Пациенти на д-р Даскалов

• 124 805
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Цитирам мнението: " Ние с този доктор почти не разговаряме прегледа всеки път е около 5 мин. и вече ми писна.Трябва всичко да питам в този форум, за да разбера какво ми се назначава за изследване и за абсолютно всичко." (мнението е малко по-горе на същата страница).

Знам, че всички тук искаме едно. Пожелавам го на всички ни! С поста си сигурно ще разсърдя някои от доволните пациенти на д-р Даскалов. И аз доскоро бях сред тях! Искам да публикувам и други мнения, положителни и не чак толкова положителни!
Аз също бях от хората, които чете само хубави неща за него и не се усъмнявах в нито едно изследване или диагноза. Загубих наистина много време. Ще публикувам линка към друга тема за него, нека всеки сам за себе си да си направи изводите.

С поста си не бих искала да предизвикам полемика, а само да дам още един ъгъл от който да погледнете. Сигурно ще подразня някои от вас, и се извинявам, ако това е така, но с това, че публикувам това се надявам да съм полезна!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=391447.0

# 166
Домино, искрено съжалявам за това, което ти се е случило! Незнам какъв коментар да направя...Просто така или иначе избор на специалисти по стерилитет в Пловдив няма....
Понпонче, пиши какво става с инсеминацията!? На мен док не ми е препоръчвал, ама май и ние натам вървим...

# 167
Домино, и аз съжалявам за това, което те е сполетяло. Дано отсега само хубави неща да ти се случват. Peace

Прочетох посочената тема, не е нищо неочаквано - едни хора са доволни, други не са..Тъпо,но факт. Ако някой ми посочи добър специалист, за който има свободни часове за след по-малко от година, да заповяда.

И един по-реалистичен въпрос - след колко време стават известни резултатите от разширена спермограма при д-р Даскалова?

# 168
Ние я получихме на имейл след около седмица!

# 169
Wine, благодаря ти много!  bouquet

# 170
Здравейте, не искам да вкарвам интрига, но ние я получихме в същия ден няколко часа по-късно. Но това беше преди една година. Сега може нещата да седят по друг начин.

# 171
  • Пловдив
По принцип обикновената спермограма става за няколко часа, но за разширената трябват 24 часа, защото се следи преживяемостта на сперматозоидите на 3,6,9 и т.н. до 24 час.Другите показатели стават бързо.Ама една седмица newsm78.

# 172
Не виждам интрига. Всички отговори са добре дошли. Благодаря ви! Peace

# 173
По принцип обикновената спермограма става за няколко часа, но за разширената трябват 24 часа, защото се следи преживяемостта на сперматозоидите на 3,6,9 и т.н. до 24 час.Другите показатели стават бързо.Ама една седмица newsm78.
Да, и самата д-р Даскалова каза, че спермограмата става за ден! Както вече съм писала по-горе дойде след седмица, но и самата лекарка не се беше ангажирала със срок. Може би така се получи защото беше по коледните празници и просто не я е изпратила веднага....
Самата Олд спорт ще каже като получи! Peace

# 174
Мда ще докладвам след това.   Peace
След цялата противоречива информация, която изчетох през последните дни, съвсем се обърках. Дано докторите не ни разочароват  Thinking

# 175
  • В полето, под тепето.
И аз като пациентка на доктора искам да споделя, че имам противоречиво мнение за него.
 А относно спермограмите според  тези  от д-р Даскалова има проблем, а следващите две правени в клиники по стерилитет са добри. И аз съм от Пловдив но пътувам до София , за съжаление доста често.
Не ми признаха нито едно изследване правено при доктора и повторих всички.

Лично мое мнение е , е че е добър гинеколог, но относно стерилитета е най-добре да се посещава  добра специализирана клиника.

# 176
Съгласна съм, но при положение, че в добрата специализирана клиника ми дадоха час за 30.април 2010, предпочитам да си направя изследванията преди това. А може пък да не стигна до клиниката, кой знае  Praynig
Освен това моето инфо е, че те работят съвместно със Стаменов.
По отношение на пътуванията София ми е доста по-близо даже.

# 177
Освен това моето инфо е, че те работят съвместно със Стаменов.
Потвърждавам.
Много се изписа напоследък, по адрес на Даскалови - но нека всеки си направи изводите за себе си, все пак всеки пациент си е индивидуалност.

# 178
  • Пловдив
Е, час сега ми се намества пъзелът.Винаги съм се чудела защо за определени лекари негативните мнения се цензурират.Темата на Домино, колкото и да я търсех не можах да я намеря.Аз съм бременна, благодарение на друг лекар.Д-р Даскалов не го посетих именно заради това, че преди години не прочетох нито една критика по негов адрес.Чак толкова идеални хора няма, а при условие, че при мен можеше да се стигне до инвитро, така или иначе трябваше да го правя другаде.Не отричам че е помогнал на много хора, но не е единственият.Не искам да вкарвам интрига, но в този деликатен момент вярвайте на собствените си преценки и ако лекарят не отговаря на вашите очаквания, го сменете. Пожелавам на всяка от вас да не губи надежда и да намери своя лекар.Важен е крайният резултат. Hug

# 179
  • Пловдив
Само да се поясня, че така написано се измества малко смисълът на публикацията.Отрицателните мнения за даден лекар не трябва да ви разколебават в избора, а само да ви накарат да имате едно на ум, че лекарите също са живи хора и грешат понякога.Няма идеален специалист и ако въпреки всичко в даден момент се разочаровате от него, знайте, чи винаги имате избор.В последните години доста се направи по проблемите свързани със стерилитета и все повече специалисти работят по проблема.Доказателство е новата клиника в Плевен.Съжалявам, ако съм подвела някого и при първа възможност се редактирам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт