ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА СИ НАПРАВИМ ТОРТА!

• 45 710
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ванче, виж в Галерията бе душа. Най-голяма е Вила 6 май. В началото са описани в коя вила как са разположени стаите и за колко човека е. Май 3 от Вилите са залепени една за друга и това ти се вижда голямото. И отделно в друга сградичка има механа. Вилите са с капацитет от 8 до 12 места - общо 59  Simple Smile

# 106
  • София
А дали е реалистично да очакваме, че ако станем повече, ще намерим място да ни побере?.....

Вилите са страхотни!!! Колко път е това от София?

Румя, благодаря ти за вниманието, което си ми отделила дори, когато си почиваш:))))) Ще сподяля непременно всичко от майсторския клас във Виена и ще гладам в никакъв случай да не съвпадне с датите на събирането ни:)))))

# 107
Гледай ги ти тях ... Забавно ви е, няма спор  hahaha
Пепи, вилите много ми допаднаха  Peace
И аз се опасявам, че ако продължаваме така, може и да си се съберем 100 човека и тогава какво?  newsm78  За това дайде да сложим една крайна дата, при която да приключи записването на сигурните бройки. Несигурните да не ми се сърдят за това предложение, но хипотетично приемаме, че резервираме 60 места, и след което 5-8-10 човека не идват, но тези легла си се заплащат. Поне във времена, в които се занимавах с подобни неща беше така - резервираш, и ако 3-5-7 дена преди дата не потвърдиш бройката, я заплащаш всичката...
Днес по обед докато се ровех и аз в нета ми хрумна хрумка ... Част от местата в експозетата си говорят за някакви конференции, семинари, тийм билдинги и т.н. Ми ние си правим workshop на тема "изработка на торта и тънкостите свързани с това" и за целта на нашия учебен курс ни трябва кухня ... Поставяме условието за достъп до кухнята, пък те си решават да или не  Mr. Green предполагам, че повечето ще са не, но ... те губят както има една приказка...

Ванче, аз се присъединявам в подписката на твоята молба  Wink

# 108
Ванче, сложи линка с Вили "Сенатор" в 1-вия пост.

Сребърен облак, последното предложение е за "Цигов Чарк", а там е яз. Батак - естествено, че ще има риболов  Mr. Green

И аз за туй говорих  Peace

# 109
Абе,мойто мъж нещо споменава,че риболова е забранен тогава,рибата си хвърляла хайвера...ама не беше сигурен от коя дата.Ще провери...а ако някой знае,да казва.

# 110
Пепи - изгледах всичко. Разбрах защо ме подлъгва тая голямата колиба.
Такаааааааа...... аз пак осъмнах с някакви идеи....  newsm78
Може и да ви се стори странно, но го удрям на съвест, та затова ще предложа нещо.
още е много рано, със сигурност ще се появят още желаещи..... иска ми се наистина всички желаещи да дойдат, за да няма после сърдити, пренебрегнати и обидени.......
При всички случаи ще се групираме ако остане вараианта Цигов чарк. Тези колибки са доста големи... Ако наемем целия комплекс, както ще стане вероятно, предлагам да помислим за вариант да се посвием малко.  Гледам че има разни диванчета на които може също някой да спи..... има и  доста място. На мен не ми пречи, да взема триместна или дори двуместна   стая и да си донеса един палаткаджийски дюшек, който да си разпънем при нас. По този начин ще се освободи място. Едва ли някой ще вземе да ни брои колко сме в действителност. По същия начин може да се процедира с децата. Е, малко ще ни е тесничко, на дайте да не обръщаме първоначалната идея в луксозна екскурзия с комфорт и глезотии. Тръгнали сме с цел в крайна сметка.... Не можем да действаме избирателно и да върнем хора, защото няма място за тях.
Ако една колибка е за 12 човека, със сигурност могат да се сместят още 2-3ма и то като минимум.....
Естествено, тези които искат да си бъдат самички и да си спят всеки на легло, имат право да си го изискват.
Какво ще кажете?

# 111
Аз съм от тия дето са съгласни с предложенията. Единственото, което ме притеснява е, да не изпуснем момента, и други хора да се сетят за заплютото от нас място. Знаете, че по празници много от рано се резервират такива места. И тогава, ако тръгнем по-късно да търсим място, може да се окаже съвсем невъзможно намирането му. Аз съм склонна да се съглася с предложението за обявяване на срок за записването. Освен всичко, винаги ще има отказали се в последния момент по независещи причини, както и за желаещи, които пък да запълнят мястото на отказалите се.
Затова мисълта ми е, след като се обяви последния срок, преброяваме се и правим резервация за потвърдилите до тази дата. Мисля си, че февруари вече ще почнат да се усещат хората. Дори снощи бях на родителска среща и класната, която е историчка, говори да им организира екскурзия за 1-2 май (демек е заплюла празниците) до Копривщица и Панагюрище, защото не знам дали знаете, но там всяка година правят възстановка на събитията от Априлското въстание. Та аз смятам дори да ги съчетая нещата. Да видят децата, сигурна съм, че ще им е интересно, защото миналата година пък ги водих на празника на розата в Казанлък и беше невероятно преживяване, което няма да забравим с аромата, красотата, носиите, музея на розата, карнавала, усмивките, този розов цвят, дъждът от листенца, кошове и каручки пълни с розов цвят, розовите масиви, розов цвят, който си донесохме в къщи. Просто беше магично. И от априлското въстание, направо на тортоправене и цър пър Laughing Laughing Laughing Написах всичко това, защото исках да го дам в подкрепа на тезата си, че хората вече се сещат за тези дни и за нула време ще се изпорезервират местата, щом и г-жата ни се е сетила Wink

# 112
  • В приказките.........Пловдив
Здравейте мами  Hug Идеята за срещата ви е прекрасна изчетах цялата тема. Grinning Интересно ми е досега правили ли сте подобни срещи и дали се познавате защото оставам с такова впечатление.Много би ми било интересно и ние да се пресъединим към вас, но се притеснявам, че аз с никого не се познавам. Rolling Eyes

# 113
  • Пловдив
Ариел, някои от нас се познават лично, повечето от интернет, така че не е проблем да се присъединиш.

Krische, след съвещание с Ванчето, решихме райният срок за записване да е 30.01. На 31-ви ще пътуваме до Цигов Чарк да резервираме Simple Smile

# 114
И аз никого не познавам лично. Peace Познавам никнеймове.

Момичета, на мен снощи ми дойде идея, да направя от картончета, нещо като баджове, да си провесим на вратовете.  Joy Joy Joy То няма как да се запомним от веднъж, поне да си четем имената, и да си напишем и никнейма и истинското име. За дечицата и мъжовете също. За техните може да се предвиди място за написване на никнейма на мамата, с която са hahaha Смятам да изрежем с децата такива картончета за всички и някакви връвчицо панделки да измислим Laughing Laughing Laughing Ако сте съгласни де. Мислех и да проверя да купя такива баджове, ама е излишен разход струва ми се.

Страшни сте Пепи и Ванчето Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 115
  • Пловдив
Krische, може да се разпечата на стикери и стикера да се залепи за дрехата. Ще са ни необходими само първият ден мисля Wink

# 116
  • София
Аз по повод сигурни-несигурни - така или иначе, за да резервираме най-вероятно ще ни искат 50% капаро. Така че, който си изпрати парите - има резервация, който не - не. Хубаво ще е да уточните на място, Пепи,  в какъв срок ще ни изчакат да пращаме парите и нещо като код /което да се пише в Преводните нареждания на мястото на "основание за превода"/, за да знаят, че е за нашата група.

# 117
Обявявам официална крайна дата на записване: 31 ЯНУАРИ 2009 г.
Място: Вили "СЕНАТОР" - Цигов чарк
Дата: 1 - 3 МАЙ
Програма:
1 Май - пристигане и настаняване
2 Май - Семинар
3 Май - обратен път.

С Пепи се разбрахме, да ме "носят" и мене до мястото за проучване и резеврация. Така че проучвателния екип набъбва.
Мисля че при капацитет на вилите 60 човека, можем да направим списъка до 70. Ако има отказали се дотогава, добре, ако няма ще се посвием малко. Ако след проучването на място, открием база в близост и има нови желаещи, те може да се настанят там ако искат. Тези които се вместят в срока, да получат приоритет за СЕНАТОР, тези които закъснеят със записването или излязат от бройката, ще отидат там за самата нощувка. То е ясно че денем и вечер ще сме заедно.
Какво мислите по този въпрос?

Ариел - Малко хора се познават. Имаше една доставка от Варна преди 2 месеца, та покрай срещата за раздаване на продуктите, се видяхме някои софиянки. Така че давай смело бройката и се записвай.
 Руми - капарото ще се уточни, като отидем на място и уточним и подробностите.
  Bulb Сетих се още нещо!!! Naughty вероятно ще ни се постави условие да ползваме заведението им. тоест да консумираме храна и алкохол.  Това също ще се уточни на място, но трябва да се има впредвид. Ще трябва да проверим и да решим въпроса с храната и алкохола.
Относно риболова, не ги мислете мъжете, да се оправят сами.
това което успях да проуча от моя рибар и го потвърдиха, е следното:
Забранения за риболов сезон започва в края на Април, но!!!! Високопланинските язовири от сорта на Батак и Доспат и др. подобни се затварят според метеорологичните условия. Тоест, според времето, размножителния период на рибоците се променя. зависи от зимата. Понякога язовирите са затварят чак след 15 Май. Инфото ми е  от Язовир Доспат. Залагам 99% достоверност на информацията.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 10:32 от van444eto

# 118
  • Варна, морето и сините вълни!
Записвам се - 2ма големи + 2 деца!

# 119
... вероятно ще ни се постави условие да ползваме заведението им. тоест да консумираме храна и алкохол.  Това също ще се уточни на място, но трябва да се има впредвид. Ще трябва да проверим и да решим въпроса с храната и алкохола.

Добре де, хем ще те карат да ядеш там, хем във вилити има оборудвани кухни  newsm78 Звучи странно... Не ми се вярвя да е задължително, но вие и за това ще ходите да проучвате ... Ванче, щом ще тръгваш от София, как бих дошла с теб, но точно тогава ми е абсолютно невъзможно  Cry

Потвърждавам се с 3 бройки - моя милост, мъжо и детенце

Ариел в действителност с част от софийските тортаджийки се познавам, но не със всичките ето например Krische не я познавам, а би ми било приятно, така че смело се записвай  Wink

Липсват ми на мен хора от списъка, но това не е насила и задължително  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт