Къде приема д-р Богословова?

• 121 705
  • 669
  •   1
Отговори
# 120
 Grinning Забравих да кажа,и двете ми деца са родени при нея-мога да кажа че родените при нея деца са много красиви, спокойни и добри. Grinning
Това в кръга на шегата Grinning

# 121
Здравейте, искам да попитам д-р Богословова къде прави прегледи? От темата извадих тези координати:
свой кабинет в Гео Милев, ул. 101, № 11 ( зад ИЧС ), тел. 4704109
понеделник,сряда,петък-сутрин-8-14ч.
вторник,четвъртък -следобяд 14-19ч
да Ви попитам за запазване на час колко по-раноно трябва да се обадя? В смисъл, когато ходех в шейново при нея една седмица по-рано трябваше да си запазвам час и то само понеделник се записваха часовете от 8 и то в 8:15 вече нямаше свободни.
Ако може да ми дадете някакви примерни цени на преглед, цитонамазка. А също, работи ли с лаборатория или само взема материал, а ние решаваме в коя лаборатория да го занесем да се изследва?
Предполагам, че не работи със здравната каса?
Благодаря предварително! Simple Smile
и още един глас за нея като човек и специалист Simple Smile за пръв път на преглед съм ходила при нея и искренно се радвам. Силно я препоръчвам на всяка Simple Smile

# 122
  • В сърцето на моите съкровища...:)
 borqni , това са координатите! Препоръчвам ти да се обаждаш предварително за час, защото е доста натоварена, понякога й се налага да излиза и за раждане. Първичният преглед е 20лв. Не работи със здравната каса. Не се налага да се занимаваш с никакви лаборатории, те ти взимат материал и го пращат за изследване. Казват ти кога да се обадиш за резултат.

# 123
  • Има много детски смях.
Подсещате ме, че и аз трябва скоро да ида на преглед. Профилактичен.
Ако можеше, щях през седмица да съм първа писта при нея. Много я обичам и винаги ми действа много зареждащо и положително!

# 124
Здравейте!

А какво е цената за преглед, цитонамазка и колпоскоп? Знатете ли с коя лаборатория работи?

# 125
  • Има много детски смях.
Относно лабораторията- не знам, не съм я питала.
Относно цената за всичко изброено от теб- на мен ми взе 30 или 40 лв. Не помня, да ти кажа.
Не ти помогнах особено май...

Но пък винаги можеш да звъннеш по тел. и да ги питаш директно.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 12:37 от Umma

# 126
Umma , благодаря! Все пак е инфо за цената /много приемливо ми се струва/, защото има и колосални суми за тези услуги. А не ми се иска да се обаждам отново, вече ще стана изключително досадна.  Embarassed

# 127
Само да кажа, че часове в кабинета се записват 20 дни по-рано !!! Simple Smile
като отида ще споделя и цени Simple Smile

# 128
Здравейте!

А какво е цената за преглед, цитонамазка и колпоскоп? Знаете ли с коя лаборатория работи?

Последния път като бях четох ценоразписа и пишеше 50лв Peace
И аз да изкажа голямата си благодарност към нея Hugтя ме спаси от много тежки последици след раждането #Crazyне раждах при нея защо нямах толкова пари а и почнах да ходя при нея в 8я месец,родих в Шейново,когато ме приеха за раждане баща ми и се обади да и каже няма да ида за преглед защото сам в родилното и тя веднага звънна в родилна зала за да пита как сам и благодарение на това ми обърнаха по специално внимание(иначе отношението им беше отвратително)от тогава сам при нея Peace

# 129
Понеже искам да сменя гинеколога, който до скоро посещавах и търсейки нов, попаднах на много добри отзиви за д-р Богословова, а и установих че кабинета и ми е много близо до работата....та исках да попитам, ако някой е наясно...понеже сме на етап забременяване, но има може би известни проблеми, да знаете дали се занимава с фоликулометрия и изобщо с консултации и прегледи различни от ЖК.

# 130
записвам се в темата, защото й аз се интересувам от д-р Богославова  Peace

# 131
  • София
emka_dremka, точно днес бях на преглед при нея за пръв път. Не зная специално за фоликулометрията (има ехограф, така че би следвало да го провежда, нали на ехограф се следят яйчниците за фоликули), но със сигурност освен женска консултация, прави и гинекологични прегледи.
sexyback малко по-горе е писала: преглед, цитонамазка и колпоскоп е 50 лв, на мен точно тези изследвания ми направи и за споменатата сума.

# 132
  • В сърцето на моите съкровища...:)
emka_dremka , смятам, че няма да имаш притесненияотносно прегледите си.
А относно ЖК мога да ти споделя, е аз още от началото на бремеността съм при нея на ЖК. Цената на услугата е 600лв., като включва абсолютно всички изследвания и прегледи. Не е задължително да се внасят еднократно. Не се доплаща нищо допълнително!!! Оформят ти картон и се грижат за информираността ти относно всичко протичащо със състоянието ти. Има и 4D, на който също преглежда в течение на бремеността. Искам да Ви кажа, че съм изключително доволна, както от нея, така и от момичетата, работещи там  Peace Искрено ти желая успех!!!  Flutter
sexyback би ли споделила впечатленията си от Шейново, тъй като и аз като теб смятам да се ориентирам за раждане там, въпреки че много ми се искаше да е при нея. За съжаление сумата ми е малко непосилна. Бих желала, ако можеш да ми дадеш препоръка за лекар. И евентуално кога трябва да отида в Шейнова, за да успея своевременно да информирам лекаря за статуса си до момента и как ще процедираме с раждането? Предварително ти благодаря!   bouquet

# 133
MISHANA13, преди 1 година, когато се чудех дали да раждам във Вита при Богословова или в Шейново, д-р Богословова ми препоръча д-р Гагова от Шейново ако реша да раждам там, е все пак си родих във Вита.Но за Гагова съм чувала също много добри отзиви!Успех на всички! Peace

# 134
  • Има много детски смях.
Още един глас за Гагова!
Страхотна е.
И е ученика познайте на кого  Wink

Общи условия

Активация на акаунт