Пациенти на д-р Даскалов

• 125 244
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Веста - задавай въпроси за всичко, което искаш да знаеш Simple Smile Той не говори, но когато попиташ, се получава хубава дискусия. Пожелавам ти лека бременност Hug

Абсолютно подкрепям Peace
просто питай за всичко,което те тревожи или притеснява,или просто,с което искаш да си наясно Peace

# 631
Ехаааааа,оказа се,че при Даскалови има мнооооооого пациенти,което ме кара да си мисля само едно,че е добър специалист,и това ме кара да се чувствам по - сигурна и вярвам,че един ден и аз ще държа в ръцете си живо и здраво бебче Two Hearts
Ние сега имаме дадени 6 месеца опити и ако не стане тогава ще се срещнем отново с него и ще решаваме какво да правим,нооооо се надявам чудото да стане преди тези месеци Praynig Peace

Много fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover на всички сладурки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Точно по същата логика и аз така си мислих за въпросния(доктор) ако въобще е такъв.Този човек няма граници това е един алчен егоист облякан в бяла престилка.Аз и както много мой познати повече няма да стъпнем при него.

# 632
Този човек няма граници това е един алчен егоист облякан в бяла престилка.Аз и както много мой познати повече няма да стъпнем при него.
Можеш ли да се обосновеш?Би било добре да прочетем какво се е случило всъщност?

# 633
МХМ ти направо ми разби надеждите,моля те кажи наистина каква е причината да мислите това за него,аз тъкмо реших,че намерих светлина в тунела newsm78 #Crazy

# 634
Момичета, винаги ще има доволни и недоволни - честно казано, за всичките години, в които съм във форума, не знам да има лекар, за когото положителните мнения да са на 100%.
Всичко е индивидуално - и до човек/пациент, и до конкретен случай...
Да, има недоволни пациентки на д-р Даскалов - случаи всякакви съм изчела, за съжаление.
Има и доволни - гушкат живи и здрави бебета.
Изводите всеки да ги прави сам за себе си - не се влияйте изцяло от негативните или положителните мнения, които прочитате, преценявайте сами според собствените си критерии и винаги имайте едно наум - и за двете страни Simple Smile

# 635
.....Stef...- Hug Hug Hug
ме е изпреварила,така е доволни и недоволни винаги ще има Rolling Eyes
за др Даскалов съм прочела също негативни отзиви,но аз/ние/сме му изключително благодарни-благодарение на него и екипът му сбъднатата ни мечта/виж подписа ми/ме чака за да хапва каша Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета,пожелавам да намерите своят док и да сбъднете мечтата си,няма нужда от форумни дебати Peace

п.с-м/у другото онзи ден в парка една мама изразяваше своята благодарност към др.Стратев,за когото не искам и да чуя Confused

# 636
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654698.0 ето заповядайте прочетете е хубаво темата.
Този човек ни накара на лошото да викаме че е хубаво.Отидохме за преглед и консултация защо няма бебе,тоя пумяр ни изкара раково болни и за 1500лв щял да махне рака,това е на първи преглед Shocked Shocked Shocked.Направихме един куп скъпо струващи иследвания,както и туморен маркер всичко беше перфектно,после тръгна да ни говори,че иследванията незнам си кви били.Не мерси съм за такъв човек.Че неможе да познае една киста аз не съм му виновен.Нали си представяте новината ВИЕ ИМАТЕ РАК  Shocked.Айде аз оставам от хората недоволни,няма лошо ако си мислите че ще ви помогне дано да е така,на нас не помогна.В очите му виждах само пари нищо друго.Ние сме от Пловдив но тук няма вече кадърни лекари всичко живо само за пари мисли но не и за теб.Затова вече ходиме на прегледи и на каквото трябва още в София.Та живот и здраве след няколко месеца почваме инвитро.Та мисълта ми е не съм казал на нйкои не ходи при УЖдоктора просто споделям преживяното с този индивид наречен доктор даскалов(не заслужава името да му се пише с главна буква).Това е от нас ако имате въпроси ще отговарям

# 637
  • Пловдив
Аз съм от много доволните пациентки. Цял живот няма да ми стигне да благодаря на този човек за малкото ми спящо съкровище. Имам още шест приятелки, които го посещават и вече някои родиха и също са много доволни. Просто си е до пациент, случай, човек. Този човек е доктор, а не Бог и той не може да не греши никога, да помага на абсолютно всички. Много е тъжно да се случи точно на теб този мал шанс, за което съжалявам  Sad Аз също не бих се влияла на сто процента от мненията за определен специалист. Винаги има доволни и недоволни. Ти от кои ще си може да се разбере само на принципа "проба-грешка". Дай Боже всеки да намери своя доктор. За мен лично този човек се оказа печеливша карта и благодарение на него успях да стигна този път до щастлив финал. Другото, което искам да вметна е, че този човек може да е всякакъв, но трудно бих го нарекла алчен. Когато загубих първата си бременност имах около 7-8 безплатни прегледа. Даже ми ставаше неудобно. Човекът искаше да проследява възстановяването ми стриктно и ме викаше по два пъти в седмицата (мануален преглед + вагинален ехограф). Пари не ми искаха, а като им давах не взимаха. По време на успешната ми бременност също имах проблеми и се наложи на два пъти да ходя след седмица за контрола (видеозон + доплер + 3 Д, а единия път и тонове) и отново не ми взеха пари за прегледа. Реално това е частен лекар и това, че се налага да отида пак съвсем не означава, че не трябва да си плащам. Затова по-скоро бих повярвала, че може да сгреши в диагнозата, отколкото че е алчен.

# 638
Аз съм от пациентите на д-р Даскалов и началото на декември ще ми прави лапаро в Селена за отстраняване на миома и прекъсване на тръбите заради хидросалпингс. Естествено следващата стъпка ще е ин витро. И понеже той не прави такова ми обясни, че може да ми проведе стимулацията и имало лекари с които работел съвместно и щял да ме насочи... Знаете ли с кои точно лекари работи съвместно?
Между другото се бях спряла на инвитро в Селена, обаче доколкото разбрах от Даскалов лекарите там били особени и не работел с тях newsm78, но все пак избора бил мой...

# 639
По мое време работеше с д-р Стаменов в София, но сега не знам дали все още работят съвместно. Желая ти успех и много вяра  Peace

# 640
И аз си спомням,че работи с др Стаменов в София-много сила и вяра и успешен финал пожелавам Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 641
  • Пловдив
eva_dox, моите уважения към д-р Даскалов като лекар и като човек. Не го познавам лично, но има много доволни негови пациентки, НО д-р Даскалов не е АРТ специалист, поне не в частта за провеждане на ин витро. Стимулацията си е доста сериозна и отговорна задача и проведена от човек, който не е съвсем наясно и който за всяко нещо ще търси консултации с други лекари......за мен лично не е удачен вариант. В интернет има много информация. Прочети в какво се състои една процедура, консултирай се с особените Rolling Eyes  Rolling Eyes лекари от "Селена", или с други лекари, които правят ин витро и тогава взимай решения. Или поне се информирай по-подробно как д-р Даскалов вижда нещата. Това със стимулация на едно място, пък пункция, оплождане, трансфер на друго.....аз не бих го направила.  Peace

# 642
Ева,аз също съм от доволните от д-р Даскалов.И моето лапаро беше правено от него в Селена.И след отстранени две тръби следваше инвитро.Благодарение на д-р Даскалов аз имах час за д-р Стаменов и то не за след година, а за след 3-4 месеца.Но моето инвитро първо и успешно беше в Селена.Много харесвам и уважавам д-р Даскалов и ми се искаше с него да съм до края но нямаше как.А ти няма ли да кандидатстваш по фонда?

# 643
  • София
Вече не работи с д-р Стаменов, изпраща си пациентките в Селена.

# 644
Аз също съм пациентка на Д-р Даскалов от година и няколко месеца.Доволна съм,винаги когато сме го питали за нещо сме получавали отговор.Не сме се чувствали пренебрегнати в никое отношение,но все пак той не е Бог.Нормално е нещата не винаги да се получават.Аз съм с второ инсе там и някоя друга процедурка.Ако сте решили инвитро,просто се обадете в клиниката,която сте избрали вие,а не вашият лекар и си запишете час.Защо чакате някой да ви уреди???

Общи условия

Активация на акаунт