Пациенти на д-р Даскалов

• 125 252
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Лабораторията Геника се намира в търговски център Гранд на 4 етаж. Входа е отстрани на гранда. Пред лабораторията не се чака, влизаш веднага. Цената на микоплазма+уреаплазма+хламидии е 65 лв. Резултатите са готови до 2 дни и си ги теглиш от сайта на лабораторията.  Peace

# 481
Лабораторията Геника се намира в търговски център Гранд на 4 етаж. Входа е отстрани на гранда. Пред лабораторията не се чака, влизаш веднага. Цената на микоплазма+уреаплазма+хламидии е 65 лв. Резултатите са готови до 2 дни и си ги теглиш от сайта на лабораторията.  Peace

Joy Ако бях на теб вече щеше да ми е омръзнало да отговарям Joy Само че има разлика сега - на мен ми беше казала 60лв. Simple Smile

Аз обаче сега друго се сетих да те питам - Даскалов кога ти взе секрет,на самия преглед или те вика извънредно за него?
И кои други изследвания от списъка си правила?

# 482
Само че има разлика сега - на мен ми беше казала 60лв. Simple Smile

Re: АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!
« #11 Ср., 16 Февр. 2011, 09:12 »
Мда, доктора ми е Даскалов! Hug Страхотен е! Изследванията ми ги пусна сега, за да има време да лекуваме до секциото, ако има нещо. Лабораторията Геника се намира в търговски център Гранд на 4 етаж. Входа е отстрани на гранда. Пред лабораторията не се чака, влизаш веднага. Преди това минах през док да ми вземе цервикален секрет - стана за секунда, даде ми една епроведка и нея занесох в лабораторията. Цената на изследването е 60 лв + 5 лв. такса за транспорт до лабораторията в София.  Резултата ще е готов за 2 дни.

# 483
Благодаря ти много утре отивам там  Peace
Исках да попитам и аз още нещо  задължително ли е да ти вземе секрет Даскалов ,защото той ми беше казал да отида в Медикус Алфа между 10-11 ч. и който е на смяна д-р ще ми вземе секрет ,ако някой е ходил така моля да каже и колко се плаща за взимане на секрет

# 484
задължително ли е да ти вземе секрет Даскалов ,защото той ми беше казал да отида в Медикус Алфа между 10-11 ч. и който е на смяна д-р ще ми вземе секрет ,ако някой е ходил така моля да каже и колко се плаща за взимане на секрет
Не е задължително секрета точно той да го вземе, при мен така се случи. Мисля, че струва 15 лв. На мен не ми взе пари, защото не ходих само за секрет.

# 485
Само че има разлика сега - на мен ми беше казала 60лв. Simple Smile

Re: АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!
« #11 Ср., 16 Февр. 2011, 09:12 »
Мда, доктора ми е Даскалов! Hug Страхотен е! Изследванията ми ги пусна сега, за да има време да лекуваме до секциото, ако има нещо. Лабораторията Геника се намира в търговски център Гранд на 4 етаж. Входа е отстрани на гранда. Пред лабораторията не се чака, влизаш веднага. Преди това минах през док да ми вземе цервикален секрет - стана за секунда, даде ми една епроведка и нея занесох в лабораторията. Цената на изследването е 60 лв + 5 лв. такса за транспорт до лабораторията в София.  Резултата ще е готов за 2 дни.

Уффффффф 5-те лева за транспортните разходи,направо ги бях забравила ooooh!

Пак да помоля ако може да ми кажеш на какви други изследвания си ходила от списъка,който дава и знаеш ли кои са задължителните за него,защото аз последния път малко по-набързичко минах и не разбрах newsm78

# 486
Здравейте, момичета!
След няколко дни за пръв път ще ходя при др. Даскалов, за преглед и консултация преди забременяване.
 Искам да ви попитам за генетичните и имунологичните изследвания- в Медикус Алфа взимат кръв и после какво? Те ли изпращат пробите до Плевен или ги дават на пациента сам да ги изпраща по куриер? На всеки пациент различни показатели ли се назначават да се изследват по преценка или си има един пълен пакет генетични и имунологични,който пускат?
 Защо някои изследвания се препращат към Геника, самата клиника нали има лаборатория- не могат ли да ги извършат там?
Благодаря ви!

# 487
desinkata_85, привет! Simple Smile

Генетични и имунологични изследвания защо ще правиш? Друг лекар ли ти ги препоръча?
За други изследвания акушерката ми взе кръв и я изпратиха в София, цената за куриер беше 20 лв.

# 488
Здравейте, момичета!
След няколко дни за пръв път ще ходя при др. Даскалов, за преглед и консултация преди забременяване.
 Искам да ви попитам за генетичните и имунологичните изследвания- в Медикус Алфа взимат кръв и после какво? Те ли изпращат пробите до Плевен или ги дават на пациента сам да ги изпраща по куриер? На всеки пациент различни показатели ли се назначават да се изследват по преценка или си има един пълен пакет генетични и имунологични,който пускат?
 Защо някои изследвания се препращат към Геника, самата клиника нали има лаборатория- не могат ли да ги извършат там?
Благодаря ви!
Доктора ще ти извърши първичен генекологичен преглед( оглед на яйчници, матка и т.н), ще ти даде едно оранжево листче с изследвания които е добре да се направят преди забремяняване и то наи вече инфекциозните като хламидия, мико и уреаплазма. Лекуват се по лесно и успешно когато няма бременност. За генетични и имунологични ти е много рано според мен, освен ако нямаш предишни спонтанни аборти. На мен лично след година и 3 месеца и два спонтанни аборта през това време и тогава ми назначи генетични, до имунологични така и не стигнах т.к забременнях спонтанно.
Имай доверие, попаднала си на много добър лекар. Той индивидуално за всеки пациент ще назначи както излседвания и лечение.
А и имай в предвид ,че генетичните и имунологичните не са никак евтини, нищо не минава по здравната каса.
Ако имаш, още въпроси , не се притеснявай да питаш. Ние всички сме тук за да си помагаме и подкрепяме.

# 489
Благодаря, момичета.
Генетични и имунологични искам да направя за собствено спокойствие, още преди въобще да сме правили опити за бебче. Цената не ме притеснява.
Не разбрах само аз ли трябва да нося кръвта и да я изпращам по куриер или от клиниката поемат това задължение? Чувала съм, че е голяма разправия да се намери куриер с хладилна чанта и тн, затова се надявам клиниката да изпраща изследванията където трябва...

# 490
Клиниката изпраща изследванията, където трябва. Успех ти желая!   bouquet

# 491
Благодаря! Дано скоро всички се преместим в хубавите теми, където всички имат бременна лентичка в подписа!  bouquet

# 492
Ех, Деси, чул те Господ! Simple Smile Направила си чудесен избор на лекар, това е най-важното сега!
Изследванията ще ти ги назначи д-р Даскалов, предполагам щом искаш да направиш допълнителни, няма да е проблем. И на мен ми се наложиха допълнителни впоследствие, хубаво е това, че не оставя нищо на случайността. В добри ръце сме! Simple Smile

# 493
Здравейте,искам да питам след като ти даде листа с изследванията които ще се правят задължително ли трябва да отидем в лабораторията където той ни праща.Аз не съм от Пловдив и си мислех дали повечето не мога да си ги направя в Хасково.Благодаря ви!

# 494
Здравейте,искам да питам след като ти даде листа с изследванията които ще се правят задължително ли трябва да отидем в лабораторията където той ни праща.Аз не съм от Пловдив и си мислех дали повечето не мога да си ги направя в Хасково.Благодаря ви!

Защо не попита самия д-р Даскалов? Мен само в "Геника" ме изпрати за хламидия, микоплазма и уреаплазма. Останалите каза, където реша да ги пусна.

П.П. От Пловдив съм, ако това има значение.

Общи условия

Активация на акаунт