Пациенти на д-р Даскалов

• 125 327
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Колко струва обикновен преглед при Даскалов?

# 421
Белисима, погледни това дали ще ти помогне:
http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content& … -58&Itemid=56

# 422
Момичета д-р Даскалов освен в Медикус Алфа другаде работи ли ?

# 423
Не.Извършва операций,лапароскопий,раждания в СЕЛЕНА.

# 424
Момичета д-р Даскалов освен в Медикус Алфа другаде работи ли ?

Ne

# 425
Здравейте ,днес бях на преглед при д-р Даскалов  ,останах доволна  Peace Искам да попитам тези първоначални изследвания който дава на почти всички момичета който искат да забременеят колко пари излизат ,че той днес ми ги даде да си ги пускам ,питам ориентировачно за цена  Peace

А и да питам колко струва инсеминацията при Даскалов?

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 21:57 от Белисима

# 426
Инсето струва 300 лв.,но прегледите при фоликулометрията се плащат колкото пъти те извика,те са по 25 лв.А за исзледванията зависи какви са аз доста правех и доста пари дадох,генетични и имунологични са някаде към 400 лв.и А ако инсето е със стимулация зависи каква,със клостила излиза ефтино но изтанява лигавицата,ако е с инжекций например с меногон едната е 22лв.Абе с две думи приготви си парички,навсякаде е така,където в самата инсеминация не влизат прегледите на УЗИ.УСПЕХ!!!

# 427
Искам да питам момичетата който са си правили цветна снимка при Даскалов как протича самата процедура, болезнена ли е и колко струва ?Даскалов правили Хидротубация вместо ЦС или държи на нея ?

# 428
Snimkata pri D-r Daskalov se pravi pod upoika i e napalno bezboleznena.Cenata, zaedno s upoikata e 260 lv.

# 429
Аз скоро посетих д-р Даскалов и останах доста доволна.Човека явно е чел доста и вижда и невидимото за разлика от някои от колегите си.Апаратурата му е супер.Даже успя да ме убеди почти  Laughing да раждам при него.Той сега израждал в Селена,то и без това аз натам се бях насочила,та сега най-вероятно ще ги съчетая 2в1.
Прегледа му нормалния е 55лв.(ако не се лъжа),а 4Д(на каквото аз бях)-80лв.

# 430
Здравейте ,днес бях на преглед при д-р Даскалов  ,останах доволна  Peace Искам да попитам тези първоначални изследвания който дава на почти всички момичета който искат да забременеят колко пари излизат ,че той днес ми ги даде да си ги пускам ,питам ориентировачно за цена  Peace

А и да питам колко струва инсеминацията при Даскалов?

ОООО тези изследвания и на мен ми ги връчи,но след като отидох до лабораторията и питах колко струват просто се отказах да си ги правя.При условие,че лекаря ми по ЖК ми беше пуснал тези за СПИН,хепатит В и Васерман и аз тях изобщо не ги смятах в сметката,а някой от списъка отпадаха поради факта,че самата лаборатория не ги предлагаше като опция,та останалите ми идваха някъде  към 150лева ако не се лъжа,което ми се стори малко в повече.А ако трябва да се пускат всичките от списъка не ми се мисли каква сума ще направят  #Crazy
Обаче пък тези от лабораторията ми казаха,че ако мога да си намеря направление е добре,защотж някой от тях се поемат от здравната каса Peace

# 431
Здарвейте и аз съм пациентка на доктор Даскалов
Направих всички изследвания,които ми даде да направя и всички са ок
Правих и цветна снимка ,която е с упойка и наистина нищо не се усеща ,тръбите са ми проходими и сега ми казаха ,че ще ме следят 2 месеца с фоликулометрия.Някой мове ли да ми каже колко излиза филикулометрията и всеки път ли когато ме вика трябва да плащам по 55лв?Мерси предварително за отговорите

# 432
dianastml, фоликулометрията май бе 25 лв. Не ми е вземал 55 лв. за нея. Така че: 2 месецаХ25 лв.= 50 лв. по мои сметки за 2 фоликулометрии. За нея се ходи без час.

# 433
55 лв е  прегледът за бременни
80 лв е феталната морфология

другите цени вижте в сайтът

# 434
Campanula мерси за информацията Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт