Пациенти на д-р Даскалов

• 125 214
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Аз също предлагам да разкажете подробности,без лошо чувство съм към недоволните Peace Peace Peace-така или иначе всеки сам решава дали това е неговият лекар-защото според мен идеята е да се работи в екип,ако има и частица недоверие..някак нишката се къса...
А иначе за част от "Пловдивските светила"-мога роман да напиша-за съжаление Confused
Успех на всички Peace Peace Peace

# 571
Аз също ще разкажа опита си с лабораторията на Алфата. След двукратно лечение и чекване в друга лаборатория (Торакс), реших да изследвам микоплазмата другаде - именно в Алфата. Та прегледа - същия, това не е важното, важното е че резултата 6 месеца след посл. изследване беше отрицателен без лечение (!?). Свързах се с микробиолога, тя ми каза че пробата е била твърде оскъдна, дори си е помислила че е от дете. Попитах дали има значение че цервикалния канал ми е дилатиран предния месец - тя учудена каза че кита им за микоплазма е влагалищен, а не цервикален. Това идва да каже че резултата не е достоверен, но никой от клиниката не ми предложи повторна проба и то за сметка на клиниката, а напротив - на въпроса ми към лекуващия ми от къде е била взета пробата - отговора беше: от двете места (влагалище и цервикс). Както сега, така и тогава това ми се струва абсурдно, тъй като китовете са или за влагалищен или за цервикален секрет.

По повод лабораториите: за мен клиничката лаборатория на ВМИ е най-надеждна за каквото и да било!

# 572
Да, по темата съм се изказала, не смятам за необходимо да давам обянения на хора, които знаят отговора.

Най- много ми тежи  лъжата, за въпросната втора спермограма.   Не съм дребнав човек, разбирам, че може да се случи фал.  Но аз лично ходих във ВМИ , изчаках д-р Даскалова от упражнения както ми беше казала,  излезе и ме излъга в очите, че няма време да я разпечата  Confused, после след упорито звънене от моя страна ми я постнаха на мейла и готово Confused   Много гадно .......заради 65 лв.....

# 573
Аз не вярвам вече на лабораторията на Медикус алфа. Що се отнася за хламидия, мико- и уреаплазма, явно д-р Даскалов е разбрал това и затова вече за тези изследвания изпраща в Геника.

# 574
Аз не вярвам вече на лабораторията на Медикус алфа. Що се отнася за хламидия, мико- и уреаплазма, явно д-р Даскалов е разбрал това и затова вече за тези изследвания изпраща в Геника.

Е да, ама в коридора под въпросното "табло" виси лист с надпис, че Д-р Даскалови се доверяват единствено на лабораторията на "Медикус алфа" и пациентите насочени от тях ползват 10% отстъпка.

# 575
  • Поморие
Щом настоявате ще разкажа ,макар че даже не искам да си спомням.
Август месец 2010 правиме поредното неуспешно ИКСИ.Имахме само 1 един ембрион,нещата при съпруга ми са били много зле-малко на брой и не е имало нито един без дефекти.Според ембриолозите в клиниката това е причината за неуспеха,объркана съм и решавам да потърся д-р Даскалова,след като съм изчела всичко писано за нея и от нея във Форума на Зачатие и отчасти тук в бг мама.Запазвам час за консултация с д-р Даскалова за 9 часа.В определения ден тръгваме сутринта в 3.00,за да можем до 9 часа да сме в Пловдив.Отиваме точно в уречения час и момичето ни казва първо ще направиме спермограма и след това консултация.Никой не ни е предупредил,че така се процедира и добре че съм малко в час и го предположих и имахме въздържание.Отделя съпруга ми материала и момичето ни казва сумата,която трябва да заплатим и да дойдем за консултация след 15.00 часа. ShockedЕдвам се сдържах да не вдигна скандал,но нали  сме дошли при прехвалената д-р Даскалова замълчавам.Да,ама мъжете не траят.Това си е подигравка от всякъде.Моя ме изяде.Защо записват час за консултация в 9 часа, след като консултациите са след обед.Връщаме се и започвам да и обяснявам положението,че сме от далече,че сме пътували и после пак път ни чака,а и 6 часа из улиците да се разкарвамее направо убийство при положение,че сме пътували от 3 сутринта,а и мъжа ми как ще шофира после.Тя се съгласява да се обади на д-р Даскалова.Накрая получихме благоволение да отидем след 13.00 часа.Отиваме пак в точния час сварваме д-р Даскалова в коридора да си облича бялата престилка и говори с мъжа си,който е в кабинета,но вратата е отворена.Представяме се и тя ни казва да изчакаме.Минава още един час в смехове,лежерни разговори между персонала и размотаване от стая в стая.Влизаме за консултация.Сядаме и пак изчакваме д-р Даскалова да си преглежда някакви документи и накрая принтира въпросната спермограма и заключва-азооспермия,нито един сперматозоид.И двамата сме като попарени с вряла вода.После консултацията преминава предимно в задаване на въпроси от моя страна,доколкото съм успяла да се окопитя след шока и да питам нещо.След като разбира ,че сме пациенти на една софийска клиника ни предупреждава,че не иска да се конфронтира с колегите и спира даже да ми отговаря на въпросите.Посочва 7 точки с изследвания,които трябва да направим и че може да контактуваме и по е-мейл,за да разчете и коментира резултатите.Върхът беше заключението,което направи в края на тая 5 минутна консултация-Така или иначе съжалявам,но във вашия случай сте за ин витро,не може да се получи по естествен път,а и там не става от първия път има момичета с 5 и повече опита.И това ми го казва при положение,че сме говорили,че имам неуспешни опити,разгледа ми снимките на ембрионите. dohТя изобщо си беше някъде там в нейния свят и с нетърпение чакаше да се махнем от главата й.Прибираме се от Пловдив и започват най-кошмарните дни в живота ми.Щом се приберях в къщи и от вратата започвах да плача.Направо не ми се живееше.Нито ядях,нито можех да спя.Направи мъжа ми първите изследвания-пълен хормонален статус,няколко хормона,които тя определи.Пиша веднага резултатите и започвам да чакам коментар.Е,още си чакам.Започват скандали с мъжа ми-той изобщо не й вярва още от първия миг ,в който я видя.Започва да ми натяква факта-кога направи спермограмата като ние я сварихме да се облича в коридора и си личеше,че току що са пристигнали двамата с мъжа й.Не издържам и отивам след месец в моята клиника при лекар,който дава консултации там,но не казвам за спермограмата преди месец.Преглеждат ме мене и ни пращат за разширена спермограма.Дава съпругът ми материал и изчакваме 15 минути,за да кажат ембриолозите дали има достатъчно за да се направи разширена спермограма.Тези 15 минути не знам как са минали всичко ми е като сън.Видях ембриолога като излезе и каза името на съпруга ми.Аз останах на канапето,направо нямах сили да стана.Съпруга ми дойде при мене и като му видях физиономията предчувствах пак нещо лошо,а той се приближи и ми каза-Направо ми идва сега да отида в Пловдив и не знам какво да я направя оная.Всичко си е наред.На другия ден си взехме спермограмата-е,не е наред,но положението е същото,но не й азооспермия.
Това беше моя случай.Повярвайте ми никак не ми беше приятно да се връщам към това,което преживях.Радостта в очите на хиляди семейства,на които са помогнали се засенчва от сълзите причинени дори и на един човек.

# 576
Мерилин........ами виждам себе си Cry........и ние се карахме с мъжа ми........да не ви говоря как се чувстват мъжете.........покрих се,  направо се скрих и не четях месеци в зачатие.......събрах смелост да напиша всичко,  защото там съм с друг ник..........не искам да ме сочат Cry     и съм бясна,  като чуя  фразата -  от всеки има доволни и недоволни....

а както, някои знаят аз имах и последващи случки - прясни......Confused........ама и никой не ме накарал аз сама отидох.......мислех всичко преди за случаен инцидент... наивно Confused

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 19:06 от Фей

# 577
И аз да се включа като пациентка на д-р Даскалов и д-р Даскалова,в момента не съм при тях поради стечение на обстоятелствата защото съм в софия и се подготвям за ИКСИ,но съм ходила при тях 5 години,д-р Даскалов ми е правил 2 лапароскопий,една цветна снимка,много бях доволна,много внимателен и оттогава проблем нямам амина доста време,званяла съм му телефона почти всеки ден и винаги беше любезен,спомням си че след операцията ми званеше да ме пита как съм,имам ли температура,с една дума разчитах на него и не ме разочаровал макар че имам и две инсеминаций при него,макар и не успешни поради друг проблем.Не искам да го защитатвам защото наистина много съчуствам на момичетата и аз също съм попадала на лекар който само ми взимаше парите и си загубих доста време,искам да кажа че винаги ще има доволни и недоволни,на едни помогнал на други не,което е нормално според мен.Искам само да пожелая на всички да бъдем оптимисти в сбъдването на мечатата си станем мами,да се борим,да гледаме с добри очи на това което изживяваме,да не се предаваме и да вярваме.Прегръщам ви и ви пожелавам успех от сърце момичета!!! Hug Praynig Hug

# 578
  • Поморие
Абсолютно съм съгласна,че винаги ще има доволни и недоволни,но не съм съглана да се идеализира ,който й да е лекар,че те са най-големи професионалисти,най-човечни и прочие най.Просто и те са като всички други лекари имат достойнства и недостатъци.В моя случай аз си мисля,че разбраха,че не могат да изкарат много пари и изобщо не им се занимаваше.Виж друго е да те държат 5 години като пациент-лапароскопии,цветни снимки и прегледи.Аз това отдавна съм го минала.
Съгласна съм llullu,че трябва да не се предаваме и да вярваме.Надявам се,че и ние ще постигнем своята мечта някога,но за съжаление пътя е дълъг и всеки намира истината на принципа проба-грешка.Съвета ми е имайте винаги едно наум момичета.

# 579
мерилин много съжалявам за случката ви  Hug покрай такива истории надеждата ми все повече угасва ,че д-р Даскалов ще ми помогне и че той е моя лекар  Sad Аз утре съм при него за разчитане на резултати да видим какво ще стане и по какъв път ще поемем  Peace

# 580
  • София
мерилин много съжалявам за случката ви  Hug покрай такива истории надеждата ми все повече угасва ,че д-р Даскалов ще ми помогне и че той е моя лекар  Sad

случката на мерилин беше свързана с д-р Даскалова. защо тази случка угаси надеждите ти за д-р Даскалов, който, макар и съпруг на горната, е все пак отделно човешко същество, лекар и специалист в друга област?  Simple Smile

# 581
Е да, ама в коридора под въпросното "табло" виси лист с надпис, че Д-р Даскалови се доверяват единствено на лабораторията на "Медикус алфа" и пациентите насочени от тях ползват 10% отстъпка.
Хм, това явно се е появило последните месеци - миналото лято нямаше такъв надпис. Но мнението ми за лабораторията на Медикус Алфа пак няма се промени.

# 582
Да разкажа за днешната консултация.Аз си мислех че отивам д-р ДАСкалов да ми види резултатите от голимия списък на изследванията му ,да ама не него го нямаше  заместваше го д-р Иванов ли беше може и да ви излъжа как се казваше ,та той само ми намиса една рецента че в микробиологията ми съм имала ешерихия коли и трябва да ги лекувам и ме препратиха при д-р Даскалова тя да ми погледнела изследванията .Влизам аз и тя гледа гледа и вика ми висчко ви е добре браво ,гледа спермограмата и тя добре само трябвало мъжа ми да спре да пуши и препоръча да отиде на уролог ей така  профилактично .А след всичкото добре на спермограмата вика тя е на долна граница но е в норма и аз почвам да питам ама какво означава тога имали проблем или не и тя ми не за сега щом нямате и други проблеми всичко е наред.И аз питам от тук нататък какво и тя спокойно нека ви излекуваме тази бактерия и тогава се обадете по тел. да се разберете кога ще ви направим цветна снимка и това беше цялата консултация за 10 мин. но иначе не ми взеха никакви пари  Peace

п.пБихтели ми казали колко струва ЦС при тях и някакви предварителни неща правят ли се и след ЦС след колко време мога да се прибера и трябва ли да имам нещо придружител?

# 583
Радостта в очите на хиляди семейства,на които са помогнали се засенчва от сълзите причинени дори и на един човек. [/quote]
Все се каня да не пиша вече, ама като не мога да си мълча #Cussing out И аз като Мерилин и Фей имах подобен опит с прехвалената д-р Даскалова. И аз получих мнооого различен резултат от други 2 СГ, направени в реномирани клиники след и 1 преди прегледа при нея. newsm78 . И аз получих 5 мин. консултация и никакво лечение. А д-р Даскалов признава само СГ на жена си и съответно тръгваш в друга посока - за ИНВИТРО  smile3514Интересно ми е само, защо момичета, които пишат на ЛС за доказани лекарски грешки на д-р Даскалов тук го защитават и хвалят newsm12

# 584
Белисима, ЦС струва 235 лв. с упойката, и още 25 лв. за анестезиолога. Отиваш гладна и жадна, самата процедура отнема 15-20 мин. Събуждаш се от упойката и се качваш горе с акушерката в болничната стая, час и половина лежиш и след това си взимаш снимката от д-р Даскалов. Поне при мен беше така. Изследвания трябва да имаш, че нямаш никакви инфекции, това той ще ти назначи. Аз се чувствах прекрасно и се прибрах самичка, с колата, никаква болка или дискомфорт не изпитах след процедурата. Успех ти желая, няма нищо страшно с упойка.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт