Пациенти на д-р Даскалов

• 124 931
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Силве записа ли си час ,каква стана?
Чакам да ми вземат епикризата утре от"Торакс" и тогава,защото си мисля,че ще иска да види какво ми е и какво са ми правели,а аз няма как да му кажа!Абе при мен нещата са винаги по-трудния начин.Аз ще Ви уведомя когато ида и какво ми е казал,но ще звънна една седмица предварително,защото не съм от Пловдив и се съобразявам и с ред други причини...Но съм сигурна,че ще ида при този доктор!

# 76
о да всички изследвания си носи защото ги гледа,пита и записва абе супер е,успех и пиши какво е станало  Peace ,аз все още се чудя какво да избера снимката или лапарото  newsm78

# 77
plamyshi аз знам че прогестерона се изследва на 21 ден от цикъла и след доказана овулация,успех и на тебе и пиши  Hug wine стискам палци днес на снимката всичко да е наред  Peace

# 78
о да всички изследвания си носи защото ги гледа,пита и записва абе супер е,успех и пиши какво е станало  Peace ,аз все още се чудя какво да избера снимката или лапарото  newsm78
Хистологията да си я искам ли според теб?

# 79
всичко  Peace

# 80
  • хасково
silvana,задължително си вземи хистологията, епикризата и всики резултати от преди,дори и кръвна картина,кръвна група и т.н. Надявам се да останеш доволна от доктор Даскалов,за мен той е най-добрия лекар,благодарение на него си имам моето момченче!
Успех!Дано в най-скоро време се похвалиш с двете чертички! Hug Hug Hug

# 81
silvana,задължително си вземи хистологията, епикризата и всики резултати от преди,дори и кръвна картина,кръвна група и т.н. Надявам се да останеш доволна от доктор Даскалов,за мен той е най-добрия лекар,благодарение на него си имам моето момченче!
Успех!Дано в най-скоро време се похвалиш с двете чертички! Hug Hug Hug
Дали ще ми я дадат хистологията обаче се питам аз?Ще пробвам пак ще видя какво ще стане Hug

# 82
Здравейте момичета,
и днес мина прегледа и съм страшно щастлива,защото д-ра ми каза,че имам овулация,а от моят град като ме гледаха преди 2 месеца все ми казваха,че нямам и сега съм на седмото небе.Скоро след като излекуваме хламидията ще се готвя за цветна снимка Peace

# 83
  • Пловдив
силве защо да не ти даде час,обаждаш се примерно днес и за утре ти дава час поне при мене е така не се чака многа  Peace
Не е така .Обади се поне 1 седмица предварително за час.Никога не съм случвала да има час от днес за утре,а за седмица  и нещо напред.
Peace

# 84
  bouquet  bouquet  bouquet
така ще е-само да ми вземат хистологията и епикризата Peace

# 85
Момичета, моля ви, кажете ми къде може да се види ценоразписа на Даскалов.
По-точно колко е ЦС, лапаро, преглед, инсе и ин-витро.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 08:19 от Мира:)

# 86
Анели поне при мене беше така обаждам се и ми дава час,може би съм имала късмет дано всички го имат   bouquet за ценораспис незнам,знам це цветната снимка е 800 лева  Peace

# 87
Анели поне при мене беше така обаждам се и ми дава час,може би съм имала късмет дано всички го имат   bouquet за ценораспис незнам,знам це цветната снимка е 800 лева  Peace
не е възможно да е 800 да не говориш за лапароскопия тя е толкова.
Момичета, моля ви, кажете ми къде може да се види ценоразписа на Даскалов.
По-точно колко е ЦС, лапаро, преглед, инсе и ин-витро.
Може в Зачатие ако имаш регистрация да питаш Мели, тя му е жена на Даскалов

# 88
да де обърках се извинявам се  ooooh!

# 89
  • хасково
Вместо да се правят догатки,най-добре се обади и попитай лично лекаря,той ще ти каже всико каквото те интересува!Успех!

Общи условия

Активация на акаунт