А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 126
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз ходя на хомеопат в център Хирон - тел. мога да дам от вкъщи!

# 271
Мисче, честит рожден ден   bouquet Много здраве и щастие ти пожелавам.

Благодаря ви пак за милите думи Simple Smile Митко наистина много порастна за 1 година. Миналата година на рождения му ден като се сетя, същите тези деца само се буткаха и се караха, а сега вече се занимават заедно и цяла вечер не чухме рев. Обаче момиченцата се забавляваха отделно от момченцата и едва на тортата успяхме да ги съберем заедно. Между другото тортата е мое произведение и много си се гордея с нея, само дето Митко ми обиди лебедите и каза, че приличали на патки  Laughing

# 272
  • Варна
Мис, Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива  Hug
Кате, да ти е жив и здрав рожденника, много да те радва!

Днес динализирах събирането на документите за военните, дано се размърдат по-скоро. Заплата малка, но редовна, има и хора които познавам от преди. Счетоводителката беше готова да ме разкъса, но аз от работа не се плаша всичко се научава, да не е ядрена физика  Sunglasses
Ние офейкваме рано-рано от офиса, шефа е в София, пък като гледам и да не е, като не ни плаща, какво очаква Crossing Arms
Николай се виляя много добре от клеевата тинктура и засега няма хрема.
Роди, мила, аз вече на 34 ще ставам февруари, мъчно ми е за годинките откакто чукнах 30..а наближавам 40 Confused

# 273
Рени, по-добре изчакай и ако не се налага не давай АБ. По-добре организмът да се пребори сам, макар и за повече време, но така се гради защитата. Това е мое мнение де ...

Вени, Мати оправи ли се?

# 274
  • София
Вени, много ще ти благодаря, ако ми го пратиш! А резултати има ли?

Рени, и според мен изчакай с антибиотика, нещо повече казаха, че новия грип не се влияе от антибиотици!

# 275
Честит рожден ден, Мисче! Много здраве, късмет и любов ти пожелавам!  bouquet
Ваня, и аз съм подала документи по тази програма за свекърва ми, но мина вече повече от месец и никой не ни се обажда. Днес звъняхме с мъжа ми в бюрото по труда, в АСП и къде ли не и те си прехвърлят отговорностите, като последно ни казаха, че договорите ще се подписват на 2.02. Вече не им и вярвам. Ти колко време чака?
Роди, като се замисля 30-те са една много хубава възраст за жената, така че не се плаши. Какво да кажа аз, като тази година ставам на 39? Сбогуване с 30-те ! hahaha
Катя, тортите са страхотни и ако ти имаш пръст в тяхната изработка - направо съм впечатлена!

# 276
  • София
Честит тримесечник на Влади! Рени, весел празник! Дано утре да се похвалиш, че вкъщи всички са здрави!

Браво Кате за тортата, професионално изпълнение!

Приятна вечер!

# 277
Анелиз, аз подадох д-ти на 07.01 и вчера имаше заявка в Бюрото по Труда  от Социалните. Днес майка ми отиде да вземе насочващо писмо, с което двете трябва да отидем в Социално Подпомагане и там вече да сключат договор майка ми и те, а аз да и дам съгласието си да ми гледа детето hahaha
Обаче/НЕ МОЖЕ БЕЗ ОБАЧЕ ПРИ ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ ЕЙ Twisted Evil #Cussing out/ още не били отпуснати средства по тази програма за тази година и затова не сключвали договори в момента/вероятно затова са ти казали, че на 02.02  ще стане работата/.И аз сега съм в чуденка на кого да се обадя да попитам кога ще отпуснат средствата, за да отидем и най-накрая да сключим договора.АПРОПО, ще го сключат ли със задна дата, след като сме се подписали на 07.01 че майка ми ми гледа детето?Съмнявам се, разбира се Peace
Извинете, че оспамих темата Embarassed
Кате, страхотен майстор-сладкар си ти бе! Shocked
Рени, честит тримесечко Heart Eyes.Дано съвсем скоро решите проблема с нослето Praynig Peace
Мисче, ти няма ли най-накрая да почерпиш с твое сладкарско произведение  Whistling

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 15:34 от ~ВАНЯ~

# 278
Мисчеееее, честит празник   bouquet Бъди прекрасна и обичана съпруга, винаги здрава и усмихната  Heart Eyes

# 279
Мисче, Честит Рожден Ден!
(много съм заплесната днес Embarassed)

# 280
Момичета, моля тази от вас, която започне новата тема да ни включи и нас:

aneliz от София - майка на Станислав, род. на 20 април и  Калина род. на 9.06.1999 г.

# 281
Такааааа, благодарости за всички пожелания, трогната съм от вниманието! Сутринта ми беше много рано да вляза тук, та сега му дойде реда. Отдавна съм се кукнала, но между CNN и Обама, тук и телефонистката, която имам за сестра едвам стигнах до публикуване на отговор.
Ванче, със собствено произведение не мога да почерпя т.к. днес нямаше такова. Нямах дори и торта, както си ме знаете все още съм в едно кисело настроение и не ми е празнично. Картинки тук не слагам, никога не придобих този навик, но много се радвам на вашите красоти. Черпя ви виртуално с каквото си пожелаете Mr. Green Hug.

Искам да си кажа тук пред всички за най-хубавата ми изненада днес. Данче, щях да ти пиша на лични, но ще се изкажа тук. Днес по случайност се оказах с нова кола ( стара, де, но за нас нова). До сега нямахме от както сме тук и беше такъв гърч, че не ми се разправя, то само това да беше, де. Та вчера обиколихме на всякъде и избрахме и днес я взехме. Не беше предвидена за РД, просто така се случи, но си е моя и дефакто ми е като подарък в крайна сметка. Но това не е изненадата... както си караме с човека от когото я купуваме и ми звъни тела с непознат номер и кой си мислите ме изненадва до сълзи (много лесно ми идват на последък) моето Данче! Данче, мила, това ми беше най-хубавото нещо от целия ден. Трогна ме, изненада ме, разтопи ме! Не съм очаквала. Благодаря ти за вниманието и хубавите пожелания. Ние тук всички знаем колко си страхотна, но аз пак да го кажа, невероятна си  Hug.
Кажете сега къде е това Усое, че да си осъществя една от мечтите Mr. Green

Роди, абе ти какво се шашкаш, хем си по-назад от мен, хем по-вътрешно приемаш 30-така, я по-ведро! Да не сме за изхвърляне като сме чукнали тройката?

ЧРД на Митко с малко закъснение  bouquet.Кате, да ти е здрав и умен!

Красе, радвам се, че нещата се просветляват при теб.

Айде бягам сега да си догледам шоуто с новия американски президент дето правят по ТВ-то.

# 282
  • Boston, MA
Ееее, МисЗ, разправяш разни работи из американската тема и си траеш, че си рожденичка. Бъди здрава, весела, щастлива, и дано скоро намерите своето място!

Дани не го е страх от тъмното (явно прилича на мен, аз на неговата възраст съм се криела от нашите по нощите на тавана), за сметка на това се разправяме за аб-со-лют-но всичко.... аман. Тези дни го трансферират в детската градина (горната група), дано вече кротне малко.

Никой грип не се лекува с антибиотици, да знаете.

# 283
  • София
Мила Мисче, докато не съм пропуснала бързам да те поздравя с празника.

Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
дарявам ти с две ръце
и здраве, щастие, любов
желая ти от все сърце.

Кате, честито ти пораснало юначе. Да ви е здрав и весел и да ви носи много поводи за гордост Hug

От тъмното
Емо не го страх. Но като беше при родителите ми са го плашели с Баба Меца и доскоро като мръкнеше не искаше да излиза навън, защото може да се натъкне на тази странна ръмжаща особа  Mr. Green. Откак дават рекламата на 3Х1 с мечката вече знае, че Баба Меца е приятелка на децата и обича да пие кафе, т.е. не е толкова страшна. Гледахме с него някакво филмче, където мечка ловеше пъстърви в река и той се впечатли много, защото мечката обичала риба като него. И сега като го попитаме какво ще прави, ако дойде Баба Меца той се смее, че ще я почерпи с кафе и рибка, а след това ще си играят заедно.

Мисче, Усоето е в кв. Усои на гр. Елена.

# 284
  • София
Има ли тема за 3 Априлски пленум?
http://www.azareiya.com/sitebg/elateceni.htm   car003  car003

newsm59 Miss-че, пожелавам ти още дълги години да пълниш кошницата на мъдростта в пълно здраве и да я предадеш лично на правнуците!

Общи условия

Активация на акаунт