LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 845
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 360
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли 1 въпрос относно връщането на артикули  Rolling Eyes интересува ме в нещото в същото пликче, в което сте го получили ли го слагате или може да е в друго?

# 361
здравейте! До колко продукта може да се поръчват в една поръчка?

Благодаря предварително!

# 362
  • Пловдив
Минах 4-те стъпки за поръчване дали съм успяла как мога да проверя newsm78

В Suivre mes commandes трябва да ти се появи поръчката.

# 363
  • БУРГАС
Искам да попитам майчетата, които поръчаха масата за игра -  разбрах че я пращат самостоятелно, но на митница ли идва или на поща? Поръчах  количка за кукли и са я отделили от дрехите, но се чудя къде ще дойде ? Благодаря Ви предварително!
Може ли линк към колчката.

Клуинито количката някой получили я?

# 364
А аз вече два пъти им пиша за неполучена поръчка и не получавам автоматичен отговор. Къде ли бъркам? Уж правилно попълвам всичко. Писах им минала седмица в четвъртък и днес пак, и никакъв отговор нямам на имела.

# 365
  • София
Картата ми е на Виза към ОББ за това не мога да правя поручка ooooh!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 16:49 от anelka119

# 366
Persia  - мерси
за теб  bouquet
Ще го взема Peace

# 367
Да попитам, че не получих отговор сутринта...

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4078764& … ue&ksource=-1

Никой ли не ги е получавал? От естествен велур ли са и отговарят ли си на номера?

# 368
здравейте! До колко продукта може да се поръчват в една поръчка?

Благодаря предварително!

До 25.

А аз вече два пъти им пиша за неполучена поръчка и не получавам автоматичен отговор. Къде ли бъркам? Уж правилно попълвам всичко. Писах им минала седмица в четвъртък и днес пак, и никакъв отговор нямам на имела.

Понякога не се получава от първия път. Пробвай от друг браузър или от друг компютър. Автоматичният отговор би трябвало да получиш до 30-40 минути след пускане на запитването. Провери си и папка "спам"  на пощата, особено ако ти е в абв.бг или някой от другите БГ мейл-сървъри.

# 369
  • шумен
Здравейте!Искам да взема на майка ми подарък,но не съм сигурна кой номер е точно по френската. По българската номерация си взима 50номер?Благодаря много за помощта  bouquet

# 370

някой може ли да ги  коментира??Вижда ми се,че са найлон в голямата си част,а отговарят ли си на номерата?
аз ги поръчах преди няколко дни-ще ги видим какви са;

# 371
Здравейте!Искам да взема на майка ми подарък,но не съм сигурна кой номер е точно по френската. По българската номерация си взима 50номер?Благодаря много за помощта  bouquet

Талия, ханш и гръдна обиколка дай, за да ти помогнем.
Според мен БГ номерацията е съвсем неточна и всеки шие както си поиска. Гледам по мен си... От Ла Редут взимам винаги 36, а в БГ влизам от 40 до 50.  Shocked

# 372
  • София
момичета, имам въпрос. ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите. Hug
висока съм 160 см. мерките ми са 88/70/88.
от тази рокля дали ще ми стане размер 36?

и изобщо дали да поръчвам 34 или 36?
а от детската дали съм за 156 или 162?

мерси много !    bouquet

самоцитирам се.
някой да може да помогне?

За панталони  с ханш 89 съм и 36 ми е голямо, чакам 34 да видим но предполагам че  ще ми е добре. Имам дънкова тясна поличка 34 и ми е добре. От детското 162 ми е голямо като торба ми е, но там не съм пробвала 156 за да знам как ще е . 

# 373
  • шумен

Талия, ханш и гръдна обиколка дай, за да ти помогнем.
Според мен БГ номерацията е съвсем неточна и всеки шие както си поиска. Гледам по мен си... От Ла Редут взимам винаги 36, а в БГ влизам от 40 до 50.  Shocked

ето и мерките - бюст 107, талия 98, ханш 112 см.още веднъж благодаря

# 374
  • Ботевград
Момичета, а каква е разликата между получаване по пощата и на митницата?
Оскъпява ли се по някакъв начин пратката?

Общи условия

Активация на акаунт