подсъзнанието може всичко 7

• 34 920
  • 405
  •   1
Отговори
# 330
Аз се чудя какво стана с тази тема, а то не получавам никаква информация по мейла  Confused
darena, доста интерсна информация. Някои от нещата ги знам, а някои ми бяха от голяма полза. Надявам се да продължа да чета тази тема и да не я изпусна. Аз сънувах преди много, наистина много, но сега съм в ново жилище и нещо сънищата не присъстват толкова.
Чета темите за Фън Шуи, търся си такава жабка, това което правя, е да затварям винаги капака на тоалетната, от там изтичат парите, нали знаете.
Друго което знам, че не трябва в спалнята да има огледало там където спим, не е добре. Виж в кухнята, особено там където се готви е добре, защото така ястията се удвояват. И винаги гответе с настроение. Храната приема нашата енергия.
Ще ви наблюдавам, и дано не ви изпусна. Flutter

# 331
desss, благодаря! Ще поборя малко размера.

Elena, ами да, не трябвало нищо червено да се носи... Не че съм суеверна, но това е един добър повод за промяна  Mr. Green

ani_4ka,  не съобщаваше ли само за лични мейла?  newsm78 В кухнята имам четири огледала, точно заради фън чуй. Те са мънички де - 10*10 см в редичка.

# 332
Darena и Ина Динова,благодаря за чудесните линкове и материали!!!

# 333
  • София-в сърцата на моите деца
И повечко тоалетчета в жълто и златно-на късмет!!Може и бельо/ вече си имам едни ярко жълти гащурки Joy/!!!

# 334
  • Tам през Атлантическия океан
Лека вечер от мен с една притча  Hug

"Пътят може да се види, когато...         

Един любопитен монах запитал учителя си:

- Кой е пътят?

- Той е пред очите ви - отговорил учителят.

- А защо не го виждам?

- Защото мислиш за себе си.

- А вие? Виждате ли го?

- Докато гледаш на нещата от две страни, казвайки “аз не виждам” и “ти виждаш”, погледът ти няма да се промени - отвърнал учителят.

- Значи пътят може да се види, когато няма нито “аз”, нито “ти”?

- Е, когато няма нито “аз”, нито “ти"' кой е този, който ще иска да го види?"

# 335
Аз да споделя, че отслабнах с Лунната диета и поддържам кг (Дессс, доколкото подразбрах и ти я практикуваш) .

Спиритче  Hug, днес си купих книжката за Петър Димков - много съм впечатлена. Вчера четох една от книгите за Слава Севрюкова - невероятна жена, нямам думи...

Момичета, изумена съм - толкова вискоко еволюирали същества са живели по нашите земи и всички говорят за едни и същи неща. Това, което чета в момента и в диктовките на Владиците се припокрива с това, за което те говорят. Не знам кое по-напред да чета.

# 336
Не знам кое по-напред да чета.
И аз така  Mr. Green
Аз пък съм на Симеоновската диета  Peace

# 337
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро  Grinning

Надявам се да не ви досадя с още една притча която ми направи впечатление и ме накара да се замисля .....  Hug

ФОРМУЛАТА

Някога много отдавна живял един ученолюбив човек. Той посветил целия си живот на търсенето на знание и голяма част от него било мистичното познание. И ето веднъж този учен човек се разхождал по брега на реката. Изведнъж чул силен глас, който прекъснал неговите размишления. Ослушал се и чул как някой викал:
-А йа ха! А йа ха! А йа ха!
-О, това е свещената формула за ходене по вода-казал си ученият.Помня, че съм я чел в една древна и много тайна книга. Но този човек не произнася правилно формулата и напразно го прави. Вместо да казва "А йа ха" той трябва да казва само "Йа ха".
Като помислил малко, ученият решил, че е по-умен, съзнателен и прилежен човек и е длъжен да научи този нещастен човечец, който, макар и да не знае правилната формула, очевидно се старае с всички сили.
И така ученият наел лодка и се отправил към острова, от където се донасяли звуците. На острова той видял суфи-мистик, който от време на време все така гръмко и погрешно повтарял формулата.
-Приятелю,-казал ученият-ти произнасяш неправилно формулата и мой дълг е да ти кажа как е нейното истинско звучене, защото получава не само който приема, но и който дава.
И той му дал правилното звучене на формулата.
-Благодаря ти, приятелю, -отвърнал суфито-благодаря ти, че специално заради мен премина реката и ми подари този безценен дар. Благодаря ти.
Удовлетворен ученият седнал в лодката и се отправил към отсрещния бряг с чувство на изпълнен дълг. Известно време от хижата не се чувал нито звук, но ученият бил уверен, че усилията му не са пропаднали напразно.
И изведнъж от хижата се чуло неуверено "А йа ха", "а йа ха". Ученият започнал да размишлява колко твърдоглави са хората и как са се вцепенили в своите заблуди.
Изведнъж чул странен плясък. Ученият се обърнал и замрял от изумление. Към него право по водата като по суша се приближавал суфито. Суфито се приближил до лодката и попитал:
-Добри човече, извинявай, че те занимавам със себе си, но не би ли могъл още веднъж да ми кажеш как да произнасям формулата, защото аз нищо не запомних...

Някои  хора "стигат"  до нещата  след  години упорит труд, изучавайки подробно тънкостите  на механизъма  но не винаги могат  да усетят същността на това, което изучават.
Други пък  имат талант,интуиция  относно някои неща и просто ги правят без да знат защо и как. Hug
Често тези  първия "вид" хора  се опитват да поучават онези, на които им "е дадено"........

........трябва да се научим да слушаме интуициятя си

mamm1129 Wink лунувам да  Grinning Тези   "лунни" дни са  един вид като очистващи ,на месец се падат май около 3-4  Rolling Eyes (не винаги успявам да ги спазвам всичките но и половината пак са от полза)

Успешен ден  lovekiss

# 338
Desss ,
Това е невероятно.Много ми хареса...и дано повече от "много знаещите и непрекъснато четящите" разберат, че има хора при които нещата просто стават и без да са вмъкнати в шаблон!Просто трябва да се вслушат в интуицията си по-често, а тя ще се развива и ще ги води...може би по различни пътища, но право към целта!

Благодаря за прекрасната притча Hug Hug Hug

# 339
mamm1129 книгата е невероятна,нали! Hug И аз все се каня да си взема тези за Слава Севрюкова,но кое понапред и аз не знам вече Crazy

Лунната диета е чудесна,аз  и по 2 кг съм сваляла на лунуване.Мисля обаче другия месец да приложа житния режим на Дънов и без това се каня от няколко години Rolling Eyes

Desss страхотна притча!!!! Hug

# 340
  • У дома
Desss ,
Това е невероятно.Много ми хареса...и дано повече от "много знаещите и непрекъснато четящите" разберат, че има хора при които нещата просто стават и без да са вмъкнати в шаблон!Просто трябва да се вслушат в интуицията си по-често, а тя ще се развива и ще ги води...може би по различни пътища, но право към целта!

Благодаря за прекрасната притча Hug Hug Hug

bouquet mnogo tochno

http://www.amazon.com/Anatomy-Spirit-Seven-Stages-Healing/dp/060 … 162240&sr=1-1   eto super kniga tochno po temata  Hug

# 341

ето линк и на превода (естественннннно СПИРАЛАТА!  Heart Eyes ) http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%E0%ED%E0%F2%EE%EC%E8%FF

Atalanta , Desss, всчики момичета , благодаря!
 Hug

# 342
Привет на всички !
Desss, прочитайки за луната , се сетих , че внезапно ми се прииска вчера да се подстрижа поне малко , но не можах и си купих моркови и разни други неща. Та се прибрах на работното си място и като се замислих каква я свърших- излязох в обедната почивка за едно , а направих съвсем друго , чак се ядосах на себе си. Днес когато прочетох последната ти притча си обясних доста неща , не че 
се фукам , ама доста често се случва така. Правя някакви неща , които не съм ги планувала и после не съжелявам- дали е интуиция или ......???? newsm78
А монетките ще ги търся , заедно с жабока , но във Варна ми е малко трудно.....- незнам точно къде има

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 20:20 от klem4e

# 343
Момичета, пускам линк към много интересен за мен сайт на Муси Дачева. Ако се разровите има много интересни неща.

http://www.temura.net/hello-world/

# 344
това е точно по темата- не го чуваме за първи път, но е синтезиранои силно

http://www.temura.net/%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b … 0%bc%d1%8a%d0%bd/

още нещо за преходът
http://www.temura.net/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%be%d0%b4%d1%8a … 0%bc%d0%b5%d1%80/

и ето как ни успокоява духът на нашето слънце. Хелиос

http://www.temura.net/%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8 … 0%b8%d0%be%d1%81/

прощавайте, може и сами да ги намерите, но се изкуших да ви ги пусна .

Общи условия

Активация на акаунт