А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 127
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мисче, притесняваш ме така, знаеш, че обичните чувства са ни взаимни не мога да не ти звънна за РД  Hug

За спането по баби - Станимир има 2 нощи без нас  Confused

За страха от тъмното - Явно в яслата го плашат с КОТЕТО иначе не бих казала, че има конкретизиран страх от тъмното. През ноща като ставаме до гърнето ходиме на тъмно /за да не се разсъмваме/ безпогрешно и смело върви по пътя, аз даже се хващам за него  Mr. Green

Такааа. Да споделя, че и мен ме гони мъка по безвъзвратно отминаващото си 20то летие. Все се сещам за серията на "Сексът и градът", в която Кари стана на 30, помните ли я? Първия път като я гледах ми беше мн мъчно за нея - хем стара, хем не й дойдоха приятелките. С времето почна да ми става смешно, а и не ми се струваше толкова стара, но като 30така чука на врата вече не ми е толкава весело  Mr. Green
Вени , моля те, ще запазиш ли маса в Ники за 31ви събота, за да се събереме на едно Кудкудяк парти?

# 286
Хм, само мен ли не ме гони мъка по годините, които се трупат!?  Thinking Може и да ми има нещо!  newsm78
На 30-я РД даже чувствах облечкение, че хайде дочакахме го юбилея, да минава и заминава...
Гледайте позитивно - за всички тези години какво добро сте свършили, вкл. родили по едно-две деца....
Peace

Екси, няма тема - ти даваш първо предложение за нещо, различно от Усоето, около което сякаш отново се обединяваме.

Ведър ден, дами! Hug

# 287
  • София
Ексче, това дето го предлагаш е много красиво, но е само за 6 семейства. Доколкото виждам желаещите са много повече и затова решихме да е пак в Усоето пленума - поне ще ни събере всички, ако навреме резервираме стаи. А и поляните му са достатъчно удобни за търчащите ни хлапета.

При баби Емо не беше оставян до миналото лято, когато изкара 2 месеца при майка ми. Няма проблем с нея - разбират се чудесно, а и тя е "пекана" баба с опит  Mr. Green
За 31  - кудкудяк партито може ли да е след 13:30? Praynig

Мен ме гони мъката, Енви, защото искам още поне 3 деца, а тази година ще чукна 35... Затова се моля, ако не дойдат 3 накуп да са поне 2.

Хубав и ден и от мен! Hug

# 288
РачеHug! Стискам палци, да ти се осъществи желанието. Praynig

В тази връзка, много ми хареса на Ренката мечтата! Peace

Анелиз, в списъка сте вече! Hug

Миси, честито ти возило!   bouquetЛеко и безаварийно пътуване! Hug

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 09:24 от envia

# 289
  • София
Добро утро!
За партито за 31,01 от 2 става ли?
Скралет, ей сега ще ти пиша телефона на Хирон, аз съм доволна.

Мати е добре, сега е пак на преглед при доктора да види какво ще измисли тоя път!

# 290
Да, Ексчето показва прекрасно място...обаче за мен не само бройката къщи е смущаваща, а и цената - за една нощ да дам 110 лв? ooooh! Tired Няма как да стане.
В Усоето да ме ориентирате един сносен престой колко парички излиза? newsm78

# 291

Мисче,  този букет е за теб! Честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти здраве и любов и да преодолееш скоро носталгичния пристъп. Тук не е чак толкоз зле!

И на мен ми харесва мечтата на Ренката  Mr. Green . Аз не се втелявам много-много по годините. Все пак едва сега навлизаме в най-дългия, ползотворен и хубав период на живота си - зрялата възраст. Няма смисъл даго помрачаваме с такива мисли. Мисля си понякога - когато е дете, човек иска по-бързо да проасне. Когато порасне, иска пак да е дете. Какъв е смисълът да живееш с мечти за непостижимото, вместо да се радваш на малките и по-големи неща от живота си, такъв, какъвто е.

Вени, азсъм съгласна за 31 от 14 часа. Тази събота и неделя ми се събират две кудкудяк партита, другото е на 1-ви, с форум ноемврийки 2007  Laughing Кой като мен  newsm18  smile3559

# 292
  • София
Хе, и аз тази година чуквам 30-те. Настроила съм се за купон. Пък равносметките и те няма да ми избягат.

Соня от вчера следобяд вдига 39,5. TiredПрез нощта пак толкова. Плаче, че я болят ръчичките, крачетата и главата.

# 293
Добро утро!
Аз съм си в къщи, Симона е стандартно болна, с хрема и кашлица и май с малка температура, която не мога да премеря. И коремчето я боли от време на време,  яко пръцкаше през нощта. Дали е от храна или някаква екстра към болестта? Ще я заведа следобед на док, да видим какво е каже.

Мисче, честито ти возило!
На 31 се надявам да съм на линия, 2 часа е добре!
Ексче, готино е това, ама малко! А някой ходил ли е, че и за ресторант нищо не се споменава! Да знам дали самосиндикално да го посещаваме.

# 294
  • София
писаха ми , че на 1 етаж има голям разтегателен диван а на втори етаж спалня с легло
незнам за ресторант.
На мен усоето ми омръзна, и кревата гърба ми още го помни, а и околностите вече наизуст ги знам, а и нямаше от пълнените чушки от първата година  Mr. Green

какво му мислите за годините, след 30 спираш да ги броиш, сега като ме питат ми се налага да изчислявам на колко съм  Joy

Раче разбирам те напълно  Hug , но аз се отказах от 4те, още едно ако докараме ще е достатъчно

renni79 изкарахме го този вирус, точно както го описва детето е , ани почна в четвъртък аз от днес. за ден минава темп, давай нурофен, след няколко дни сополи

# 295
  • София
На мен много, ама много ми хареса предложението на Ексчето! По принцип и аз бих разнообразила мястото.

Вени, надявам се този път да мога да дойда! Много искам да се видим по женски!

# 296
За мен разнообразието на мястото и кухнята са без значение - важната за мен е срещата с вас на подходящо за децата място. Иначе и аз имам доста критики последния път и към кухнята и към обслужването в Усоето. Rolling Eyes

# 297
  • Sofia
Здравейте майчета, от този вирус дето ме беше хванал си докарах синузит и няколко дни имах страшно главоболие, надявам се това да е вече края на черната серия.......
Мисче,честит празник и честита ти кола! Много здраве и щастие ти пожелавам!   bouquet
Честит рожден ден и на Митето, да е здраво и щастливо детенце!
За кудкудяк партито няма да успея, може би ще пътуваме, някак искам да се махна за малко от тук.
От тъмното Ивайло го беше много страх до преди около месец, но май започна да го преодолява, все му обяснявах колко са хубави звездичките и луната, даже сега понякога ме кара да гася лампата да видиме луната.
Относно годините - някъде бях чела, че жената била в разцвета си от 36 до 45 години, незнам дали е така, живот и здраве ще видя, не ме притесняват годините ни най-малко, по принцип е по-важно на колко се чувстваш.
На мен Усоето ми хареса, има още какво да се желае разбира се, но където и да решите да отидем, стига всичко да е наред и ние ще сме там!

# 298
  • Sofia
Ето едно предложение от мен, миналото лято мислехме да ходим там, но така и не отидохме, разгледайте го, ако искате:
http://biohotel-bg.com/index.html

# 299
  • София
Хайде да се преброим, за да знаем какво търсим. Това, което Роси предлага е 4 къщи с по 4 стаи, т.е. за максимум 16 семейства. Но ми изглежда доста по-малко като пространство за бягане и игра от Усоето. Аз съм му фен на Усоето независимо от кусурите  Mr. Green За мен е важно да сме заедно и да има място за игра на хлапетата. Периода остава 6-7 юни.

1. Раче - двойна стая

Общи условия

Активация на акаунт