Отговори
# 390
здравейте, мам4ета!
И аз имам едно питане! Не сме женени с таткото, но той е припознал дъщеря си. Трябва ли да ходя в ЕСГРАОН за документ, какво е моето семейно положение?
И има ли в жк Дружба такава ЕСГРАОН или трябва да ходя някъде към центъра?

# 391
  • Пловдив
pen4op ,щом нямате брак се взимат предвид само твоите доходи и само ти представяш служебна бележка за доход.Семейството сте ти и детето /ако имаш други деца-включваш и тях/.Бащата на детето не фигурира никъде за детските,щом нямате брак.

# 392
pen4op ,щом нямате брак се взимат предвид само твоите доходи и само ти представяш служебна бележка за доход.Семейството сте ти и детето /ако имаш други деца-включваш и тях/.Бащата на детето не фигурира никъде за детските,щом нямате брак.

elfita, az znam 4e samo moite dohodi se vzimat. vaprosa mi beshe dali shte mi iskat dokumet, 4e NE sam jenena Simple Smile
blagodaria vse pak za otgovora

# 393
  • Ланкър, планините Овнерог

elfita, az znam 4e samo moite dohodi se vzimat. vaprosa mi beshe dali shte mi iskat dokumet, 4e NE sam jenena Simple Smile

Питай при вашите социални. На мен сега не ми искат, но преди години ми искаха. Сега май все още на някои места искат. За това за по сигурно, питай на място.

# 394

Питай при вашите социални. На мен сега не ми искат, но преди години ми искаха. Сега май все още на някои места искат. За това за по сигурно, питай на място.

благодаря!!

# 395
Хайде и аз тук......с въпрос Grinning
Предстои ми да подам молба за детските.Имам трудов договор с работодателя по който не ми е изплащано нищо.Миналия мес.счетоводителката ми даде документ, от мес. до мес. но не успях да ги подам.Сега май трябва пак да искам справка за да фигурират нови месеци нали така?
Питам, защото счетоводителката ни е толкова "любезна", че ще и стане лошо че пак и отварям работа, а не искам да ме връщат.
Благодаря ви предварително............  bouquet

# 396
  • София
Хайде и аз тук......с въпрос Grinning
Предстои ми да подам молба за детските.Имам трудов договор с работодателя по който не ми е изплащано нищо.Миналия мес.счетоводителката ми даде документ, от мес. до мес. но не успях да ги подам.Сега май трябва пак да искам справка за да фигурират нови месеци нали така?
Питам, защото счетоводителката ни е толкова "любезна", че ще и стане лошо че пак и отварям работа, а не искам да ме връщат.
Благодаря ви предварително............  bouquet
След като ще подаваш молба през март удостоверението за доход трябва да е от март 08 до февруари 09 г.

# 397
Значи трябва ново #Cussing outНа това пише от 02.2008 до 01.2009

# 398
Значи трябва ново #Cussing outНа това пише от 02.2008 до 01.2009

Вземи си само за 02.2009. Не е необходимо цяло ново.

# 399
Имам въпросче.Признавам си не съм чела темата назад,затова ще пиатам направо.Отказаха ми детски и ми се обадиха да ида да подпиша отказа.Но като си проверих картата,мисля че са ми превели сума за миналия месец...Какво ще стане ако не ида да се подпиша?

# 400
Имам въпросче.Признавам си не съм чела темата назад,затова ще пиатам направо.Отказаха ми детски и ми се обадиха да ида да подпиша отказа.Но като си проверих картата,мисля че са ми превели сума за миналия месец...Какво ще стане ако не ида да се подпиша?

Кога си подала и са ти отказали за детските? Ако е било този месец, от другия ще ти ги спрат, тъй като сега превеждат за февруари. Ако си подала мин. месец, не знам, но все пак се съмнявам да се подминат.

# 401
Документите са подадени февруари.Всъщност възможно е това,което са ми превели да е сумата за януари.Но по-важно ми е да знам ще има ли някакви последствия ако НЕ ида да си подпиша отказа.

# 402
Документите са подадени февруари.Всъщност възможно е това,което са ми превели да е сумата за януари.Но по-важно ми е да знам ще има ли някакви последствия ако НЕ ида да си подпиша отказа.

Съмнявам се да има. Аз не ходя да подписвам заповедта за разрешаване на детски  Thinking

# 403
   Здравейте,бих искала да попитам,какво става с майчинството и детските,ако пусна децата на ясла преди втората им годинка?!Благодаря Ви предварително.

# 404
  • София
   Здравейте,бих искала да попитам,какво става с майчинството и детските,ако пусна децата на ясла преди втората им годинка?!Благодаря Ви предварително.
От момента, в който децата тръгнат на ясла, отпускът за гледане на дете трябва да се прекрати и ти да се върнеш на работа или да ползваш някакъв друг вид отпуск.
Отпускът по чл. 164 се прекратява и когато:
2. детето бъде настанено в детско заведение

Детските ще продължават да ти се изплащат, те не зависят от това дали детето ходи на ясла или не.

Общи условия

Активация на акаунт