LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 206
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 455
Детските обувки умалени ли са по принцип? Харесах си тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8681660& … ue&ksource=-1 и има моя номер 36, но се чудя дали не са умалени. newsm78
Ако някой знае да каже, моля, че пускам поръчката. Rolling Eyes
моите впечатления са обратните. едни обувки за камбата са 21ви номер и чак сега ги носи - по бг номерация е 22.5. други обувки за пипа, пък, са 26ти номер, а още й хлопат, а по бг номерация тя е 27-ми  Peace  и 2та чифта са ест. кожа. мооите очаквания са да са ти точно, въпреки че и обратното е възможно. не знам дали ти помогнах...

аз днес поснах 4та пълна кошница. общо чаршафите са 4 комплекта, имам и 2 халата. полудях явно.
за подаръци има едва 4 роклета. основният багаж е детски. и е вярно, че тази година детските артикули са с доста беден избор. преди се чудих кое да взема и кое не, а сега просто нямам опции - за да облека и 2те даца за сезон пролет-лято, трябва буквално да взема от всеки модел.
някой питаше за комплекта тенджери. те бяха в кошник номер 3. до сега никой не ги е получил, така че преки впечатления ще има приполуаване на доствките от намаленията. дано не сме се прецакали...

# 1 456
при мъж с талия 94 и ханш 101см ми излиза 48размер за панталон
това не е ли множко или нещо обърках?

# 1 457
  • ПЛОВДИВ
Днес взех поръчката си от 27.12 в нея един от артикулите е със сгрешен размер. smile3516
По референтен номер всичко е точно,но вътре вместо р-р XL са сложили в плика M.
Кажете ми какво да правя? newsm12 newsm12
Ако им го върна да ми пратят точния размер кой ще поеме пощенските разноски.
А и не можах да намеря точно такъв образец писмо,
ако някой е имал същия проблем да помага !:hug:

Те ще ти поемат разходите, щом грешката е тяхна! Peace

Някой мойе ли да ми помогне с образец за писмо по моя проблем
мерси предварително

# 1 458
  • БУРГАС
Получих си колета от 06,12 вс е коментирано.Дънките на актив коментираните много 42 са ми леко големи ако някой иска размяна с 40 да свирка.

# 1 459
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте, след запитване от моя страна дали мога да върна 1 артикул получих потвърждение със следното накрая „ …and join with it the part of the sending form with the references where you?ll note your instructions : either a refund by voucher or an exchange order.”

До колкото разбирам трябва някъде да напиша какво искам - ваучер или замяна, но къде??
Някой знае ли или нещо подобно да е правил?  Thinking

# 1 460
  • Варна

по скоро 42...максимум 44.

# 1 461
  • София
Момичета извинявам се,че питам така нахално,но понеже пускам сега поръчка...
Приема ли дебитни карти Маестро на Сошиете Дженерали Експресбанк?

# 1 462
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Размери на момчешкия анцунг NIKE
L    152-158 см    12/13 години     по етикет
рамена - 47 см.
гръдна - 51 см.
дължина на горнището - 62 см.
дължина на ръкава отвън - 57 см.

дължина на долнището - 99 см.
дълбочина - 27 см.
ластик - 33 см.
ханш - 44 см.

# 1 463

Здравей, мисля, че само Visa на SGEкспресбанк

# 1 464
  • София
Мерси много!

# 1 465

по скоро 42...максимум 44.
Моят мъж е с т.97 и х. 108 и 48 му е голямо. Вземам 46.

# 1 466
  • Стара Загора
Здравейте, след запитване от моя страна дали мога да върна 1 артикул получих потвърждение със следното накрая „ …and join with it the part of the sending form with the references where you?ll note your instructions : either a refund by voucher or an exchange order.”

До колкото разбирам трябва някъде да напиша какво искам - ваучер или замяна, но къде??

Aз врьщах, но тьй като си бях изгубила фактурата, те ми пратиха дубликат, който няма нищо общо сьс стандартните фактури. Беше обикновенно писмо формат А4 и долу на празното място попьлних желанието си. На редовните фактури, има 1 място с няколко реда, мисля че там трябва да го напишеш.  Peace

# 1 467

дебитни, но Виза, ето справка от сайта на Финти" Можете да плащате само с кредитни карти и с някои карти Visa Electron."  и това

# 1 468
  • In The Middle Of Nowhere

Aз врьщах, но тьй като си бях изгубила фактурата, те ми пратиха дубликат, който няма нищо общо сьс стандартните фактури. Беше обикновенно писмо формат А4 и долу на празното място попьлних желанието си. На редовните фактури, има 1 място с няколко реда, мисля че там трябва да го напишеш.  Peace

samimami, мерси, сега огледах фактурата, но не ми става ясно къде.. отзад май не е, а отпред не виждам къде .. може ли някой който е наясно да се включи? Sad

# 1 469
Момичета, някой може ли да ми каже дали тази блузка е от двете части или цената е само за горната http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-manches-courtes-acti … tegoryid=22899486
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт