LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 862
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 60
Записвам се с пожелания към всички за разумно и успешно пазаруване и бързи доставки!!!!!!!!!!!!!

# 61
Мамчета, я вижте в интернет банкирането какво ми излиза. Имам три поръчки, видно от 9, 10 и 11. А само тази от 10-ти като гледам са получили парите, така ли да разбирам и защо първо тя а не тази на 9-ти. Ами другите две? Дръпнати са тези пари, а не е отчетено че пак е за ЛаРедут. Може ли някой да ми разясни моля?

Дата                  Основание                                                 Получател                              Сметка на получателя                Сума
11.01.2009       ххххххххххххххххх
                         ОПЕРАЦИЯ НА ПОС  
                         11.01.2009 12:18                                                                                                                                                 61.20
10.01.2009     ххххххххххххххххх
                         ПОКУПКА ЧРЕЗ POS ПРИ ТЪРГОВЕЦ
                         08.01.2009 00:00                                     250 59ROUBAIX LA REDOUTE VAD                                              87.19

09.01.2009       ххххххххххххххххх
                         ОПЕРАЦИЯ НА ПОС  09.01.2009 17:51                                                                                                                 119.57 [/size]

Така излиза плащането, защото сумата първо само се блокира (заявява) от търговеца, а по-късно, може и след месец, я осчетоводяват и тогава излизат данните на LA Redoute.  Peace

# 62
  • Там....където всичко е възможно ....
Мамчета, я вижте в интернет банкирането какво ми излиза. Имам три поръчки, видно от 9, 10 и 11. А само тази от 10-ти като гледам са получили парите, така ли да разбирам и защо първо тя а не тази на 9-ти. Ами другите две? Дръпнати са тези пари, а не е отчетено че пак е за ЛаРедут. Може ли някой да ми разясни моля?
Първо парите са само блокирани ,на тази от 08.01.2009 00:00      са ти дръпнали парите на     10.01.2009  ,няма ред в това кои пари ще ти дръпнат първо Peace
В този ред на мисли да кажа ,че според мен няма да има забавяне на колетите от френска страна,много бързо деистват ,вече са ми дръпнали парите от 7,8,9.01.,значи поръчките са ми тръгнали.Но според мен е напълно възможно да има забавяне от Български пощи #Cussing out

Алекс благодаря за темичката  bouquet
Само да кажа,че предната тема не можах да я изчета Embarassed,ако задавам повтарящи се въпроси да ме извините  bouquet                        

# 63
Благодаря за бързите отговори  Hug. Че се изприщих ходя като кукувица да внасям пари в картата, ама като вися в тоз сайт по цял де, така е... добре че мъжо е на работа през деня, че иначе  #2gunfire и не знае кви ги върша.

# 64
Хайде хоп.
Имам питане - като си калкулирам гръдната обиколка кой размер да гледам, по френския стандарт или по европейския ?  ooooh!

# 65
  • Пловдив
В предната тема засекох, че Духи Пухи е видяла да са и теглили някакви 10 и нещо евро Confused И после някой предположи, че са ор суичера пума.
Сега се хванах да си прегледам таблиците от потвърдителните мейли. И останах  Shocked Суичера ми е таксуван на по-висока цена. Аз реално не си спомням колко точно беше, май 11-12е. И почти съм убедена, че в момента на потвърждаване на поръчката си е бил на ниската цена.
Някой да има някакви наблюдения  newsm78
Иначе поръчката ми е пусната на 8-ми около 10-11 сутринта.

Нали са много коректни, защо тогава си поправят грешките по такъв начин  newsm78
А колко точно ти е в потвърдителния мейл?
На мен си ми е 13Е .
В потвърдителния мейл и суивито е 26.25е  newsm78 това е за размер Л
Твоята поръчка кога е направена?
Май ще им драсна едно писъмце, ама пък да не вземат да ми анулират цялата поръчка, че имам и чужди неща, а и повечето вече не са налични...

# 66
  • Варна
Може ли пак да попитам защо по-нагоре където пише за връщането на артикули ми излиза с йероглифи?  Tired

Сега вече трябва да е ОК.

Ако в размерите на спалното бельо пише 200-200:1-2р,като например  това
колко калъфки пращат 1 или 2, и какви размери?

240 x 220 (2 pers.) + 2 taies 63 x 63 cm
На което пише, че е 2 персона, пращат 2 калъфки.

Алекс, Стихия пита колко калъфки пращат, когато не е уточнено 1 или 2 персона е. И на мен ми е интересно да разбера. Иначе е ясно, че като пише 2 персона, пращат 2 калъфки Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 20:49 от chockolina

# 67
benitta, моята поръчка е от 07 януари, в имейла е на 14 евро и в суивито също! Peace

А за тази марка и модел някой има ли отзиви http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-antik-batik.aspx? … tegoryid=32411212

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 20:41 от ORHIDEA

# 68
И моята е от 7.01 и на 13.12Е за L размер  Peace
На следващия ден вече беше 24.50 за най-малкия размер, та нищо чудно да не си видяла промяната, когато си пускала поръчката, ако си сложила жилетката в кошницата още на 7.01  Confused

# 69
Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.

Това ми е съобщението в сюевито- това дали значи , че нищо не съм успяла да си поръчам и само са ми блокирали париците

# 70
оф, да му се не види, май взех, че се зарибих по този Ларедут...... Rolling Eyes
утре ще си направя един акунт.
та цопвам тук, при вас. Flutter

# 71
Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.

Това ми е съобщението в сюевито- това дали значи , че нищо не съм успяла да си поръчам и само са ми блокирали париците

Имейл имаш ли за потвърждение? Ако наистина си проверила, че са ти блокирани, а не се е появило нищо в суивито, им пиши! Peace

# 72
  • Beyond the Frontiers
Parure composée d'une housse de couette 140 x 200 (1 pers.), 200 x 200 (2 pers.) ou 240 x 220 (2 pers.) + 1 ou 2 taies 63 x 63 cm.

Аз го разбирам така 2 калъфки при 2 персони, 1 при 1 Peace
Като срещу 200х200 при размерите е дадено 1-2pers., но в описанието са си 2

# 73
  • София
Хайде хоп.
Имам питане - като си калкулирам гръдната обиколка кой размер да гледам, по френския стандарт или по европейския ?  ooooh!

Какво има да й калкулираш на гръдната си обиколка?  newsm78

# 74
Нямам мейл ш в спама вгледах и няма.А парите са блокирани защото вече проверих

Общи условия

Активация на акаунт