LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 822
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, а каква е разликата между получаване по пощата и на митницата?
Оскъпява ли се по някакъв начин пратката?

Ъхъ, щото тия на митницата в София искат 4 лв, щото са по-важни.

# 376
  • Sofia
Вярно ли са боклук? Преди време бях обърнала сайта да ги търся и ги нямаше никъде, при условие, че помнех къде се намират. После забравих за тях, а сега като видях и много се зарадвах, пък те и на 8 евро вече са намалени... А какво точно не им е хубавото?
Като изключим факта, че такива формички да направиш е мисия невъзможна, тънки са все едно от ламарина са направени, все едно съм взела тиган от на дъщеря ми кукленската кухня и правя опити да готвя с него, те на големина много не се и различават от нейните де, на фасон обаче го докарват, да ти стоят закичени някъде да ти красят кухнята стават.
Не на последно място обаче забравих да отбележа, че и загарят ужасно, не знам от какъв точно материал са направени, не страдай много, че ги нямаш, нищо не си загубила.

# 377
  • Перник
Момичета, а каква е разликата между получаване по пощата и на митницата?
Оскъпява ли се по някакъв начин пратката?

Ъхъ, щото тия на митницата в София искат 4 лв, щото са по-важни.

Ами в пощата е до 2 кг, а в митница - над 2 кг. Аз съм от Перник. Имаме митница, но всички пратки ми идват в пощата, независимо от теглото.

# 378
  • София
Не са уголемени, просто аз се подведох и поръчах +1  Sad
Довечера ще напиша точно стелката на N37

# 379
nadiad79, на теб да, ама тия дето сме в големите градове ни цакат  Tired

# 380
Здравейте!Искам да взема на майка ми подарък,но не съм сигурна кой номер е точно по френската. По българската номерация си взима 50номер?Благодаря много за помощта  bouquet

Талия, ханш и гръдна обиколка дай, за да ти помогнем.
Според мен БГ номерацията е съвсем неточна и всеки шие както си поиска. Гледам по мен си... От Ла Редут взимам винаги 36, а в БГ влизам от 40 до 50.  Shocked

ето и мерките - бюст 107, талия 98, ханш 112 см.още веднъж благодаря

Мисля, че 44 ще й стане, но нека някой с подобни мерки се включи да каже.

# 381
Здравейте,днес получих пакет на ПОЩА от 06.01.2009г.  Grinning
С подарък куфара на колелца,с код 23574, ако някой иска снимки - довечера ще дам.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 16:59 от ДесиМ

# 382
Здравейте! Тези   http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-sans-manches-puma.aspx?pro … tegoryid=22916234 размери на какви мъжки отговарят Сина ми е на 14г висок е180см нормално телосложение-кой е неговия размер.От мъжка номерация носи М

# 383
По-скоро 46 си мисля аз. Аз си взимам 44 и са ми екстра, а мерките ми са една идея по-скромни.

# 384
йехааааа, значи и аз да очаквам моя от тази дата  smile3508

# 385
  • шумен

много ви благодаря Hug
знам, че тези маратонки са много поръчвани http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-ignite-2008-pa … tegoryid=54193801  ще помоля за размери на стелката на 42 и 43 номер

# 386
  • София
С подарък куфара на колелца,ако някой иска снимки - довечера ще дам.
Искаме, искаме Party

# 387
  • In The Middle Of Nowhere

И аз искам и макар, че въпроса е по-скоро за другата тема ми се ще да те попитам този куфар колкото онзи от червения комплект ли е голям, ако го имаш?Simple Smile

# 388
Как от 06.01-направо ме изуми. Аз чакам още от 27.11  Crossing Arms

# 389
  • Sofia

ооо много са бурзи,моята поръчка я от 7-ми дано пристине бързо. раджам се че пратките с куфара не минават през митницата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт