Пациенти на д-р Даскалов

• 124 803
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ти за подкрепата.
Това е нещото , за което живея и което искам повече от всичко на света да се радвам и имам мое  детенце като всички нормални семейства. Cry

# 151
Моля ви мили момичета споделете тук кой е правил инсе при д-р Даскалов и било ли е сполучливо.

# 152
Понпонче, за съжаление на мога да отговоря на въпроса ти, но стискам силно палци нещата при вас да са ок и скоро да се сбъдне мечтата ти! Praynig
Защо доктора прецени, че сте за инсе?! И какви генетични ти иска?!

# 153
И аз не знам,защо така е преценил. Единствената причина, която виждам е че бебето не се появява.На мен изследванията на хормони и почти всичко ми е 6 , ЦС показва, че имам пълна проходимост без никакви забележки, а моят мъж има спермограма, която също е хубава, има малко отклонение, но за Даскалова е добре. Ние с този доктор почти не разговаряме прегледа всеки път е около 5 мин. и вече ми писна.Трябва всичко да питам в този форум, за да разбера какво ми се назначава за изследване и за абсолютно всичко.

# 154
И аз не знам,защо така е преценил. Единствената причина, която виждам е че бебето не се появява.На мен изследванията на хормони и почти всичко ми е 6 , ЦС показва, че имам пълна проходимост без никакви забележки, а моят мъж има спермограма, която също е хубава, има малко отклонение, но за Даскалова е добре. Ние с този доктор почти не разговаряме прегледа всеки път е около 5 мин. и вече ми писна.Трябва всичко да питам в този форум, за да разбера какво ми се назначава за изследване и за абсолютно всичко.
ooooh! Офффф....за съжаление не се сещам за нито една добра алтернатива в Пловдив! Никога не е бил нелюбезен с мен, даже напротив, но да- струва ми се преуморен и ..отегчен някак си, и аз незнам накъде да продължавам!? Моята снимка беше през февруари, после правихме  и посткоитален тест там...Сега съм на вълна генетични и имунологични. След това ще му мисля....
Късмет с инсето!!!!! И да пишеш като мине да стискаме палци!!!! Peace

# 155
Благодаря ти wine , желая ти от все сърце и ти да сбъднеш желаната на всички ни мечта - да станем мами. Аз мисля да потърся и още едно лекарско мнение и ще пиша задължително. Hug

# 156
Понпонче, когато няма причина бебето да не става, се пристъпва към инсе. Защото понякога средата във влагалището убива сперматозоидите или преживяемостта им е по-малка и не могат да стигнат до яйцеклетката. А чрез инсето обработения материал се поставя направо в матката и така се избягват другите препятствия. Имаше едно момиче, което 10 години се бори със стерилитета и забременя от първото инсе при д-р Даскалов. Не зная дали пише тук. Това е, което знам от първо лице. Аз също щях да правя инсе, но се оказа, че едната от тръбите вече не е проходима, затова пристъпихме към инвитро. Не се притеснявай, в добри ръце си. Относно това, че прегледите са по 5 мин, това е защото няма какво ново да ти каже. Когато има проблем, той е много подробен и обстоятелствен. На мен също е имало случаи, когато на 5та минута ми е казвал довиждане. Пожелавам ти успех.

# 157
  • Пловдив
Фоликулометрия правила ли си.Аз със сходни проблеми на вашите забременях чрез прецизно проследяване на овулацията и то чак след 6 месеца.Не съм посещавала д-р Даскалов, но това няма значение.Той също би трябвало да прави.Инсето е краен вариант, когато са изчерпани всички други начини.Правила съм 2 инсеминации, когато спермограмата на мъжа ми беше с по-влошени показатели.Бяха неуспешни, така че май всичко е късмет.Пожелавам ти успех и спокойствие.Повярвай ми знам колко е трудно.Точно затова влизам от време на време в този форум, защото преди имах нужда някой да ми вдъхне кураж newsm10

# 158
Благодаря ви момичета, наистина имам нужда да чуя такива думи.
Правихме един месец фоликулометрия за да проследим дали имам овулация, която беше доказана. И след това беше ЦС . Останаха ми единствено генетичните изследвания от дългият списък до ИНСЕ-то. Но напоследък се отчаех доста и изгубих надежда.

# 159
  • Пловдив
А сега как правите опити?По какъв начин си следиш овулацията?Аз ходех всеки месец.Докторът ми казваше дните с най-голяма вероятност след като премери фоликула.И въпреки всичко ни трябваше половин година.За един месец не може да се прецени имаш ли овулация.Поне на мен така ми обясниха.И моите хормони бяха наред.Не съм имала проблеми с месечния цикъл.Винаги ми е бил редовен, но оказва се , че това не означава че се отделя качествена яйцеклетка всеки месец.Колкото и да четох и питах доктора,  май няма начин да се установи годна ли е за оплождане яйцеклетката.Става само при инвитрото.Не губи надежда.Ще стане Hug

# 160
Понпонче, няма да се отчайваш Hug
Първо - подкрепям напълно това, което Choosy е написала - прегледите са толкова дълги, колкото се налага. Недей да се чувстваш претупана. Ето, например - доктор Даскалов следи бременността ми от началото, което беше много мъчително - страдах от повръщане, много тежко - тогава много често ходех на прегледи, и по телефона сме се чували, и сме обсъждали какви ли не неща - защото има проблем, който трябва да се реши. После, когато се освестих, консултациите ми минават по еднакъв начин - обстоен преглед на ехограф (това е сериозно и иска внимание и време), назначаване на изследвания, ако имам въпроси - питам и ми се отговаря. И това е. Няма смисъл от излишно офлянкване Simple Smile
Пожелавам ти съвсем скоро да имате положителен резултат, само не губи надежда  bouquet

И един съвет от мен - направи генетичните и имунологичните, колкото се може по-скоро, защото тенденцията в последните години е да изниква проблем точно там, когато всичко друго е наред...при мен съвсем случайно, ама направо на шега, се откри генетична мутация, имам проблем с тромбофилия - и се налагаше терапия. Все по-често изникват проблеми точно там, така че - действай. Във ВМИ ще ти вземат кръвчица, която се праща до София, а за имунологичните - в Медикус Алфа пращат по куриер до София. Улеснена е процедурата.

# 161
Девойки, аз и в друга тема съм питала, ама и тук ще си задам въпроса, защото /почти/ всички сте от Пловдив и може да знаете: ако сте изпращали кръв с фирма, коя използвахте в Пловдив!? Не мога да намеря такава с хладилна чанта...

# 162
Клиниката, в която ти взимат кръв не предлагат ли такава услуга? Защо трябва ти да си търсиш куриер сама?

# 163
# 164
По принцип Еконт имат хладилни чанти - можеш да координираш куриера с лабораторията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт