Пациенти на д-р Даскалов

• 125 223
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Ние правихме първата си спермограма при д-р Даскалова. Резулатът беше отличен! Терзаех се дали мога да вярвам на този резултат на 100%. След няколко месеца имахме час в клиниката на Владимиров. Резултатите там се припокриха почти на 100% с тези на Даскалова! Това ми направи много добро впечатление! Аз, слава Богу, съм от пациентите, които много, много им дължат!
Мисля, че си разбират от работата! Поне аз съм много доволна! Наскоро бях при тях с бебето, исках да им я покажа! Grinning Момичета, от все сърце ви пожелавам живи и здрави дечица да имате! Hug

# 586
Здравейте, момичета, искам да ви попитам има ли някоя от вас на терапия с Интралипид.
Питам, защото немога да го открия никъде по аптеките, а трябва да ми се влее, ако някой може да ми каже от къде да си го закупя ?

# 587
Някой знае ли дали д-р Даскалов прави инсеминации в Пловдив ? Благодаря предварително.

# 588
Да, прави.

# 589
Благодаря много за отговора .Нова съм тук и все още се ориентирам ,предстои ми инсеминация и сега се запитах дали ще е в Пловдив или в София.Иначе направих всички изследвания до тук ако има някой въпроси ще му отговоря

# 590
eimi77, успешна инсеминация ти желая. Щом си пациентка на д-р Даскалов, можеш да се обръщаш директно към него за всички въпроси.

# 591
Привет,искам да попитам в коя болница изражда Даскалов.Понеже след пререкание с досегашния ми доктор отново съм в чудене към кого да се обърна,за да ми следи бременноста newsm78

# 592
д-р Даскалов изражда в болница Селена Пловдив.

# 593
Благодаря!

# 594
Момичета някоя от вас да е подавала документи за Фонда във Селена, като пациентка на д-р Даскалов. Д-р Даскалова ме насочи на там  (то за подаването няма значение къде),но се чудя епикризата ,която трябва да подам кой ще ми я направи .Свързах се с д-р Минев ,но сестрите така и не ме допуснаха до него , като отидох до Селена дадоха ми едни декларации да попълня и да си пусна хормон.Може би при следващото ходене ще се видя с него newsm78.Ако има някоя минала по тоя път ще съм благодарна ,ако сподели.

# 595
Аз също имам отрицателно мнение за семейство Даскалови,но не ми се иска да разказвам подробности.Искам само да обърна внимание на един факт.Как бихте коментирали таблото озаглавено:"БЛАГОДАРИМ ВИ Д-Р ДАСКАЛОВ!".Навсякъде съм виждала такива табла, но на тях пише "Нашите бебета"или нещо подобно,но да напишеш табло за себе си "благодарим ти".Може и някоя майка да го е окачила от благодарност,де да знам.Както и да е не ми допадна това нещо!
Такова табло не видях има табло със снимки на бебета които явно благодарение на него са видели бял свят.На снимките пише благодарим ви д-р Даскалов но това са ги правили родителите не е табло.Не мога да кажа конкретно мнение за доктора само веднъж съм ходила и може би защото ми беше за първи път прегледа ми не беше 5 мин.След толкова прочетено тук очаквах да ме претупа набързо,но беше изчерпателен-ще видим по нататък как ще бъде!

# 596
  • Пловдив
Таблото си е ок според мен и всичко е подарък от благодарни вече родители. При многото ходения при него няколко пъти съм засичала майки с новородени, които идват да му носят снимки или да изкажат благодарност.
Аз ходя при него и на този етап се отнася към мен с нужното внимание.
Отидох с идеята да ми следи бременността, но за съжаление завърши рано с мисед. При него си правих абразиото. И да допълня след манипулацията бях точно 5 пъти на контролни прегледи за проследяване на възстановяването ми и за нито един не ми взе и стотинка. За мен това, че спекулира не се подкрепя от опита, който имам. В един момент ми беше станало неудобно да не си заплащам прегледите. Даже, ако бях по ЗК нямаше да ми излезе толкова евтино всичко - манипулацията и тези прегледи след това.

# 597
Здравейте,
само да ви питам дали имате актуално инфо наистина ли др.Даскалов е в отпуск и в чужбина до 07.07-питам защото съм на преглед на 05.07-но си държа да ме види той.
Благодаря! Hug

# 598
  • Пловдив
Гаранция е в отпуска и в чужбина. Днеска му звънях и каза, ч не е в България и не може да говори много. Каза ми да му се обадя на 05.07. Иначе от Медикус Алфа ми казаха, че ще е в клиниката след 7 юли, защото до тогава е в отпуска.

# 599
Здравейте момичета , аз съм нова тук , но съм се насочила към д-р Даскалов , не съм звъняла още до клиниката , но искам да ви питам може ли някой да ми каже колко напред се записват часовете , дали се налага много чакане ?Също така да попитам някой който го посещава може ли да ми каже на какъв график работи?

Общи условия

Активация на акаунт