Пациенти на д-р Даскалов

• 125 235
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
За запазване на час звъня около 7-10 дни предваително.
За чакането - случвало се е, но не съм чакала кой знае колко. Кажи-речи се спазват часовете +/- 10-15 мин.
Графикът точно не му го знам, но май обикновето от 12-13 ч. до към 19 ч. си е в кабинета. Сутринта не винаги особено като има операции, раждания, кюретажи.

# 601
Doni M благодаря много за инфото ,защото знам че за някой лекари са нужни месеци за да се вредиш за преглед и се чудех кога е подходящо да си запазя час, много благодаря още веднъж.А в кои дни приема ?

# 602
  • Пловдив
Приема от понеделник до петък. Събота и неделя също приема но по спешност, като му се обадиш. На мен не ми се е налагало, но моя позната я прегледа един път в неделя в 19 часа.  Peace

# 603
Благодаря ти още веднъж за информацията.

# 604
Току що си запазих час за Д-р Даскалов
Искренно се надявам той да е нашия лекар и да ни помогне да си родим живо и здраво бебче,мечтата на всяка жена Hug
То беше свънене,то беше чудо докато го открия,първо в "Медикус Алфа" звъннах и ми казаха,че той не работел вече там,да го търся на Пещерско шосе,звъннах в "Селена" там казаха,че могат за всеки друг да ми запишат час,но не и за него,и ми дадоха gsm на който да го намеря и така най-накрая се свързах,вдигна жена и каза,че сега той приглежда,и си записах час за 9.03. в 14:00 часа.
Стискайте палци,дано всичко мине ок и ни зарадва само с хубави новини Hug

# 605
Bobi-вярвам,че ще останеш доволна от др Даскалов Peace Peace-дано това е твоят док Praynig Praynig-аз му се доверих и не съжалявам-резултатът е подписът ми Heart Eyes Heart Eyes
а за това,че не е вече в "Медикус Алфа" беше ми казал,когато раждах при него през ноември,че предстои местене,но не знаех,че е толкова скоро...
Ако мога да съм полезна-мога да пратя координати на лични

# 606
  • Пловдив
Да, вече е в новия си кабинет и както сам каза няма да има повече размествания, защото помещението си е тяхно. Много добре е направено и организирано и на мен лично повече ми допада отколкото в Медикус алфа. Единствено, че ми е доста дале при положение, че живея в Тракия, но не смятам че това може да е някакъв проблем.
Новият адрес е на Пещерско шосе, точно до Аптека Марешки, срещу аптечното  Peace Това е бившия кабинет на Ставрев за ориентир.

# 607
Аз не съм от Пловдив ,но ще го намерим с мъжо,благодаря ви момичета Hug

# 608
И аз скоро ще звънкам да си запазя час за него , пък дано резултата е толкова добър колкото и при теб me4koni.
Успех Боби , дано най накрая да сме улучили точния лекар.

# 609
Днес правих цветна снимка при доктор Даскалов и да ви кажа честно въобще не болеше. Процедурата е много кратка, с упойка и нищо не усетих. След това се чувствам добре, нямам никакви оплаквания поне за сега. Доктор Даскалов е много добър специалист.

# 610
И аз се доверих на д-р Даскалов и засега не съжелявам,за първи път бяхме до него с мъжа ми,но жена му и той ни направиха много добро впечатление,компетентни,внимателни,интелигентни,пък отношението е страхотно,досега не съм срещала такива лекари,просто съм очарована,дано продължат в същия дух и да ни помогнат да изпитаме и ние най-голямото щастие на този свят Praynig Направи ни впечатление с мъжо,че разбират колко средства са необходими за всичките изследвания и ни казаха,че това което искат от нас като резултати не е за седмица или 2 ,а за месеци напред,това са хора,които осъзнават стойността на парите,това е досегашното ни впечатление.Когато ме разпитваше Д-ра за предната бременност изрично ми се извини,че ще ме върне назад в болна за мен тема Rolling Eyes просто нямам думи,най-хубавото беше че ни каза ,че можем да почнем с опитите след 60 дена,засега нямам проблеми,всичко е ок,взе ми секрет и пуснах изследвания за хламидия,микоплазми и уреаплазми.Засега е това

# 611
Лелеее, добре, че съм абонирана за темата, и добре, че случайно погледнах, че д-р Даскалов се е преместил, иначе нямаше да разбера ooooh!
Бях негова пациентка преди...хм, почти 4 години, родих при него и смятам скоро да го посетя пак - и по този повод се жалвах на себе си, на ум, че сега ми е толкова далеч (т.е. Медиус Алфа) кабинетът му, но пък живея близо до Селена, и си викам: ех, защо няма кабинет в Селена, животът ми ще се улесни, като ми дойде време за втора бременност Joy А то ето, че ми се е сбъднало желанието Blush

Дони - желая ти леко раждане!!!  

# 612
Айде и аз да се присъединя към тази темичка :0
Здравейте, още не съм посетила доктор Даскалов, но в най-скоро време ще го направя, след всички хубави отзиви за него, вече реших Simple Smile

# 613
Мери опитай,няма да съжеляваш,аз в петък съм при него Praynig

# 614
Боби123, Оф имам голямо желание да го посетя, но знаеш ли сега започнах да се притеснявам, като добър смециалист и човек, който се отнася с голяма сериозност към работата си, колко много изследвания може да ми назначи. Ужас!
Колко време предварително се обади, за да си запишеш час? А това първо посещение ли ще ти е ?

Общи условия

Активация на акаунт