А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 141
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Татянка, и аз го разбрах Wink
Просто английският е най-мързеливият език, толкоз лесен и няма как да ни се вижда труден немският в сравнение с него. А за българският да не говорим , ужас някакъв. Руски научих в Москва, но ако ня =е бях ходила там сума ти двойки щях да навъртя.
Вени, мила, една приятелка казва, че най-лесно било да скъсаш и да изгониш, а трудното било да спасиш. Само, че не знам дали при вас остана за спасяване, но това само ти можеш да прецениш. Лично аз съм малко джаста праста, хич не мисля, но сега си налагам спирачки. Преди като ме обидят не говорех по цяла седмица, моя лудваше, сега просто се правя на 2 и половина и забравям. По принцип аз съм трудната за понасяне у нас, горкия ми мъж..

# 226
Честито на всички празнуващи от вчера и от днес! Много здраве,  щастие и късмет!   bouquet

Tatjana, Ja, aber Deutsch ist auch die Muttersprache von Hittler und Göring  Mr. Green

Два дни сме го ударили на разходки и мързелуване като цяло ние  Crazy

# 227
Tatjana, Ja, aber Deutsch ist auch die Muttersprache von Hittler und Göring  Mr. Green

Аха, а те писатели ли са?  ooooh! 

# 228

Аха, а те писатели ли са?  ooooh! 

Ми за Хитлер знам, че е написал "Моята борба"  Flutter

# 229
  • София
А който не е разбрал  Crossing Arms Не ми се струва да е интересно, но все пак  Crossing Arms Пък и си мисля, живот и здраве да се събереме на Пленума, мъжете пък и ние няма да разискваме чак такива теми, че да не се разбереме с на Танчето мъжа й, все за "наздраве" и "искаш ли още биричка/кюфте/кебапче" ще се разбереме. Ако видиме Ст как се оправя на всякакви езици хеле като подпийне малко и има публика ще умрете от смях, а аз потъвам в дън земя от срам По ме затруднява комуникацията с Милена  newsm78

# 230
Здравейте, момичета!
Мерси за честитките! Hug
Организирах на бебето питката вчера, днес бе събитието, та затова не съм писала Embarassed и черпила виртуално!
Утре се стягаме за чиста молитва... не помли да нося нещо.
Както и да е, умирам за сън, бебо цял следобед се дере ужасно! А 16 жени  компания му понесе супер добре. Mr. Green

# 231
Здравейте!
Честит имен ден на всички празнували последните два дни!

Дано бързо се оправят вси4ки болни4ки! В това 4исло и ние!

Теди този път го заведох на втория ден с лека хрема и се оказа 4е има на4ало на бронхит отново. Навреме го хванахме и снощи вдигна Т, препоти се и дано бързо минава Praynig Преди нова година за един ден стана страшно просто, затова по-добре за нищо да ни преслушат отколкото да се влоши и после е по-трудно.

Не знам немски, много ми е остро зву4енето му. Избрах да у4а английски затова Mr. Green

П.П. U2 са велика група-любимите на мъжа ми Mr. Green А и Боно е добър пример за подръжание, трябва да има пове4е като него.

Вашите мъници оставяте ли ги да спят при баби и дядовци-мал4о много пла4е като го оставим. Измъкваме се като диверсанти, а снощи уж каза 4е ще стои с баба и ще играят, само дето след полвин 4ас жално скимтеше като звъннах... Уж за добро- ден да стои при баба си, 4е да се пооправи малко още.

Лека и успешна седмица на вси4ки Hug

# 232

НА МИТКО НА КАТЯ!
ДА Е ЗДРАВО, УМНО И БЕЗГРИЖНО МОМЧЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК С МНОГО ПОДАРЪЦИ!

Hug Heart Eyes Hug

Роди, Велина досега сме я оставяли един път за цял ден и обеден сън при баба й, преди месец - така че опит нямам.  Blush
Дано не се усложнява Тедко! Praynig
Спорна нова седмица на всички!
Peace

# 233
РОДИ, оставям Тонката и още как! Само където от дългия период около бременност-раждане с бабите и дядовците, реши, че апартамента и нашите е 'вкъщи' и все още се случва да каже, че иска вкъщи при баба му Кики /прабаба му демек/, което мен ме притеснява и натъжавапонякога, а майка ми казва да не се връзвам и че е нормално. От друга страна какво по-хубаво от това детето да обича бабите и дядовците си и те да се грижат много за него, а не като мен - едната баба ме е гледала само в краен случай, понеже е ходела по гаджета, а другата е ила опасна - на 2 годинки ми е дала да изям 3 пържени яйца или нещо такова, та майка ми се е хванала за главата да не ми стане нещо. Аз бих искала малкия да обича моите и родителите на мъжа ми много, да ги уважава, а и те да не си мислят, че ангажиментите им свършват с едно-две гледания на година.  Sunglasses

Само където в събота нашите вечерта мислеха да го вземат, аз плеснах щастливо с ръце, а Саш се озъби, че детето никъде няма да ходи и ще си спи вкъщи - след 15 мин ми го метна в спалнята, Тони се инатеше и дивееше, че не иска да пишка, да спи и т.н., а Саш си взе чаршафи и възглавница, отиде си в хола и си легна. В такива момени стискам зъби и казвам, че всичко се връша. Не е повод за хвалене, че мисля така, осъзнавам, че това е лош знак,но към момента нямам как да си помогна.

Дидо вчера е получил много хубави подаръци - дрешки главно, няколко дрънкалки и латерничка, което пее учудващо хубаво! Останали са много сладки, днес ще пращам на близки да се черпят, че вчера не се изнасяше.

# 234

Честит празник на Катя и Митко!Здраво и щастливо да расте детенце!!!  bigdance2 newsm59

Пфу, язък! Ексче, що така скайпа ти лъже бе! Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 09:09 от Чаено момиче

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТЕТО!
ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПОСЛУШЕН!
КАТЕ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Спорна седмица, момичета!
Мисче, ами запомнила съм, че си януари, не ме питай как и защо, не знам просто  Mr. Green
Роди, бързо да се оправя Тедко  Hug
При баба е спал точно една нощ за концерта, след което дълбока съжалих, скоро едва ли ще се повтори  Laughing

Аги, Ексчето е овне  Mr. Green

# 236
Бре тази Амзонка как ме подведе! В профила й в скайпа така пише.... newsm78 А с къв кеф й търсих цветни лехи из нета....

# 237
Чести рожден ден, Митко! Катя, честит празник!
Честит отминал празник на Тонитата и Дидо!

Симона остава в баба си в неделя следобед обикновено, но един път на два месеца и вечер, когато решим да социалстваме с баща й. Обикновено са големи уговорки преди да отиде, понякога й си поплакава, но съм сигурна че там й е хубаво после. Сега сме запланували нещо за 14 февруари и може би ще я оставим за цял уикенд. Не сме го обсъдили още със свеки, на мен ми е притеснено и накрая може да си я завлачим с нас.

# 238
Здравейте момичета,

Сигурно вече не ме помните! Толкова дълго не съм влизала в нашия форум... Понякога успявам само да ви прочета, така че горе долу съм информирана. Аз започнах миналия месец работа, но докато вляза в час ми беше доста притеснено. Сега вече нещата си влязоха в релси, но все още ми е доста напрегнато - поне до края на март ще бъде все така, но се надявам по-често да пиша вече. За нас какво да ви пиша - ноември месец ходихме отново в Германия за контролен преглед на Станислав за очичките. Казаха ни, че за момента състоянието му е стабилно. За съжаление не позволи да му направят обстоен преглед за диоптър. Просто не пожела да си отваря очите и остана за след 2-3 месеца да се пробваме в София. Общо взето е голям инат и всичко прави наопаки. Тръшка се за всичко, което не му изнася или ляга веднага на пода. Сега го гледа свекърва ми докато ни приемат септември в ДГ (ако ни приемат!) Отначало много я слушаше и му беше интересно, но вече я прави дива и щастлива и тя, горката, едвам се справя с него.
На мен февруари месец ми предстои да бъда кума и съзнанието ми е заето с поднобности около  приготовленията и покупките. Ако някоя от вас е била вече кума може да ми даде някакви идеи и съвети. Макар че общо взето съм изчела из нета повечето работи.
Искам да честитя бебетата на Рени и Аги! Много да са здрави, да ви радват и да имат много късмет!
На Роси и Деси пожелавам много сили да преодолеят неприятните изживявания и отново да ни зарадват с хубави новини след време!
Вени, смятам че политиката на изчакване в много случаи е по-добра, отколкото кардинално да решиш нещата, поне докато все още има надежда да оправяне. Стискам палци да преодолеете тази криза!
Успешен ден, момичета!

# 239
  • София
Добро утро!

Чести рожден ден, Мите! кате, на теб най-добри пожелания за този празник!

Ние оставяма Мати доста често у свекитата, по-рядко при нашите. Понякога плаче, понякога не - зависи от настоението ми май и дали му се спи и такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт