LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 675
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 510
miss pretencia  благодаря за защитата
и момичета днес цял ден чета а и вчера за някаква маса за игра търсих линк но не намерих
дали някой може да даде та да я видя

# 511
и момичета днес цял ден чета а и вчера за някаква маса за игра търсих линк но не намерих
Няма я вече масата Simple Smile

# 512
момичета,моля помагайте!
в отговор на мое запитване получих това
Vous souhaitez modifier la commande que vous nous avez confiйe. Вие искате да промените поръчката, която ни потвърдихте.
Cette modification n'est pas possible. - Тази промяна не е възможна.
En effet, votre commande est en cours d'expйdition. - Наистина, Вашата поръчка е в етап на експедиция - тоест че са я изпратили, аз така го разбирам.
Je vous invite а faire une commande йchange, Каним Ви да направите йchange команда,
dйs la reception de votre commande,  при получаване на поръчката ви,
ou recommander les bottes dans la bonne taille. и да поръчате наново ботите в желания размер.
Тук не мога да разбера дали не ти пишат, да откажеш поръчката - тоест да не я вземеш, и да поръчаш наново размера който искаш. Но не съм сигурна в последното. Дано се включи някой да ти каже какво значи une commande йchange

Pour suivre l'йvolution de vos commandes, rendez-vous sur votre site www.laredoute.fr et cliquez sur "Suivre mes commandes".  За да следите развитието на вашите поръчки, посетете www.laredoute.fr  и кликнете върху "Suivre mes commandes". 
Je vous remercie de votre confiance. Благодаря ви за доверието!
Цитат

gmdimitrova   Благодаря   bouquet

# 513
  • Пловдив
miss pretencia съгласна съм с част от твоето мнение.......но ще кажа и с какво не съм,в крайна сметка,някакси не върви едни да четат 180 страници(за една седмица,не за дни и часове,което все пак е добре  Mr. Green) - нали и ти си ги чела и знаеш какво ти е коствало.....а други просто чули за намаление изведнъж скачат в темата и започват да питат и то по няколко пъти едно и също.....и даже сигурно се ядосват че не им отговарят,а докато си пишат поредния еднакъв пост,просто могат да прочетат няколко мнения или странички по назад,за 1-я пост пък няма да коментирам.......знам и какво е да си новак,много добре помня как се чувствах миналата година по това време,като пиле в калчища се лутах,изчето 8 теми докато се ориентирам в сайта и успях да се регистрирам и правя поръчки без никакви въпроси,не че аз съм била толкова умна,но толкова много преди мен бяха питали,за какво ми е и на мен да питам и да си губя времето.
Колкото това,че темата е за питане-да така е и доколкото аз съм забелязала,няма въпрос който някой да му знае отговора и да не е отговорено..........но има пък и неща които никой не ги е копувал,как тогава да очакваме коментар от тях  newsm78
Хайде .....както се казва изказах се,мен просто ме е яд,защото знам колко са отзивчиви момичетата,има десетки които наистина са стари лъвове,виждам ги че са тук,но кой ли има време и нерви да отговаря в такъв момент,останаха единици  bowuu
Лично аз на всички съм им благодарна,защо не съм имала случай да пиша на някой и да не ми отговори.....те се знаят,затова само  Heart Eyes   bouquet

# 514
  • София
Няма я вече масата Simple Smile
А и докато я имаше беше на 42 евро.А аз чаках да я намалят на 15. Laughing

sis7  bouquet

# 515
Хех....а тази маса била ли е 15 евро  Shocked

# 516
  • София
Ееее с тия постове от 1 час събирам кураж да питам нещо  Blush
Първо да кажа и аз Благодаря на всички които отговарят Heart Eyes Никой не е длъжен да го прави, так , че благодаря за добрата воля bowuu
Мисля, че съм прочела всичко, но чета на веднъж и забравям кое къде е  Blush Моето време е като децата спят-след 12ч.

Искам да попитам за детското бельо...Какво се прави като има дупка в размера от 98 до 102 , а ние сме точно там  Rolling Eyes
Това харесах   http://www.laredoute.fr/vente-boxer-enfant-garcon-vendus-par-5.a … tegoryid=22921974
сина ми е на почти 3г 98 см, кое според вас да поръчам  Thinking

Ако някой отговори, ще съм му много благодарна! Пък и ние прясно зарибените като натрупаме опит ще отговаряме  Mr. Green

# 517
Зависи дали е слаб или пълен.
Моята е висока 115 см, но е кльощава и все още й става 102. 114 й е леко големичко на дупето.
Ако детенцето ти е по-слабо, бих поръчала по-малкия размер. Ако е по-пухкаво - по-големия.
А ти си питай спокойно. Момичетата за друго се ядосват, не за това, което питаш ти.  Hug

# 518
  • Пловдив
Моля за отзиви 

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-col-montant-prix-min … 899486#DescDetail   .

Някой има ли я в цвят vermillon?
Благодаря ви предварително!   bouquet

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 14:40 от tatito

# 519
Eеее, заинтригувахте ме с тези скандали и ще ме накарате да чета старите теми  Joy

И за да не ми е мнението чиста проба спам, да попитам някой намира ли комплекта играчки за кукла, състоящ се от количка, столче за хранене, кенгуру, креватче и т.н.? До преди 2 дни го имаше, ад-нах го в ларедутския ми фейвъритс, но сега ми излиза опулената кака с въпросителните... А в раздела с играчките намирам само дървения комплект от 3 части (стол, гардероб и легло) от преди няколко страници...

# 520
  • София
Зависи дали е слаб или пълен.

Еми точно по средата на таблиците е  Crazy Ще взема по-малките, пък ако не има Продавалник.С тея рисковани поръчки дето ги правя май все там ще кисна после Crazy
Държа да отбележа, че този Ла Редут е бездънна яма, не мога да го разгледам  Crossing Arms И картата ми оплешивя пак  Whistling

Благодаря Алекс Heart Eyes

А пък на мен като някой пита за дадена стока ми е много добре, защото си харесвам неща на готово  Blush

pachikrak Ако питаш за розовия комплект на Греко, като на мамаБ -Тц, няма го. И аз го издирвам, свиркай ако го пуснат Sunglasses

# 521
pachikrak Ако питаш за розовия комплект на Греко, като на мамаБ -Тц, няма го. И аз го издирвам, свиркай ако го пуснат Sunglasses
Баш за него питам, виж как кратко и ясно го каза  Mr. Green Ще го дебнем  Peace

Айде, 3 часа е, пак почна профилактиката на сайта, сега е момента да си легна Mr. Green

# 522
  • София...........

Момичета бикини 36/38 и 40/42 за какви ханшове съответстват?

Благодаря   bouquet

# 523
Момичета,от 7 месеца пазарувам от laredoute, но за първи път сега реших да поръчам обувки. Някоя от вас дали е поръчвала тези и евентуално дали си отговарят на номера  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7573944& … e&ksource=-1/

Аз поръчах на моя мъж такива лятото, взех 46, а всъщност дойдоха 471/3, така пишеше на тях, уголемени са. Peace

# 524
Хех....а тази маса била ли е 15 евро  Shocked
Да, била е.. Много за малко - часове буквално.. Кой хванал - хванал  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт