LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 722
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Merlinski, това е един генерален въпрос. Ние сме толкова много и с толкова различна компютърна култура, време, възможности и т.н.

Не е възможно всички да правят нещо защото мнозинството така иска - няма да се публикуват масово снимки-линкове, няма да се чете всичко преди да се пита, нито да се преглеждат всички линкове. Който иска го прави, който не иска не го прави. Това показва практиката. Ако някой иска да пусне линк-снимка ще намери начин.

# 601
Моля за коментари за това http://www.laredoute.fr/vente-parka-capuche-amovible.aspx?produc … tegoryid=23110319
или това http://www.laredoute.fr/vente-parka-col-chale.aspx?productid=324 … tegoryid=23110319

Трябва да поръчам топло яке за майка ми и се колебая между тези двете. Ако някой ги е получил моля да сподели дали си отговарят на номера, дали топлят и доволни ли сте от покупката като цяло.

Пак да си побутна въпроса. Става въпрос за тези якета:

# 602
  • София
Някой да има представа това какво е - подложка за рисуване или моливи?

До колкото си го преведох има подложка 33 х 98,5 cm., 19 молива и още нещо, което не yспявам да разбера newsm78 Странно заглавието ми го превежда, като "лепила" Thinking

# 603
Нормално ли е да ми блокират по-голяма сума от поръчаното? Блокирали са ми всичко, което имам като наличност в сметката, а поръчката е за по-малка сума. Какво се прави в този случай? Да чакам ли, на редутци ли да пиша или да ходя до банката? Погледнах 1вия пост, но не намерих нещо за моя проблем.
 Съжалявам ако е обсъждано и благодаря на всеки отговорил!  bouquet

Мен ме нахокаха и се разчетох яко...  Laughing Виж: Дръпнали са си два пъти сумата или различна сума за поръчка Най-вероятно не са си взели парите, а само са ги блокирали. Уведомете La Redoute като им пишете и помолете да освободят сумата която не дължите. След това се свържете с банката си за да стиковате процедурата и с тях.

И това:
http://www.pazaruvane.com/2008/12/blog-post_29.html

Успех!  Peace

# 604
Моля за коментари за това http://www.laredoute.fr/vente-parka-capuche-amovible.aspx?produc … tegoryid=23110319
или това http://www.laredoute.fr/vente-parka-col-chale.aspx?productid=324 … tegoryid=23110319

Трябва да поръчам топло яке за майка ми и се колебая между тези двете. Ако някой ги е получил моля да сподели дали си отговарят на номера, дали топлят и доволни ли сте от покупката като цяло.

Пак да си побутна въпроса.

# 605
  • Пловдив
Освен моливи, ми превежда и някакви лепила, балони...  newsm78
Дано да има някой, които да си го е поръчЛ да каже ч Peace

# 606
Нормално ли е да ми блокират по-голяма сума от поръчаното? Блокирали са ми всичко, което имам като наличност в сметката, а поръчката е за по-малка сума. Какво се прави в този случай? Да чакам ли, на редутци ли да пиша или да ходя до банката? Погледнах 1вия пост, но не намерих нещо за моя проблем.
 Съжалявам ако е обсъждано и благодаря на всеки отговорил!  bouquet

Не е нормално да блокират по-голяма сума. Първото, което бих направила аз е да се обадя в банката и да попитам каква сума е блокирана и от кого. Случвало се е да блокират сума, след това теглят същата, но не тази, която е блокирана. Така блокираната не може да се ползва. Това е грешка на банката и тя трябва да я отстрани.

# 607
ninka@ нищо не се вижда от снимките и няма как да се види по този начин. Не давай zoom-a на продукта, а по-добре дай линк с адреса или кликни с десния бутон върху снимката в описанието на продукта, натисни Properties, копирай й адреса и го сложи тук.

# 608
Finty    
Да, вероятно си права. Но беше изказана идея, аз я подкрепих... научих нещо ново, благодарение на упътванията ви. Ако мислите, че е излишно да се опитваме да го наложим като тенденция, ОК. Което не значи, че аз няма да продължа да одобрявам идеята. И от сега нататък вероятно ще пускам линкове-снимки.  Wink
Дано се справя де, на теория - разбрах, на практика - тепърва ще се пробвам.  Mr. Green

# 609
  • София

Това са стикери

# 610
  • София
Аз съм с претенции, че чета всичко  Embarassed Embarassed но може ли размери на 162 на това палтенце:

# 611
Според мен са стикери за декорация  Wink

Някой питаше вчера за масата - ей я на http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playg … tegoryid=49061678
Ама цената никак няма да се хареса  Mr. Green

# 612

Това са стикери
Само стикери или има и моливи  newsm78

# 613
момичета това какво е

# 614
  • София
Финти, да се изкажа и аз, макар че моето мнение ще е същото като на момичета вече отговорили. Ти положи страхотен труд, както и Алекс, правейки пазаруването в Ла Редут (и др.) по-лесен.  Аз също се регистрирах по твоите указания, прочетох и всичко в 1-я пост, когато почнах да пазарувам, преди това следях няколко теми за да влезна в час просто и поръчвах чрез 450  bouquet За разбера размерите си, купих евтини парцалки, които после подарих или така си ми седят - проба-грешка, дет' се вика.
Преди време почна да възниква често "проблем с бутона за  валидиране", след като се разбра какъв е проблема и почна да се предъвква, Алекс го добави в 1-я пост. Там имаше и абзац със съответното заглавие. После и Алекс направи отделен сайт, за който уведоми предварително, като отбеляза, че ще има такъв с всички обсъждани проблеми.
А сега виж какво се получава - на една страница един и същи въпрос, дори и формулиран по един и същи начин. Ами щом има проблем, логиката не подсказва ли първо да се прегледа в съответния раздел да не би по някаква космическа случайност този велик проблем не е предъвкан и изплют вече?

Браво на ентусиазма твоя, Алекс и на момичетата, поддържащи темата за кодове  bouquet Благодаря, че и не се отказвате и отговаряте търпеливо, но аз лично съм просто кукуруку, когато се прибирам от работата или когато имам време да седна на компа и там или вкъщи, срещам едни и същи въпроси, ама буквално едно и също, даже и с уточнение, че са майки, разбираш ли, работещи и грижещи се за мъжете и въобще не им е до всякакви глупости от сорта да четат еди колко си теми. А няколко поста преди твоя? А поне 1-я пост? А ако трябва и да поръчам вместо тях, мога и да платя дори, щот' аз имам време - аз не работя, не гледам деца, не се грижа за семейството и дома, да чета темата ми е хоби и не ми е проблем да прехвърлям вечерите по 20-на странички...

Тотален офтопик, за което съжалявам, но, както казах, аз вече съм кукуруку Crazy

така реших като си мислех че е сряда и минава 9 .  Sad     Збьркала сам се вече  от киснене пред компа.Извинявам се на всички  smile3525
а това ме развесели много  Laughing   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт