Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 107
  • 364
  •   1
Отговори
# 195
.....От мен днес шоколадовият кекс на labrex:
Нещо не ми се надигна много, но е много вкусен.   chef

Ала-Бала, на снимката изглежда добре!  bouquet А кой от двата си правила? Ако е "бърз-ия шоколадов", той не бухва много, а ако е другия, без яйца - той се вдига нормално. Печенето е много важно. Но щом казваш, че е вкусен - това е по-важно. Laughing

# 196
  • София-Младост
.....От мен днес шоколадовият кекс на labrex:
Нещо не ми се надигна много, но е много вкусен.   chef

Ала-Бала, на снимката изглежда добре!  bouquet А кой от двата си правила? Ако е "бърз-ия шоколадов", той не бухва много, а ако е другия, без яйца - той се вдига нормално. Печенето е много важно. Но щом казваш, че е вкусен - това е по-важно. Laughing
Бързият правих...но го отворих май на по-ранен етап да го проверя и леко го видях как слегна...Така или иначе това е тритя кекс за тази седмица и трите супер успешни, повече не ми трябва за сега.  Grinning А че е вкусен спор няма, благодаря ти че си споделила рецептата.  Hug

# 197
Набързо..малката обича яйца..със сирене и кренвирш..изглежда гадно ..но става Mr. Green

# 198
Pety, ама какво огромно е станало твоето руло стефани, аз пилешка кайма тук не съм виждала, ще взема да се разтърся PeaceА запечените макарони как ги правиш, с доматен сос разбъркани и отгоре с кашкавал ли?

Линдита рулото не е огромно,снимано е отблизо и чинията не е много голяма. Simple Smile

А макароните ги правя ето така
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,95.msg14371.html#msg14371

# 199
Ала Бала ммммм дояде ми се такъв кекс Grinning

Поци на бързо,но вкусно предполагам Mr. Green

Енаморада страхотни слънчогледки си направила Peace

# 200
# 201
  • сред люляците
Мами, чудни са ти и хляба и гювечетата!

Поци, таквиз яйца и аз хапвам Mr. Green

enamorada, може ли рецептата за лимоновия крем?

polin_a, баничка, а? Много вкусна изглежда! И аз се каня да пробвам една, ама да видим кога ще е... newsm78

При нас тази вечер след картофената супа има картофена яхния Mr. Green кренвирши с кашкавал и Шоколадово-банановия кекс на Селма.

# 202
ММММ Цоци и хляба и гюведчетата са сууууупер Peace
Няма да откажа и от кифличките на Лабрекс и от слънчогледовите сладки на Енаморада Hug
ilrai78 чуден е кекса.На този кекс на Селма съм му хвърлила око.То моя списък с набелязани неща вече е километричен Mr. Green

# 203
Набързо..малката обича яйца..със сирене и кренвирш..изглежда гадно ..но става Mr. Green

Поци, ето ти малко идеи за разнообразяване вида на ястието на малката. Вместо цялото яйце, можеш да сложиш в сърцето яйцето със сирене. Снимката е от нета.

И тези "драконови очи" на simplyblue. Снимката е линк към рецептата.

# 204
labrex ..благодаря Hug..ама тя ги обича... грозно бъркани...и на мен на 'око' ми изглеждат...по-добре Peace...аз и в гювечетата заради нея ги бъркам ooooh!

# 205
labrex ..благодаря Hug..ама тя ги обича... грозно бъркани...и на мен на 'око' ми изглеждат...по-добре Peace...аз и в гювечетата заради нея ги бъркам ooooh!
Е няма как ще се съобразаваш с младежта Mr. Green.
Така мило ми стана като видях предложението на Лабрекс ама то детето било със мнение Hug
Малеее Поци   ooooh! ooooh!кво ти ле чака като порасне тази госпожица с изисквания Wink

# 206

Аз имах предвид бърканата смес от яйце и сирене да сложиш в кремвиршите, ама щом не става.....ще се съобразяваш с госпожцата! Grinning

# 207
Е няма как ще се съобразаваш с младежта Mr. Green.
Така мило ми стана като видях предложението на Лабрекс ама то детето било със мнение Hug
Малеее Поци   ooooh! ooooh!кво ти ле чака като порасне тази госпожица с изисквания Wink
...нищо добро Mr. Green..когато изпека месо..с гарнитури..или нещо вкусно...и тя ми каже ....може ли яйца...откачам Joy
..ама като ми писне Crossing Arms..правя едно руло от картофи с плънка...и съм доволен....яде Mr. Green

# 208

Аз имах предвид бърканата смес от яйце и сирене да сложиш в кремвиршите, ама щом не става.....ще се съобразяваш с госпожцата! Grinning
..разбрах..ама в нейния случай..ще каже.....Уууууууууу,тате ....колко е красиво ..и вместо да го яде..ще вземе да го рисува Laughing...2 клас е ...пубертета май идва рано ooooh! Mr. Green

# 209
Опит за кекс в хлебопекарната......Не го гледайте на външен вид. На вкус е супер! Всички ме похвалиха!

Счупен+Тук това, което бе сурово го махнах, добре,че бе малко+Парче......

Общи условия

Активация на акаунт