Мами в Белгия-10

• 15 619
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
  • София
еми оформянето е така : нарязва се едно парче тесто(разточено като правоъгълник) на триъгълници и се завиват както кифличките и се редят от външната страна на тавата.Едно парче тесто се прави кръгло и се слага посредата.Дано съм го обяснила разбираемо. Blush

# 136

и много вкусна Wink още ми е в устата Laughing

# 137
Момичета, сигурно не отправям въпроса си на най-правилното място, ама ще се пробвам  Laughing

Някоя от вас знае ли къде се намира ИКЕА БРЮКСЕЛ?
по точно тази, която е по-близо до летището?
Ще ходя командировка другата седмица и искам да си купя това онова от там, но не мога да се ориентирам как да стигна с градски транспорт?

Благодаря предварително!!!

# 138
Ние ходим само с кола, но може и с транспорта  Peace
Само дето не знам как  Thinking Това е адресът:

IKEA Zaventem
Weiveldlaan 19
1930 Zaventem

Ще проверя в СТИБ дали има маршрут Simple Smile

# 139
Не намирам, дано някой друг ти помогне  Hug

# 140
  • Overijse, Belgie
Viliko, и аз нямам представа как се стига до там с градски транспорт. Може би в хотела, в който ще отседнеш ще могат да ти помогнат.

# 141
Ние ходим само с кола, но може и с транспорта  Peace
Само дето не знам как  Thinking Това е адресът:

IKEA Zaventem
Weiveldlaan 19
1930 Zaventem

Ще проверя в СТИБ дали има маршрут Simple Smile

Адреса и аз го намерих, дори видях, че е  доста близо до летището, но не зная как да стигна до там. Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете  Praynig Истината е, че в нета намирам само страници с адреса и маршрута, но на "белгииски" ...

# 142
с Такси за близо 4 км ,няма да ти вземат повеЧе от 10 ? ,пък и на летиЩето има транспорт Ще питаш ,за Икеа и Ще ти кажат кой номер бус да хванеш ,Ще предупредиш шофиорът  да ти каже на коя спирка да слезеш и готово .В сайта на стиб не пише, заЩото там няма линия  стиб-а(тоест франкофоните), а de lijn .

# 143
с Такси за близо 4 км ,няма да ти вземат повеЧе от 10 ?

Няма да стигнат изобщо  Laughing

# 144
еее на мене от Завантем до вкъЩи са ми вземали 20 ? ,ама ние сме на 20 километра от летиЩето

# 145
Харесал те е шофьора...  Simple Smile Наш познат редовно се запива у нас и се прибира с такси. Живее на около километър и малко от нас. По-малко от 10 евро никога не е плащал.  Peace

# 146
еми оформянето е така : нарязва се едно парче тесто(разточено като правоъгълник) на триъгълници и се завиват както кифличките и се редят от външната страна на тавата.Едно парче тесто се прави кръгло и се слага посредата.Дано съм го обяснила разбираемо. Blush
Ейнджълс, така ме запали с твойта красота че снощи до 1ч. се рових из погачите, научих много неща които не знаех, също и за оформянето което ти ми обясни. Чакам да проям и ги почвам   chef

Блонди, как върви ваканцията?

# 147
Блонди, как върви ваканцията?

Добре, бяхме три дни на Мальовица, малкия супер се радва на снега, играхме много, подишахме чист въздух. Иначе като сме си в нас баша ми основно се занимава с малкия, те са голяма любов двамата, а аз съм се отдала на срещи, кръчми и усилено пазаруване.  Simple Smile
Освен това утре тръгвам да си видя пак холестерола и да ми предпишат диета, добавки разни, ще видим. Времето е хубаво и топло, разхождаме се много, добре е  Simple Smile
Ти как си, как е гърлото, какво хапваш?  Hug

# 148
еее на мене от Завантем до вкъЩи са ми вземали 20 ? ,ама ние сме на 20 километра от летиЩето
и ние сме на 20 но тарифата за нас е 50  Crazy

# 149
и ние сме на 20 но тарифата за нас е 50  Crazy
ама аз забравих да спомена Че през последните 3 години не съм се каЧвала на такси  Laughing,сигурно оттогава досега тарифите им са увелеЧени

Общи условия

Активация на акаунт