Отговори
# 495
  bouquet  Запис да не ви изгубя и се връщам да чета.   bouquet

# 496
Здравейте.Христос Воскресе.Пожелавам на всички жени от форума,много здраве,щастие и късмет.А да ви питам,кога да си взема оригинала на акта за раждане на детето ми?Взех си помоща за раждането.

# 497
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте.Христос Воскресе.Пожелавам на всички жени от форума,много здраве,щастие и късмет.А да ви питам,кога да си взема оригинала на акта за раждане на детето ми?Взех си помоща за раждането.

След като сте си получила помощ та можете да отидете да си поискате акта за раждане на детето

# 498
записвам се и аз за да не ви загубя

# 499
здравейте Wink пак имам питане- има ли някакъв срок за подаване за помощите за отглеждане на дете до 1година ?

# 500
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Колкото по-бързо ги подадете толкова по-добре за вас. В социалната служба изплащат помощи от месеца в който подадете молбата-декларация. Това важи както за детските така и за помощите за гледане на дете до 1 год.

# 501
Колкото по-бързо ги подадете толкова по-добре за вас. В социалната служба изплащат помощи от месеца в който подадете молбата-декларация. Това важи както за детските така и за помощите за гледане на дете до 1 год.
мерси много, още утре ще отида в такъв случай  Rolling Eyes

# 502
здравейте,
 трябва да подам документи за детски за период май 2008 - април 2009. Проблема е е че мъжа ми напусна фирмата в кочто работеше и от януари регистрира собствена фирма и се самоосигурява на минималната заплата. Какви документи да представя за тези месеци. А през декември няма никакви осигуровки.????

# 503
  • София
здравейте,
 трябва да подам документи за детски за период май 2008 - април 2009. Проблема е е че мъжа ми напусна фирмата в която работеше и от януари регистрира собствена фирма и се самоосигурява на минималната заплата. Какви документи да представя за тези месеци. А през декември няма никакви осигуровки.????
Удостоверение от фирмата му за сумите върху които се е осигурявал през тези месеци /на места върши работа и осигурителна книжка/. За декември ще декларира, че не е работил и няма доход, за всеки случай вземи и трудовата му книжка, за да видят докога е работил във старата фирма.

# 504
МЕРСИ МНОГО

# 505
здравейте! много се радвам че попаднах на тази тема...
 аз също имам въпрос...
вече имаме 2 деца..когато се роди 2-то подадохме април 2008 месец само молба за промяна на обстоятелствата  а през месец август2008 си подадохме редовните документи за детски..въпроса ми е сега трябва ли да подавам пак документи или направо  Август месец... предварително благодаря

# 506
здравейте! много се радвам че попаднах на тази тема...
 аз също имам въпрос...
вече имаме 2 деца..когато се роди 2-то подадохме април 2008 месец само молба за промяна на обстоятелствата  а през месец август2008 си подадохме редовните документи за детски..въпроса ми е сега трябва ли да подавам пак документи или направо  Август месец... предварително благодаря
Чак август Simple Smile Сега за какво.. нали няма промяна на обстоятелствата Simple Smile

# 507
много благодаря..... не промяна няма....  bouquet

# 508
Здравейте, на08.01 2009 г. родих и през февруари месец подадох документи за детските и за еднократната помощ в социалното в Бургас. Казаха ми че към средата на март ще ми бъдат изплатени 250лв. еднократна помощ и 35лв детски, които така и не разбрах за кой месец са. На 20 .03 сумата от 285лв беше преведена по картата ми. От тогава не са постъпвали никакви пари . Можете ли да ми обясните за кой месец са изплатени тези 35лв детски и според вас нямам ли забавяне с плащанията , според мене не е нормално от януари до сега да са ми преведени само веднъж детски. Благодаря ви.

# 509
моля, някой ако знае да ми пише някакъв адрес на който мога да си проверявам дали ми са преведени детските надбавки както се проверява в Ной за майчинството с ПИК

Общи условия

Активация на акаунт