LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 763
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Само стикери или има и моливи  newsm78
Моливите, които се виждат на снимката са самозалепващи стикери за декорация, както и кръгчетата и графитите.

# 616
Освен моливи, ми превежда и някакви лепила, балони...  newsm78
Дано да има някой, които да си го е поръчЛ да каже ч Peace

Това са стикери
Само стикери или има и моливи  newsm78
Няма стикери и моливи - вижте, че го пише в кавички..
Декорация е!

# 617
Момичета моля за помощ.
Получих това съобщение Nous avons bien reçu votre commande du 09/01/2009. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
На първата страница прочетох, че трябва да им напиша кратко писмо със запитване НО АЗ НЕ ЗНАМ ФРЕНСКИ И НЕ МОГА ДА СИ НАПИША ПИСМОТО!!!!!!!
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 618
# 619
  • Варна
Момичета моля за помощ.
Получих това съобщение Nous avons bien reçu votre commande du 09/01/2009. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.
На първата страница прочетох, че трябва да им напиша кратко писмо със запитване НО АЗ НЕ ЗНАМ ФРЕНСКИ И НЕ МОГА ДА СИ НАПИША ПИСМОТО!!!!!!!
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig

Чичко Гугъл казва "Ние получихме поръчката на 09/01/2009. Вашите статии ще се появяват тук скоро.".
цък

# 620

А ти прочете ли първа страница  Mr. Green

Това е комплект торба с калъвка..

# 621
Леле, ще се гръмна вече  Joy Моля ви, прочете барем първия пост и сайта на Алекс, умолявам ви  Praynig

# 622
  • София
Здравейте,
искам да попитам за мъжките  ризи,някой  от  вас  поръчвал ли  е и отговарят  ли си  на  номерата.
нашия  номер 41/42 дали  е същия  като техния примерно Confused

Номерата на мъжките ризи са като нашите.
37/38 отговаря на S
39/40 отговаря на M
41/42 отговаря на L и т.н.

Много конфликти в темата напоследък.Аз затова само чета,избягвам да пиша Whistling.
Става неприятно,особено след като наистина през пост някой все не е разбрал нещо и се повтаря едно и също Sick

И не разбирам какво толкова сложно има.Като направиш 1-2 поръчки и почетеш тук-там,нещата стават ясни.
Имам няколко приятелки,които се регистрираха сами/разбира се,следвайки сайта на Финти    bouquet  / и си поръчват без дори да влизат тук,дори и мен не питат.Явно може и така,ама на хората не им се занимава ooooh!

# 623
Може би заглавието на темата трябва да е "Забранено е четенето на първия пост и линковете в него". Както знаем, забранените неща са като магнит.

НелиСа дали даде отзиви за късото яке?

# 624
  • Пловдив
Моля за коментари за това http://www.laredoute.fr/vente-parka-capuche-amovible.aspx?produc … tegoryid=23110319
или това http://www.laredoute.fr/vente-parka-col-chale.aspx?productid=324 … tegoryid=23110319

Трябва да поръчам топло яке за майка ми и се колебая между тези двете. Ако някой ги е получил моля да сподели дали си отговарят на номера, дали топлят и доволни ли сте от покупката като цяло.

Пак да си побутна въпроса. Става въпрос за тези якета:

Имам второто и си го нося с голям кеф - много топли и е лекичко, моето е лилаво, от миналия януари  Peace

# 625
  • У дома
С риск да ме нахокате...питам, пък каквото стане. Embarassed
Избирам си артикул-с номер с всичко, след като го сложа в кошницата -изчерпан.Бихте ли ми казали защо е така или по-скоро, означава, че не мога да го поръчам ли?
Мерси и извинете  bouquet

# 626
Избирам си артикул-с номер с всичко, след като го сложа в кошницата -изчерпан.Бихте ли ми казали защо е така или по-скоро, означава, че не мога да го поръчам ли?
Мерси и извинете  bouquet
Щом е ограден в червено - не можеш да поръчаш и да искаш Simple Smile

# 627
  • У дома
Мерси и извинете  bouquet

# 628
  • У дома

# 629

Доколкото знам, това означава, че не е наличен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт