А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 149
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Роси, съжалявам з анеприятния развой на събитията. Sad

Соня досега само веднъж не е спала следобяд-когато беше погачата на Влади. Беше много развълнувана, но вечерта заспа в 8:30.
А на Нова година след като заспа в 2:30 после целия ден не можа да се възстанови и беше ужасно крива.
Обича да си поспива, но понякога заспива с голям зор.

Този Пленум ми е неосъществена мечта. Миналата година се побърках, че не можахме да дойдем. Мястото и датите ме устройват. Дано да успеем този път.
И мойто мъж не  емного контактен, но щом миналата година беше навит, трябва и тази да е.

# 181
  • София
Привет и от мен. Не съм писала отдавна, но ви чета редовно. С Емича се гледахме няколко дни, заради проблем с колата. Пустата му градина дето е на другия край на света си е живо наказание. А и като няма кой да ми помогне с хлапето се чувствам като грешник.

Роси, дано да е за добро.  Hug Много съжалявам, че така се случва.

Зарадвах, че че операцията на Магинцето е минала успешно. Бързо възстановяване и пожелавам и скоро пак да щурее, и да радва изстрадалата си мама  Ели. Кураж мили момичета Heart Eyes

Току що ми се обадиха да ме информират, че в градината имало варицела. Да се плаша ли newsm78

За Усоето съм ЗА с две ръце. Таничка, зет ти се скъсва от срам и се надявам до лятото да се "поотрака" та да забавлява снахата  Mr. Green

# 182
 Wink Ра4е, и Милена е в срамежлив период  ooooh! но zнаеШ ли, децата по между си няма да се срамуват  Wink

Ян4е, да, zнае английски  Wink

# 183
  • София
За ските сме говорили с ортопед и със ски-учител и двамата казваха, най-рано на 4 години. Ортопеда беше абсолютно категоричен, че преди тази възраст костната с-ма не е достатъчно укрепнала за токова натоварване. А иначе, съм чувала и за родители, който са качвали едногодишните си деца на ски, хора всякакви. А и децата са много различни; ако е по-едро и здраво физически, може и да се научи по-рано, но аз като знам, колко рязко и силно дръпват влекчетата, не мисля, че Валката ще се справи на този етап.  Peace

Аз съм навита за утре да е кудкудяк-а, но се съмнявам да успеем да се организираме толкова бързо, а и вероятно доста хора вече са си направили планове за уикенда.

Тамън! Моят Пепи много обича по купони, след 3-тата ракийка, да си говори с някого на английски  Mr. Green

# 184
Тамън! Моят Пепи много обича по купони, след 3-тата ракийка, да си говори с някого на английски  Mr. Green

А така, ами денем?  Laughing

# 185
Е Ренката не е уточнила, че става въпрос за вечерни купони Mr. Green 3-те могат да се започнат и от сутринта ако ситуацията го налага Laughing

# 186
Ех Ренка, подсети ме, и аз след третата ракия проговарям на немски. Татянка във ваша чест през цялото време на три ракии ще седя Mr. Green

# 187
 Joy  Трябва да предупредим управителя да осигурява достатъ4но ракия  Mr. Green

# 188

Споко, аз владея английски през цялото денонощие. И немски съм учила, но избягвам да го споменавам  Rolling Eyes

За кудудяк срещата - какво ще кажете за другата събота / неделя? МОже да е на същото място, а може и другаде.

# 189
А като на третата ракия проговаряте различни езици, някой разбира ли ги  Mr. Green

За кудкудяк парти пак отпадам, че имам много изпити съботите и неделите до средата на февруари.

# 190
В каква паралелка съм била незнам, най-обикновено даскало по мои спомени, но  след часовете сутрин ни водиха в стол за обяд и после до у-щето имаше сграда за занималня със спални. Беше целодневно.

Смин, как си запомнила бре жено? На 20-ти е събитието, ще го прекарам в гледане на встъпване в длъжност на новият ам. президент. Не мога да срежа пъпната връв още. Пък и съм все още на депресарска вълна и хич не ми е до празници.

# 191
  • София
Привет! Бях на лекар, чуват се хрипове от дясно, докторкат сама не искаше да ми дава трети антибиотик, пусна ми кръв и ще решим възоснова на нея. Изписа ми и противогъбечен препарат, както и имуностимулант, който се оказа бая солен.

На Матей пък, /май не съм писала/ му отки едни доктор УНГ, че задържа течност в средното ухо и му капахме едни капки 10 дни с доста слаб резултат и той като той отново е с хрема и имал червено гърло, нещо което ме съмнява много, му е изписал Аугументин. Аз отказах да му даваме антибиотика и имаш нов скандал и бях пак наречена дебелоглава и че веднъж не съм го подкрепила в тоя живот, а все каквото аз реша това сме правили. Две години и девет месеца опазих това дете с девствена имунна система, а сега за нищо антибиотик не съм съгласна да давам.

Роси, много съжалав за сполетялото ви! Много е мъчително и тежко, знам как се чувстваш! И те прегръщам! Винаги можеш да ми пишеш и да споделиш!

# 192
Набързо да кажа, че Магито е добре, вече е при мама, бърбори и иска да се гушка Wink хапва си подобаващо и така, Бабълчето е вече доста по-спокойна и по-добре звучи Wink
Аз да кажа, че за тази събота и неделя ме няма за среща, пак ми предстои неприятна процедура, ама да не ви занимавам ... За другата седмица надявам се да съм на линия.
Роси, дано всичко е минало успешно и бързо да се възстановиш Praynig Hug

# 193
Ох, Деска. Не се ли оправиха нещата с лекарства. Хайде мила, дано да ти е за последно Hug Sad

Татянко, щях да ти споделям, че от няколко дни съм нещо много превъзбудена за предстоящия нов албум на любимата група. И евентуалното турне. Тук има някакви слухове че и до БГ ще стигнат. Но и да не стигнат тази година съм с наточени зъби да ходя и до другия край на света ако трябва, но да ги гледам.

# 194
 Embarassed Коя група бе Ян4е? У2?  Shocked Ох дано дойдат  Praynig Хайде Германия не е далеко, zа 2 4аса си тук, аz Ще имам zада4ата да намеря билети  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт