Пациенти на д-р Даскалов

• 124 817
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Д-р Даскалов не работи в събота и неделя,освен ако нямате предварителна уговорка .

# 136
Здравейте на всички !!! Днес си направих ЦС при д-р Даскалов.Наистина е прекрасен и целият екип бяха толкова добри  с мен-това се казва истински доктори Hug
Искам само да ви попитам нормално ли е след това малко да прокървя?

# 137
# 138
Благодаря Мира[/b] Peace Peace

# 139
Здравейте, предстои ми ИНСЕ съвсем скоро, някой правил ли в при д-р Даскалов и може ли да сподели личен опит Rolling Eyes

# 140
plamyshi какво стана с твоето ИНСЕ ? пиши за резултатите ,пожелавам на всички весели празници и повече  EFP preggo

# 141
Здравей Ми..., моето Инсе малко се отложи, още не съм си направила генетичните изследвания, които ми иска д-р Даскалов ,защото в момента съм малко затруднена.Искам да ви споделя,че в момента ми закъснява 20 дена и се надявам да не стигна до Инсето, но преди 10 дена си правих тест и беше отрицателни и сега изчаквам още малко. Искам да ви попитам ако,съм бременна Praynig , нормално ли е да ме наболяват яйчниците newsm78

# 142
Да, нормално е да те болят ако си бременна. Успех и дано скоро да ни съобщиш хубава новина.Стискам палци!

# 143
Чул те Господ  Praynig

# 144
Здравейте,
немога да разбера какво става.Вече 23 дена ми закъснява , правих през този период 3 теста за бременност, но отрицателни, възможно ли е те да ми отчитат  EFN, а ако си  направя кръвен да е  EFP , на някого случвало ли се е толко време закъснение и отрицателен тест, а положителен кръвен?

# 145
plamyshi а овулацията този месец засече ли я кога е?

# 146
При 23 дневно закъснение няма как да не отчете + тест ако има бременност.

# 147
Вече 23 дена ми закъснява ..............
Плами, пусни си по най-бързия начин един кръвен тест. Ходи ли на преглед? Ако си пациентка на др. Даскалов защо не се консултираш с него?
Чакаме новини  newsm10

# 148
Здравейте мили момичета,
направих кръвен тест и днес получих резултата, който беше отново отрицателен.Направо сме съсипани с моят съпруг.Толкова надежда имаше от това закъснение smile3518 smile3518.
Свързах се с д-ра и ще ходим на преглед да остановим каква е пречината да закъснява толкова много. От ЦС през март не ми е идвало, тогава ли е станало нещо.... незнам.
Късмет ви желая на всички

# 149
Плами, много съжалявам.Но не губи надежда,Всичко ще се оправи  и ще можеш да се радващ на прекрасно бебче. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт