Пациенти на д-р Даскалов

• 125 257
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Мери,за 2ри път ще ходя,и сега и предния път звъня някъде 2 -3 седмици за час и винаги от първия път успявам да си взема час,който аз си поискам,винаги ме питат в колко да бъде.
Относно изследванията наистина са доста,дава ти един лист и от двете страни с изследвания и ти казва кое да направиш сега ,кое може и по-нататък,зависи от проблема ти и така,на мен ми каза март месец като отидох,че не ги иска веднага,а че става въпрос за 2-3 месеца период,през който аз да съм готова,аз направих което мога за толкова време и сега след 2 месеца отивам да ги види и обсъдим как продължаваме напред,дали всичко е наред и т.н.
Ако имаш въпроси  питай,каквото мога ще ти кажа
Успех  Hug

# 616
Записвам се и аз тук - тази седмица ми беше първото посещение при него - преглед + пускане на изследвания Микоплазми/Уреаплазми/Хламидия. Сега чакам резултати и в понеделник ще отида да видим има ли пукнал се фоликул и да коментираме резултатите. Предстои ми и изследването на хормоните, които ме посъветва да минат през ЗК. Това, заедно със спермограмата, ще бъде за следващия месец. Наслука на всички  Hug

# 617
Успех мила , дано нямате никакви проблеми в изследванията.

# 618
Късмет с резултатите Peace Hug

# 619
Записвам се в темата и аз съм пациентка на д-р Даскалов, но вече за проследяване на бременността.

# 620
С какво впечатление остана vesta_78 за Даскалов? Късмет Hug

# 621
Аз имам една добра и една лоша новина - изследването ми за трите гадини е отрицателно, но пък имам задържан фоликул, т.е. несъстояла се овулация. Същото ми се случи и януари при последния ми преглед, което не говори добре.

# 622
Какво ти обясни доктора за задържания фоликул,аз също съм имала такива,кое те притеснява,че не си имала ову ли Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 623
Ами да Simple Smile Както и това, че два прегледа за 7 месеца - и при двата ми откриват задържани фоликули.

# 624
Имаш ли някакви назначени изследвания от доктора?

# 625
Да - хламидии/уреаплазма; микробиология, след това цветна снимка и успоредно с нея - хормони на 3 и 21-ви ден от цикъла Simple Smile

# 626
С какво впечатление остана vesta_78 за Даскалов? Късмет Hug
Не мога още да дам оценка ходила съм само 3 пъти. Не говори много, но знам че е добър специалист и затова се доверих на него. Но аз по принцип съм си малко недоверчива към лекарите  Laughing то си ми е вродено.Но след 8 години ходене по мъките - грешни диагнози, неназначени изследвания и т.н мисля, че е нормално да не мога да се доверя на 100% .

# 627
Така е мила,напълно нормално е,и аз съм така,то човек като изпати няма начин,но важното е сега всичко да е наред и да се радваш на живо и здраво бебче Praynig Hug Praynig Peace  bouquet

# 628
Веста - задавай въпроси за всичко, което искаш да знаеш Simple Smile Той не говори, но когато попиташ, се получава хубава дискусия. Пожелавам ти лека бременност Hug

# 629
Ехаааааа,оказа се,че при Даскалови има мнооооооого пациенти,което ме кара да си мисля само едно,че е добър специалист,и това ме кара да се чувствам по - сигурна и вярвам,че един ден и аз ще държа в ръцете си живо и здраво бебче Two Hearts
Ние сега имаме дадени 6 месеца опити и ако не стане тогава ще се срещнем отново с него и ще решаваме какво да правим,нооооо се надявам чудото да стане преди тези месеци Praynig Peace

Много fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover на всички сладурки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт