Какво общо има вманиачаването по това да забременееш с това да си привлечена от други мъже?!
.Ако нещо не е наред в секса значи и бебеправенето накуцва.Всъщност се обръщам към всички момичета, защото сайтът ми е полмогнал след спонтанния аборт и ми помага и сега.Исках със сигурност да разбера дали само при мен е така,дали само аз съм лудата глава с мръсното подсъзнание или това е период през,който трябва да премина. Чакам нещо красиво в живота , копнея за това, което ще промени изцяло живота ми,ангелчето което ще ме направи истинска жена и майка, чакам заедно с вас и ако сте "ЗА" нека споделяме всички чувства ,мисли ииииииии с Божа воля и двете чертички.Успех на всички
Това ,което споделям с вас немога да го споделям с никого ,дори и с най- добрата ми приятелка,затова се обръщам към ВАС
та ние за малко да се разделим
. Той е голям ревнивец и това много го притеснява, мен също. Хубавото е ,че се опитваме и двамата с всички сили да преодолеем това.Сега отново говорим за бебенце и това много ни помага. Обаче всеки ден ме пита - днес как беше представяше ли си с други, какво ти мина през главата итн. По този начин и двамата се самоизмъчваме, а аз не мога и неискам да му причинявам болка,прекалено много го обичам и не издържам така