Кухни - 17та тема

• 52 296
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Осло
Аййй изпуснах ви напоследък...
Но мога да се похваля с напълно оправена от грешки куФня....скарах се , поставих ултиматум и вече няма пет-шест...всичко е наред  Laughing
Видях страхотни нови изпълнения и поздравявам всичките собственички на нови кухни  Hug
мам-нат - поздравления макар и със закъснение  Heart Eyes..трябва ли да споменавам, че на следващия ден  и у нас имаше семеен празник  Laughing

# 76
  • Пловдив
Аййй изпуснах ви напоследък...
Но мога да се похваля с напълно оправена от грешки куФня....скарах се , поставих ултиматум и вече няма пет-шест...всичко е наред  Laughing
Видях страхотни нови изпълнения и поздравявам всичките собственички на нови кухни  Hug
мам-нат - поздравления макар и със закъснение  Heart Eyes..трябва ли да споменавам, че на следващия ден  и у нас имаше семеен празник  Laughing

понеже ти си написала това което и аз исках да кажа почти 1:1 .....няма да се повтарям   bouquet

# 77
Момичета, много съм щастлива newsm44.Най-накрая ни дойдоха ел.уредите.Утре или в понеделник ще ми сложат и част от вратичките и ще мога да покажа снимки макар и не в съвсем завъряшен вид, а до края на другата седмица се надявам, че всичко ще е готово newsm17

# 78
  • на плажа
Със здраве да си ползвате новите кухни момичета  Hug
Аз имам едно такова питане - някой слагал ли е за плот не технически, а естествен камък. Подходящ ли е за плот естествения камък, доколкото знам е доста по-евтин от техническия (а също толкова красив  Peace ) и къде в София се предлага такова нещо   bouquet   bouquet   bouquet
Бейби, не съм специалист, но съм чувала, че естественият камък е по-порест и това е предпоставка да се запълват тези пори с мухъл, плесени и мръсотия, но може би има методи за обработка и допълнително покрите. Не знам. Нека някой знаещ се включи, защото и на мен ми е интересно.

# 79
Бях обещала, че ще пусна снимки на плота и червения гръб на кухнята ни, които монтираха вчера.
Ето 2 снимки:
http://media.snimka.bg/1863/009981475-big.jpg
http://media.snimka.bg/1863/009981478-big.jpg

То много-много не се разбира за какво става дума, но понеже няма да има никакво развитие до края на месеца, нямах търпение да се изфукам  Laughing
Много добре се получава, харесва ми  Peace

# 80
Както бях писала и в темата за баните,досега бях само наблюдател и крадях идеи Grinning. Страхотни сте момичета,помогнахте ми да се ориентирам в много неща. В края на седмицата трябва да е готова и моята кухня. Ще показвам снимки,стига да се справя с качването им.

# 81
Здравейте! и аз вече имам кухня, и не само. понеже за пръв пър качвам снимки, не знам как да ги разпределя по темите и за това тук слагам линк към целия албум  Embarassed

http://picasaweb.google.bg/g.radikova

покривката на масата е временно явление. бях я сложила докато правих пирожките и мъжа ми не изчака да подготвя като за снимка. пак за това в банята се вижда и стирката, с която попивам водата. да отбележа, че цветовете не са съвсем точни на снимките / от сметкавицата е/. в спалнята е доста по- тъмен цвета на стените

# 82
  • Абсурдистан
Здравейте! и аз вече имам кухня, и не само. понеже за пръв пър качвам снимки, не знам как да ги разпределя по темите и за това тук слагам линк към целия албум  Embarassed

http://picasaweb.google.bg/g.radikova

покривката на масата е временно явление. бях я сложила докато правих пирожките и мъжа ми не изчака да подготвя като за снимка. пак за това в банята се вижда и стирката, с която попивам водата. да отбележа, че цветовете не са съвсем точни на снимките / от сметкавицата е/. в спалнята е доста по- тъмен цвета на стените

Поздравления за уютния дом!
Предполагам, че шкафовете на кухнята са ти по поръчка.
Би ли споделила колко ти излезнаха и от коя фирма са

# 83
  • София
zori_tv Кухнята ти е страхотна  Hug

# 84
Гери, да поръчка са. ако ти кажа цената ще паднеш - цялото обзавеждане / мебелно- кухня, и всички шкафове и гардероби, както и спалнята/ на апартамента струва 5 200 лева. майсторите са две приказни момчета от Бургас. тук  да благодаря на щастлика- мързеливка, че ме свърза с тях.изключително коректна и качествена работа. материала е евтин- ПДЧ, но аз пожелах така. идеята ми беше, че като ми омръзне по- лесно ще се реша да сменям.

благодаря ти за милите думи.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 19:36 от Shapokliak

# 85
  • Абсурдистан
тук  да благодаря на щастлика- мързеливка, че ме свърза с тях.изключително коректна и качествена работа. материала е евтин- ПДЧ, но аз пожелах така.

ех, ако имаше някой, който на мен да ми препоръча майстори от София за кухнята.....
Аз съм си харесала вече обзавеждането, но трябва да ми съединят балкона с кухнята и тогава да го пърчваме.
А нямам майстори за това.

# 86
тук  да благодаря на щастлика- мързеливка, че ме свърза с тях.изключително коректна и качествена работа. материала е евтин- ПДЧ, но аз пожелах така.

ех, ако имаше някой, който на мен да ми препоръча майстори от София за кухнята.....
Аз съм си харесала вече обзавеждането, но трябва да ми съединят балкона с кухнята и тогава да го пърчваме.

аз мога да ти препоръчам майстори за кухнята ако харесваш мойта де!!!много коректни и добри цени

# 87
Гери, да поръчка са. ако ти кажа цената ще паднеш - цялото обзавеждане / мебелно- кухня, и всички шкафове и гардероби, както и спалнята/ на апартамента струва 5 200 лева. майсторите са две приказни момчета от Бургас. тук  да благодаря на щастлика- мързеливка, че ме свърза с тях.изключително коректна и качествена работа. материала е евтин- ПДЧ, но аз пожелах така. идеята ми беше, че като ми омръзне по- лесно ще се реша да сменям.

благодаря ти за милите думи.

Моля те, ако е удобно, да ми дадеш координатите на тези златни момчета. Предстои ми обзавеждане на кухня и някои други дреболии по стаите в къщата на Арапя, а нямам никаква информация за бургаски фирми и производители. От София да поръчвам е безсмислено - първо, оказва се, че в София цените за изработка на каквото и да е, е  в пъти по-висока отколкото в другите градове, а освен това цената на транспорта допълнително ще утежни бюджета ми.
Само искам да те питам, тези момчета разполагат ли с богат набор от материали. Много ми се иска да осъществя един мой проект, но е възможно само с продуктите, които предлага фирма Салекс /май така се казваше/.
Предварително благодаря за информацията!

# 88
  • Абсурдистан
Ама и аз един цитат праснах.
Айде отначало:

аз мога да ти препоръчам майстори за кухнята ако харесваш мойта де!!!много коректни и добри цени

Твоята кухня много ми харесва!
Но аз тогава те питах само за шкафовете.
Не стана дума какви други майстори търся.

Айде ще ти пиша на лични с подробности.
Дано имаш точно такива майстори.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 20:40 от Гери

# 89
  • София
Запис и тук   bouquet поздравления на всички за готините кухни и най вече на автора   bouquet. Аз сега да ви споделя - моята кухня след ремонта остана в жълто (само тя - всичко друго е червено ) и сънувам сън (съвсем сериозно), че ми идва идея да сваля вратите на кухнята и да ги занеса на един познат (които боядисва коли) да ги пръсне  червени  Mr. Green не знам дали ще стане номера - вие как мислите ?

Общи условия

Активация на акаунт