Кухни - 17та тема

• 52 306
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
И аз отдавна следя темата- Hug момичета нагледах се на хубави кухни и добри идеи.Правят ни проект на кухнята и се надявам на пролет да сме в новия дом.За сега ще се наслаждавам на вашите,дано и аз да се похваля скоро Whistling

# 61
Кухнята и всички мебели вкъщи са дело на мъжо. Вратичките са МДФ, поръчахме ги от фирма Гема, а корпуса ПДЧ. Вратата е срещу мивката, направихме я плъзгаща. За този проект ни искаха по фирмите 4-5 хиляди лева и мъжо реши, че ще си я прави сам Mr. Green

Peace  Поздравления за това, че мъжа ти се е навил да я направи. Моя мъж също реши, че ще може да си я направи сам. Вече е вкъщи и само трябва да се сглобят плоскостите. Искам да те попитам плота ти от мрамор ли е или на мен така ми се струва? newsm78
Не е мрамор, от Алати го взехме

# 62
Здравейте момичета
прекрасни кухни сте сътворили!Със здраве да си ги ползвате
В предишната темичка някой беше питал (извинявам се че незапомних името) от какви плоскости е по-добре да е кухнята?(лакирани или обикновени)Моята е комбинирана,и съм по-доволна от лъскавите(някой писа,няма да бърша по цял ден мазни петна-но с мокра кърпа става за секунди,а другата плоскост иска повече зор)Това е от 5год.ми опит(на толко е кухнята)
http://media.snimka.bg/1870/009995606.jpg
http://media.snimka.bg/1738/009730744.jpg
http://media.snimka.bg/1738/009730763.jpg
Успех на всички,които им предстои занимание с кухнята,че с тия фирми е направо жива мъка!!!

# 63
Здравейте на всички , аз започвам леко да надничам при вас тъй като ни предстои стягането на нова къща и съответно ще имаме нужда от кухня .

zori_tv страхотна кухня си показала  Peace

# 64
# 65
  • Пловдив
jivotinche, върхът е дотук   bouquet

Дай малко повече инфо колко ви излезе  плотът  Praynig много ми харесва как стои до стъклото  Party
А стъклото лепиха ли го за стената, как го закрепиха  Hug

# 66
Да се запиша и в новата тема, и дано в другата тема вече да имам и аз какво да покажа  Praynig
Сега ще ви чета и да видя новите кухни
Аз бях писала за плоскостите, гледам повечето препоръчвате МДФ и аз засега на него съм се спряла но и много зависи и от цената която ще ми дадат от фирмите.

# 67
  • София
jivotinche, върхът е дотук   bouquet

Дай малко повече инфо колко ви излезе  плотът  Praynig много ми харесва как стои до стъклото  Party
А стъклото лепиха ли го за стената, как го закрепиха  Hug

Благодаря!
Ние имахме малко притеснения относно цвета на стъклото, но като го видях вече поставено на живо и до останалите цветове в кухнята и много ми хареса.
Надявам се и крайния резултат да е толкова добър  Grinning

Плота със стъклото излезе общо 3420лв.
Общата дължина е 3.46м, като в цената се изчисляват и кантовата обработка (каква форма ще му направят отпред) и колко отвора има (за мивка, котлони и т.н)
Стъклото всъщност е залепено за гипсокартон, който вече се лепи за стената.

# 68
хубава теми4ка  Simple Smile

# 69
  • Sofia, Bulgaria
Записвам се и аз, макар че нямам какво да покажа. Заветната ми дата е 17 февруари. Всъщност колко дни продължава монтажът? Май не става за 1 ден? А по въпроса за плащането - големи хитреци са бг фирмите.  Искат ми вторите 50% ден преди монтажа. Ако съм имала рекламации, имало протокол, който мога да не подпиша. Как беше при вас?

# 70
за пореден път само се записвам Rolling Eyes

# 71
Със здраве да си ползвате новите кухни момичета  Hug
Аз имам едно такова питане - някой слагал ли е за плот не технически, а естествен камък. Подходящ ли е за плот естествения камък, доколкото знам е доста по-евтин от техническия (а също толкова красив  Peace ) и къде в София се предлага такова нещо   bouquet   bouquet   bouquet

# 72
  • Бургас
bosseva ние платихме след монтажа на кухнята, разбери се монтират тия им я плащаш веднага,съветвам те защото на моя близка и пращаха все новобранци при монтажа и така си я сглобяваха един месец от фирмата, или другото даваш им 25 % и другите при готова кухня и то на ръка , ако има нещо одържаш си .

# 73
за пореден път само се записвам Rolling Eyes
И аз така. Кухнята ми остана на последно място.

# 74
Момичета да ви попитам някоя от вас има ли аспиратор от фирмата GERRY
ето и адреса
http://www.gerry-asp.com/
Аз си харесах модела КОНИКО моля д има някои мнение да сподели, че ми се виждат много евтини а изглеждат хубави

Общи условия

Активация на акаунт