LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 653
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 765
Ако пьк ги искаш за сега можеш да вземеш 102, но гледай да е от секцията 2-10г., а не от 0-4г. Стигна се до извод, че дрехите от пьрвата идват по-големи от втората.  Peace
Не е съвсем така..
Имам едни панталончета от бебешката 102, които са с 2 пръста по-дълги от джинси от момчешката Simple Smile
Просто моделите са различни ..

# 766
  • Варна
Иначе от БГ-акаунт може да препращаш само в БГ.

Това не е вярно, редовно пращам неща до Канада. Peace Всъщност, когато има национален сайт, за съответната страна може да се поръчва само от него; когато няма сайт за дадена страна, може да се поръчва и изпраща от френския сайт.
Аз гледах на втора стъпка,там има възможност за избор (смяна) на адрес,но не и на държава (остава си БГ). newsm78. И аз си мислех да препратя за приятели в чужбинско,но се отказах .

Още докато си си в кошницата сменяш страната. За страни извън ЕС дори си вземаш част от данъците обратно. Peace

# 767

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-poeles.aspx?productid=324 … tegoryid=54646892
Някой има ли това и какво точно е- тиган за палачинки или???
За палачинки са тиганчетата, пълен боклук са иначе, подарък да ти ги дават, да не ги вземеш.
Вярно ли са боклук? Преди време бях обърнала сайта да ги търся и ги нямаше никъде, при условие, че помнех къде се намират. После забравих за тях, а сега като видях и много се зарадвах, пък те и на 8 евро вече са намалени... А какво точно не им е хубавото?

Това са тиганчета за раклети,а не за палачинки и са от тънък тефлон.Това е нещо като партигрил с горен реотан и запича.Ако го използвате на котлон ще ги похабите.В Швейцария същите съм си ги купувала за по 1 франк.

Нищо особено не са има ги и тук в БГ в магазин Хиполенд,даже са и по-5лв бройката,но пак казвам пълно дърво са....... Peace

# 768
  • Пловдив
Момичета , престрашавам се и аз да ви попитам нещо - претендирам , че съм изчела всички мнения от началото на намаленията и имам нужда от помоща ви : Искам да поръчам за сестра ми това:

http://www.laredoute.fr/vente-veste-manoush.aspx?productid=32412 … tegoryid=23110319

Мерките й са : талия  76
 гръдна - 90
килограми - 55
височина 1.55
Според вас , кой размер трябва да й поръчам и за самото палтенце някакви отзиви имате ли....
Ще бъда много много благодарна , на всички  Hug

самоцитирам се, благодаря на Флаш   bouquet

# 769
  • На морето!
Ако пьк ги искаш за сега можеш да вземеш 102, но гледай да е от секцията 2-10г., а не от 0-4г. Стигна се до извод, че дрехите от пьрвата идват по-големи от втората.  Peace
Не е съвсем така..
Имам едни панталончета от бебешката 102, които са с 2 пръста по-дълги от джинси от момчешката Simple Smile
Просто моделите са различни ..
Зависи от марката. На okau  си отговарят точно, но на cocoon винаги купувам по-големи.

# 770
  • Къде ли не...
zinaida, защо се самоцитираш като ти отговориха вече?На всяка страница ли ще го пускаш това сако? Имайте малко уважение към четящите тук, моля ви се....

# 771
  • Пловдив
zinaida, защо се самоцитираш като ти отговориха вече?На всяка страница ли ще го пускаш това сако? Имайте малко уважение към четящите тук, моля ви се....

С цялото ми уважение и към четящите и най-вече към отговарящите , ако прочетеш какво ми е отговорено ще разбереш защо питам пак....  извинете , че ви затормозих толкова с единствения въпрос който зададох , въпреки че прочетох  200 страници и не можах да намеря отговор сама  #Puppy dog

# 772
Момичета , престрашавам се и аз да ви попитам нещо - претендирам , че съм изчела всички мнения от началото на намаленията и имам нужда от помоща ви : Искам да поръчам за сестра ми това:
http://www.laredoute.fr/vente-veste-manoush.aspx?productid=32412 … tegoryid=23110319
Едва ли някой го е купувал предвид цената. Simple Smile И аз съм го метнала в кошницата, изглежда ми много добре, но нямам лични наблюдения върху марката. В сайта има 2 мнения на потребителки, и двете са дали максимална оценка и са писали, че отговаря на размера си. За размера на сестра ти не мога да ри помогна...аз съм по-едричка, 40ти номер, така като чета нейните мерки си мисля за 36... или 38, един вид връхна дреха е, има подплата на малки цветчета.Simple Smile. Но тук има по финни девойки и ще ти помогнат. Simple Smile
И на мен ми хареса и мисля да го взема, но в единия коментар прочетох ,че не са получили колана. Ако някой го има може ли да каже дали има колан или няма ?
Иначе по въпроса за размера, на сестрата на момичето ще й е голям 40 размер, а той е най-малкия наличен.

# 773
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-adidas.asp … tegoryid=57211289
момичета да попитам някой може ли да ме ориентира с мерките на тази блуза.не ги разбирам защото отскоро поръчвам,доста изчетох но пак не се ориентирам за тези мерки.

# 774
Ето ги обещаните реални и облечени  Mr. Green снимки на пуловера:
- подгънала съм ръкава на едната ръка. Доста са дълги.
И туниката:
- ръкавът е дори леко разкроен след китката.
Снимките са линкове  Peace

# 775
  • Къде ли не...
zinaida, така или иначе от това сако има от 40-ти номер нагоре, а сестра ти с тези мерки е най-много за 38.

# 776
  • София
Пак да попитам отзиви има ли някой за тоева яке?
Отговаря ли си на номера?

# 777
  • Къде ли не...
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-adidas.asp … tegoryid=57211289
момичета да попитам някой може ли да ме ориентира с мерките на тази блуза.не ги разбирам защото отскоро поръчвам,доста изчетох но пак не се ориентирам за тези мерки.
80/87- S
88/95-M
96/103-L
104/111-XL.....

# 778

И натисна ли линка точно под кутийката с размера?

# 779
благодарности за светкавичните отговори Heart Eyes най вече на лина   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт