх от грипа, нали уж давал усложнения-да сме излекувани със сигурност явно.

Аз след 10 дена ставам на 30 ...малеее не ми се  мисли Whistling

# 258
Мисче, честит рожден ден! Много успешна адаптация, много любов, много обич, и най-вече здраве!

Кате, колко бързо растат тези деца и колко са се променили. Митко е станал страхотен голям батко вече, и заобграден само от каки Wink

Ванче, а какво стана с бургаските градини newsm78
Анелиз, радвам се че при Стани нещата се подобряват
Роди, не е толкова тсрашно на 30 Wink

Някой вести от Баблка да има?

Симона няма фобия от тъмното, пък има богато въображение. Бие се с вълци, чудовища и вещици, обаче знае, че е наужким. Иначе като се появи някоя фобия, тактиката на Юлчето определено ми хареса.

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИСИ!
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И ЛЕСНИ УСПЕХИ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

Кате, наистина много е пораснал Митко, то и Пламен, обаче Митко - много се е променил! Живи и здрави да са! Hug

Роди, мммне, нищо страшно няма - на 30, като на 20! Grinning

Ванче, честито! Peace

# 260
Добро утро и от мен  Simple Smile.

Мисче
, честит празник   bouquet. Много здраве, любов и щастие.

Ванче, честито , не че много време ще взимате , но пак е нещо . При нас работата тъкмо беше на финалната права, след като чакахме два месеца , и обстоятелствата се промениха, но здраве да е.

Кате, много хубави тортите, а за рожденика нямам думи  Heart Eyes. Големи сладури са двете братчета.

Много ме болят венците, а как кървят не е истина  ooooh!, ще отида днес до зъбарката малко да ги поизчисти и да ги намаже с нещо. Как ще карам така до юни не знам. Все едно всички зъби ме болят  Tired.

# 261
Янче,ми какво става с градините-незнам честно казано.Кандидатства се април, приема е септември.Аз обаче не мога до септември да не го пускам/мама от април не е на разположение/ и се надявам/с връзки Embarassed/ да го уредим от март да започне направо на градина, като надеждите ми са да се адаптира по-лесно и да му е интересно.Все пак там работят педагози, а не кисели лелки  като в нашата ясла, на които "заниманието" им беше да ги приспят, нахранят и облекат Confused

# 262
  • София
Добро утро!
Я разкажете по-подробно за въпросния кукерски празник - къде, кога ипр.!

# 263
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИСЧЕ!
БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА С ПРЕКРАСНОТО СЕМЕЙСТВО, КОЕТО ИМАШ!
ЖЕЛАЯ ТИ ХУБАВ И ИЗПЪЛНЕН С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ДЕН!

Привет, момичета-кокичета!   bouquet
Кате, Кате, да нацелуваш сладките братчета и от мен  Heart Eyes
Роди, и мен ме е хванала тая треска още от сега  ooooh! И не ми разправяйте, че няма страшно, лошо е като се смени отпред цифричката  Crossing Arms
Ваня, стискам палци да успеете за паричките  Hug
Анелис, пиши по-често при нас  Hug

Скапа ни се снощи климатика в спалнята, инверторната част се е повредила....  ooooh! ooooh! ooooh! То едно като тръгне, че всичко след това...хладилник, бойлер, пералня...сега и климатика. Той вярно, че е вече 10 годишен, ама не му беше точно сега момента  Rolling Eyes Отделно ми е толкова гадно, нервно и т.н., че нямам думи  Tired

Весел ден!   bouquet

# 264
  • София
МИСЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Прекрасен празник!   bouquet

Кате, много са ти хубави момчетата! Тази година на пленума се надявам пак да се видим. Толкова хубаво си играх с Митко, много е мил, много!

Ванче и аз стискам паци!

Аз се разтапям като гледам Реа как расте и се променя, опитвам се да мисля повече за това!

Ние не пропускаме кукерите! Първия път бях с голямо коремче! Много ни харесва и плануваме ходене в неделя!

# 265
  • София
Честит рожден ден, Мисче!
Много щастие, късмет и любов за теб и цялото ти семейство, и бърза адаптация!

Вени, ето повече инфо за кукерите: http://www.folklore-bg.com/index.php?option=com_content&task … 88&Itemid=100

Каква е тая драма с годините, не мога да разбера?! Wink Аз пък си мечтая, да доживея да стана стара баба и да гоня внуци и правнуци с бастуна...  Mr. Green

# 266
  • София
Мисче, всичко най-хубаво от мен и много целувки за празника!

Ех, драмата с годините и мен ме гонеше навремето, дълги години неможах да приема тройката пред числото, а скоро ще трябва и четворка да слагам - това е още по-голям шок!

# 267
Нямамв топла водааааа.....Сега ще обличам Дидо да ходим на лекар, за да проверят жълтеницата, пъпчето и теглото.
Тони тази сутрин много рано се събуди с рев, извиках го при мен на спалнята и той дойде, хлипа, хлипа и заспа. Нещо явно е сънувал, знам ли. После след час някъде едва го вдигнахме, за да ходи на ясла.
Мис, честит Рожден Ден! Бъди щастлива!  bouquet

# 268
  • София
Мисче, честит рожден ден!

Кате, честито и на твоя Митко, на патерица!
[/color]

Благодаря за поздравите за именния ден на Тони, който за съжаление беше болен и се лекувахме, а вкъщи ми е извадил копчетата на лаптопа и не мога да пиша, та имах възможност само да прочета, но не и да почерпя, та акож не е късно една скромна почерпка:

Решила съм да водя Тони на хомеопат и си спомних, че някой ходи. Моля ако знаете дайте координати на добър хомеопат в София!
Лек ден!

# 269
  • София
Мисче, честит рожден ден и от нас!   bouquet

Влади днес става на 3 месеца. Сега се връщаме от консултация-вече е 6,600 кг. и 61 см.Но имаме проблем с носа и затова отложихме ваксината ДТК. Около 10 ден след раждането получи някаква хрема и оттогава не може д амине. Имаше стрептококи-излекувахме ги. после 2 вида капки-пак същото. Сега капахме Виброцил-пак не минава. Ходихме на УНГърло-каза набъбнала лигавица. от нищо не се повлиява. Нещо взех да се притеснявам вече. newsm78

На всичкото отгоре от снощи Сонята е с Т. 38,5. И нея я водих на лекар-каза червено гърло. така ме е страх от тоя новия грип, че май направо ще й дам АБ. Не знам какво д а правя-да чакам ли или д ай давам АБ. Последния път се пребори без АБ, но беше 5 дена с Т. Сега се чудя дали пак да я мъча. Tired

Извинявам се, за киселия пост, но...такова е битието.

Общи условия

Активация на акаунт