Пациенти на д-р Даскалов

• 125 334
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Май късно се включвам .Моята снимка миналата година беше 220лв.
Чакаме да пишеш как е минала.Стискам палци.

# 391
# 392
Извинявам се много...но може ли малко повече инфо относно записването при др Даскалов/за първи преглед/....кога най-рано би ме приел и дали знаете дали приема в събота/евентуално/.
Ще съм благодарна ако посочите и актуален телефон-може и на лични!
Извинявам се още веднъж  bouquet  bouquet

# 393
Извинявам се много...но може ли малко повече инфо относно записването при др Даскалов/за първи преглед/....кога най-рано би ме приел и дали знаете дали приема в събота/евентуално/.
Ще съм благодарна ако посочите и актуален телефон-може и на лични!
Извинявам се още веднъж  bouquet  bouquet

Мисля, че д-р Даскалов не приема в събота.Аз вчера си записах час за 04,11. на тел. 032 634463, има и още един телефон: 032624881. Ако искаш се обади и попитай каквото те интересува, там ще ти кажат най- точно. Успех!

# 394
Мина и моята цветна снимка всичко е ок. олекна ми момичета,двустранно проходими тръби с обичаен ход и запазен лумен,няма да чакам ще првя инсеминация ,успех и на вас ви пожелавам!!!

# 395
Здравейте!
Моя много близка приятелка ме помоли да проверя дали може да направи цветна снимка при д-р Даскалов. Тя не е негова пациентка, това проблем ли е? Трябва ли първо да направи първичен преглед при него или директно да си запише час за ЦС? Вече са и правили една в друга клиника, но тя се съмнява, че е направена некачествено и би искала възможно най-скоро да направи втора.
Благодаря ви!

# 396
Ами като званнеш да запзиш час попитай,не мисля че ще има проблем стига да има свободен час,напоследък има много пациенти и е доста зает.УСПЕХ!!!

# 397
Аще един въпрос. В сайта пише Медицински център Надежда Репродуктив Пловдив има разрешение от Министерството на Здравеопазването по чл. 131, ал. 1 от Закона за здравето за дейности по асистирана репродукция. Разбрах, че д-р Стаменов и имунолозите са консултанти там. Явно имат някакво съдружие ако съдя по името. Ако моята приятелка стигне до инвитро това означава ли, че може да го направи в ЦРЗ Надежда, София без да чака години за първичен преглед? Има ли такива случаи досега?

# 398
  • София
Аще един въпрос. В сайта пише Медицински център Надежда Репродуктив Пловдив има разрешение от Министерството на Здравеопазването по чл. 131, ал. 1 от Закона за здравето за дейности по асистирана репродукция. Разбрах, че д-р Стаменов и имунолозите са консултанти там. Явно имат някакво съдружие ако съдя по името. Ако моята приятелка стигне до инвитро това означава ли, че може да го направи в ЦРЗ Надежда, София без да чака години за първичен преглед? Има ли такива случаи досега?
Да ,означава.
Имам приятели които правиха така опит, всички изследвания преди това в Пловдив, само за стимулацията и трансфера бяха в Надежда, след положителния тест продължиха в Пловдив.

# 399
Бамба, благодаря!   bouquet

# 400
Няма проблем за ЦС в Медикус алфа без да си ходила при Даскалов, но е добре предварително да кажеш, че искаш да е той там. По-добре твоята приятелка да си запише час при него директно за ЦС, за да спести тези 55 лв, ако това е целта Hug

# 401
Pepi_28, благодаря. Безпокоях се да не би и там да се чака месец два за първичен преглед, тя иска още на следващия цикъл да я направи.

# 402
Няма проблем, чака се не повече от седмица, поне при мен беше така до преди месец, но за ЦС ще я вмъкне веднага. Тя струва 235 лв. с упойката, трае около 10 - 15 минути, но трябва да има вагинални изследвания - хламидия и микоплазми, иначе ще откаже и ще остане за следващия  цикъл, защото има опасност от инфекция. Ако мога с нещо друго да съм ти полезна, питай Hug

# 403
Искам да знам дали др.Даскалов прави биопсии ?? newsm78 Съответно ме интересува също така и цената ..

# 404
момичета, не си губете времето при т.нар. д-р Дскалов.Аз имам една снимка при него,която се наложи да бъде повторена в клиника надежда, защото се оказа че не е направена както трябва.Изгубих много пари и най-вече ценно време с д-р даскалов.Това, което той прави е един куп ненужни изследвания.Той вижда във нас само източник на пари.Говоря от личен опит. В началото му имах голямо доверие. Но всичко се оказа въздух под налягане.Преместих се в клиника надежда и след първото инвитро нещата се получиха. Тук в пловдив се правят само някаквио опити. Няма достатъчно добри професионалисти.  В момента даже за следенето на бременността ми не мога да се доверя на пловдивските доктори, а останах за проследяване в надежда и искам да ви кажа, че и от финансова гледна точка е по - изгодно. Вече съм в 7-ми месец. Всеки път ме гледат на 3D и 4D  и удоволствието струва 30 лв. с прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт