Пациенти на д-р Даскалов

• 125 260
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Feichkata, me4koni благодаря за подкрепата Hug
Пантерка да мисля да кандидатствам за фонда, ама докато чакам (то и без това ще имам между 4 и 6 месеца възстановяване след миомактомията) ако не са ме одобрили до тогава ще се самофинансираме Sad Решила съм 2013 да съм много бременна newsm17 та ако трябва и 5 опита ще си платим сами.
razel_dazel наистина Даскалов не е АРТ специалист , но наистина не ми се разделя с него толкова му вярвам.... Е ще си запиша час и за Ставрев дано и той спечели доверието ми.

И за да не спамя много в темата ще споделя, като пациентка на Даскалов, че за 2-3 месеца само откри нашият проблем и  се радвам че от първия път попаднах именно на него. И това е благодарение на вас момичетата споделящи мнения във форума. Радвам се въпреки,че диагнозата ми е леко гадна ,че не загубихме време в и излишни пари . Радвам се че ви има  bouquet

# 646
Аз също съм пациентка на д-р Даскалов, доволна съм , наясно е с много неща относно стерилитета, прави инсеминации, лапароскопии и т.н. ноо до там. Щом се стигне до ин-витро и според мен не е най-добрия вариант той да прави стимулацията, а другаде пункции, оплождане, трансфери както е казала Резел по-горе. По-добре е на едно място да те следят да са много наясно със състоянието ти, отговора на стимулацията и т.н. След като ще се възстановяваш около 6м. имаш време добре да обмислиш вариантите и съм сигурна, че ще вземеш най-доброто решение.  Peace

# 647
  • Пазарджик
Здравейте момичета.Искам да ви попитам каква е цената на прегледа и консултацията при доктор Даскалов.Аз изчетох много положителни мнения при него и искам да се консултирам за инсеминация. Някои от вас правил ли е при него?

# 648
Здравей пипилота, за малко около 1г бях пациент на д-ра за мое щастие  ooooh! не съм доволна , така е където има доволни има и недоволни ... мое мнение , инсе при него ей така отиваш  и искаш няма да стане , първо трябва до минеш по един дълаг списък с хормони , после може и операциии да иска да ти прави..ОТиди и виж сама , успех Hug

# 649
Здравей пипилота, за малко около 1г бях пациент на д-ра за мое щастие  ooooh! не съм доволна , така е където има доволни има и недоволни ... мое мнение , инсе при него ей така отиваш  и искаш няма да стане , първо трябва до минеш по един дълаг списък с хормони , после може и операциии да иска да ти прави..ОТиди и виж сама , успех Hug
а при нас още от първия преглед сложи доста лоша диагноза,и второто което го вълнуваше беше операция и пари.От такива алчни псевдо(лекари) не мерси.Ако някой има нужда от специалист а не банков консултант да иде по добре в Селена поне там има доста специалисти

# 650
Доволни и недоволни винаги ще има Peace
аз лично съм една от доволните пациентки,но без значение дали ще избереш др.Даскалов,има разлика от първичен преглед  и инсеминация.
Успех!

# 651
  • Пазарджик
Благодаря момичета  Hug Аз бях на първия си преглед при него и останах много очарована.Обърна ни доста внимание , да има и един куп изследвания който трябва да направя.Но за разлика от др доктор при който бях който щеше да ми направи инсе без абсолютно никакви изследвания и даже не разбра и какъв е точно случая при нас , и 4 месеца пих само хапчета и нищо др.
Та започвам моя път към така желаното инсе  Hug

# 652
Благодаря момичета  Hug Аз бях на първия си преглед при него и останах много очарована.Обърна ни доста внимание , да има и един куп изследвания който трябва да направя.Но за разлика от др доктор при който бях който щеше да ми направи инсе без абсолютно никакви изследвания и даже не разбра и какъв е точно случая при нас , и 4 месеца пих само хапчета и нищо др.
Та започвам моя път към така желаното инсе  Hug
успех,дано той да ти загуби по малко време,аз направих дългия списък изследвания, и след това искаше операции... отказа ми инсе, аз отказах операции,за щастие открих моя док ,който ми помогна
желая ти успех наистина защото няма по хубаво нещо от детския смях   bouquet

# 653
Аз също съм от доволните от доктора, открихме проблема и пуснах документи за Фонд ин-витро за около месец и половина от първия ми преглед. Разбира се, че ще назначава изследвания - нали трябва да се открие какво се случва. Да не говорим, че дори и да се открие проблем още при първото изследване, това не означава, че няма и други проблеми - при мен се откриха в хормоните, в тръбите, в генетичните, в имунологичните изследвания.

# 654
  • Пазарджик
Ами надявам се с нас всичко да е наред.Поне за сега всички изследвания са в норма но имам още някой.
Разбира се не всеки лекар е съвършен както има доволни така и недоволни.Аз преди това бях при док. който искаше да ми направи инсе без нито едно изследване.

# 655
аз не съм против изследванията,  но има мн излишни,когато отидох при д-ра и казах че искам инсе ,като ме почнаха заедно с жена му  ooooh! почуствах се ужасно ,после се появих с корема и му припомних коя съм  Wink а те  Shocked
едни познати са ходили при него скоро ,показали са изследвания и веднага операция назначил  Tired

виждат те ,че ще направиш всичко за да получиш това което искаш, и са готови да те манипулират ,не се оставяйте   bouquet

# 656

Разбира се не всеки лекар е съвършен както има доволни така и недоволни.Аз преди това бях при док. който искаше да ми направи инсе без нито едно изследване.

Ето това не бива да се случва НИКОГА!!!!
Миле.. би ли споделила кои са "излишните" изследвания?

# 657
Здравейте момичета Simple Smile и аз съм пациентка на Даскалов ..направила съм почти всички изследвания и сега ми предстои цветна снимка някоя от вас правила ли е скоро и какви са ви впечатленията... знам че е с упойка, но това сякъш допълнително ме стресира.

# 658
Цветна снимка правих преди около 11 месеца - нищо страшно няма - нито в нея, нито в упойката. Ще те оставят да си поспиш след нея няколко часа.

# 659
Не се притеснявай изобщо., аз направих снимка при него преди 5 м., не е болезнена процедура, доста леко минава всичко.

Общи условия

Активация на акаунт