ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА СИ НАПРАВИМ ТОРТА!

• 45 700
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 90
Сори Пепи не видях мила.

# 91
  • София
тези вили са много готини, пишете ни в резервите.

# 92
Пепи,вилите наистина са много хубави!И са за повече хора...Аз си ги копвам и за други случаи!
Благодаря ти !   bouquet 

# 93
  • София
Ван444е, датите са ок за нас!

Миме, и аз ще водя именик 1 брой! Ще падне масово празнуване на 2-ри  newsm24, ако има други, да се обаждат.

Аз вече взех и да ви сънувам, ще знаете  Crazy снощи сънувах, че преди срещата Димитрина е спечелила конкурс и заминава на майсторски клас по сладкарство във Виена  newsm74 Дими, пожелавам ти да се сбъден тоя ми сън  Heart Eyes

# 94
Румиsmile3532 - Емоциите май пак ти идват в повече ми се струва.... Спомням си как с тумбака беше сънувала че разфасоваш блокове кувертюр......  Joy
1. van444eto - 4 броя, независимо от дата и място
2. Rumya+ мъж, дете и бебе - 3 броя
3. Пепи+ колежката на Албена = 2 броя
4. Димитрина - 2 1/2 броя
5. Мимито - 2+2
6. Албена+мъж и дъщери - 6 броя (4 не са сигурни)
7. violetblue - 2+1 = 3 човека
8. Крисче - Аз и Бобето, и 2 г-ци 15 и 13 г, - 4 човека
9. thedragonbg - 1 възрастен + 2 деца - 3 броя
10.duhi_puhi - И аз с мъжо и лапе.. - 3 броя
11.blueeye®  - две големи бройки + едно диване - 3 броя
12.краси.мира - 2 възрастни + 12 годишен /почти възрастен/= 3 души
13. Maria Ilva - 2 възрастни
14. destini - аз+ мъж+момченце на 3г. и половина
15. petia_tag  - 2+1 - непотвърдени!!!
Дотук: 50 човека
              17 стаи

Ако вървим с това темпо, май ще наемем цялата планина... Иначе вилите много ми допаднаха. Гласувам "ЗА" с две ръце.

# 95
  • Пловдив
Момичета, само да кажа за вилите, че ако решим за тях лично с Албенка ще отидем да ги резервираме на място Simple Smile Първо ще се обадим да запазим датите и ако потвърдят свободни места ще отидем на място  Simple Smile

# 96
Като гледам как вървят нещата, newsm78  ако верно ще ходите на място, огледайте съседните комплекси. Защото няма да ни стигне този. #Crazy

# 97
  • Пловдив
Ванче, ще огледаме, но си мисля, че това ще ни стигне Wink Викам до края на месеца да заявим желание (или най-късно до средата на февруари) за да резервираме навреме. Че за НГ от октомври нямаше места по селските къщи и вили Simple Smile

# 98
  • у дома
с всичко което трябва да се съглася, СЪМ СЪГЛАСНА  Peace Mr. Green

сори, че не се включвам повече и с нищо не съм полезна, но нямам никакво време  ooooh!

# 99
  • София
 smile3508Хайде че мъжа така се енаточил за риболов Mr. Green и скаричка Joy  

# 100
Има и риболов? Отивам да чета темата... Рожденичка съм на 1ви май и нямам нищо против някой друг да ми направи тортата  Grinning
уффф... риболова е забранен в този период. Аз таман светнах, че мъжото ще си има занимание, ама не би. Ще поговорим... Ако държим на риболова, ще трябва да е място с частен гьол,номисля, че това не е фактор  Grinning за разлика от удобната кухня.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 21:45 от Сребърен облак

# 101
  • Пловдив
Ванче, сложи линка с Вили "Сенатор" в 1-вия пост.

Сребърен облак, последното предложение е за "Цигов Чарк", а там е яз. Батак - естествено, че ще има риболов  Mr. Green

# 102
Има и риболов? Отивам да чета темата... Рожденичка съм на 1ви май и нямам нищо против някой друг да ми направи тортата  Grinning
Ей, предател.... Затова ли ти писах... да се отцепиш при мъжете...... изобщо не си го и помисляй.. Стоиш наказана в кухнята при нас, и си водиш записки , а не после да обясняваш как, видите ли аз нищо незнам и нищо не мога.....  Naughty ааааааааа, маха!!!! Безобразие....
Пепи, напълно те подкрепям за сроковете. Но ако набъбнем над 60 какво правим? А и не разбрах нещо от сайта. Там има само 6 вили, така ли? Щото виждам и една голяма сграда. Или това е от снимката просто?  newsm78 . Тука в къщи подскочиха до небесата като им показах офертата.... Категорично, окончателно и със сигурност  сме твърдо "ЗА".
Ванче, сложи линка с Вили "Сенатор" в 1-вия пост.
Да го сложа, ама....  newsm78 не дава да редактирам. Някой ми е взел ключа  Thinking...... още днес исках да сложа датите отпред, ама.....  Rolling Eyes

# 103
шът бе! Аз риба не ловя, просто събирам доводи ЗА  Laughing
Подточка А - ще има много семейства с деца, съответно ще е забавно за децата.
Подточка Б - ще има много съпрузи, демек мъжото ще има с кой да си пие бирата.
и най-важното - компанията ще е супер!
Да си жива и здрава Ванче, ще се постарая да дойда, с мъж и две деца, демек спалня и леглони устройват Simple Smile

# 104

Дали да не се помоля на модераторите да съдействат мъничко?

ДО
                                                      УПРАВЛЯВАЩИТЕ
                                                      Т У К
М О Л Б А

Ако е възможно, да ми се даде възможност да редактирам първия пост, за да вмъкна някои подробности.....  newsm53 . Благодаря!!!

С полагаемото Ви се уважение:   bouquet
                                                                                             /подпис/

1. van444eto - 4 броя, независимо от дата и място
2. Rumya+ мъж, дете и бебе - 3 броя
3. Пепи+ колежката на Албена = 2 броя
4. Димитрина - 2 1/2 броя
5. Мимито - 2+2
6. Албена+мъж и дъщери - 6 броя (4 не са сигурни)
7. violetblue - 2+1 = 3 човека
8. Крисче - Аз и Бобето, и 2 г-ци 15 и 13 г, - 4 човека
9. thedragonbg - 1 възрастен + 2 деца - 3 броя
10.duhi_puhi - И аз с мъжо и лапе.. - 3 броя
11.blueeye®  - две големи бройки + едно диване - 3 броя
12.краси.мира - 2 възрастни + 12 годишен /почти възрастен/= 3 души
13. Maria Ilva - 2 възрастни
14. destini - аз+ мъж+момченце на 3г. и половина
15. petia_tag  - 2+1 - непотвърдени!!!
16. Ср. облак - 4 броя
Дотук: 54 човека
              18 стаи