Къде приема д-р Богословова?

• 121 691
  • 669
  •   1
Отговори
# 105
Ако всички лекари в България бяха като нея,щяхме да имаме невероятно здравеопазване.Тя е човек който е перфекционалист,перфектен професионалист и невероятен човек.При нея родих първото си дете,от тогава вече 9 години съм и пациент,ходя всяка година на профилактични и сега ми проследява бременността и ще раждам при нея.Не бих я сменила за нищо на света и не бих се поверила на никой друг.

# 106
  • Има много детски смях.
но явно жената наистина е ЛЕКАР Peace

И ЧОВЕК, с огромна главна буква.

# 107
Не е алчна, но и не би допаднала на всеки, чела съм доста майчета, които са недоволни от нея

# 108
но явно жената наистина е ЛЕКАР Peace

И ЧОВЕК, с огромна главна буква.

Именно. За мен лекарят трябва да е особено човек Simple Smile не случайно е най-хуманната професия /т.е. призвание/.
За съжаление, рядко вече се срещат такива лекари

# 109
Не се харесва на тези майчета,дето искат по време на раждане да им държи доктора ръката и да им съчувства и да им вика "олеле ама много ли те боли".Да защото тя не е от този тип доктори,нейната работа не е да те държи за ръката.Аз също имам познати които не я харесват точно по тази причина.Тези обаче които не търсят оплаквачка,а докторка са доволни.

# 110
nalika,  и аз съм с такива впечатления, обаче не ми се искаше да го пиша така, все пак всеки човек е различен като психика и усещания, особено в този деликатен момент- бременност и раждане
Все пак важното е че като професионалист е перфектна, останалото е въпрос на усещане

# 111
Ама аз не упреквам никого,просто аз не съм така и съм си доволна от нея.

# 112
Май тук е мястото да питам.
Д-р Богословова има ли вариант да изражда в Шейново или вече за съчетание на Шейново и д-р Богословова не може да става дума.
Чета добри отзиви за нея, но за раждане във Вита не съм мислила до сега и не ми се почва тепърва да се ориентирам на там Rolling Eyes

# 113
Д-р Богословова има ли вариант да изражда в Шейново или вече за съчетание на Шейново и д-р Богословова не може да става дума.
Чета добри отзиви за нея, но за раждане във Вита не съм мислила до сега и не ми се почва тепърва да се ориентирам на там Rolling Eyes
Аз като й казах, че искам да раждам при нея тя каза "Ама нали знаеш, че аз израждам само във Вита вече, не съм в Шейново.."

# 114
Аз като й казах, че искам да раждам при нея тя каза "Ама нали знаеш, че аз израждам само във Вита вече, не съм в Шейново.."
М да мерси  bouquet.
Значи не става.Оставам си на старите варианти.
А какви са цените във Вита.Поне да знам.
На Сайта им няма такава информация newsm78

# 115
Ами по ЗК мисля беше - 1400 за нормално, 1700 секцио, ако не си по ЗК - с 300 или 400 лв отгоре...Плащат се на касата, на д-р Богословова и плащат от там  Peace

# 116
за здравноосигурени лица нормалното раждане е 1300лв, секцио - 1700лв, ако не си здравноосигурена - +400лв!

# 117
Преди седмица родих второто си дете при Д-р Богословова.Бих искала тук да изкажа благодарността и възхищението си от тази жена.Невероятен професионалист и човек.Желая и да е жива и здрава,винаги да е перфектна в работата си и всичко най-прекрасно в личен план.И дано има повече хора като нея.
БЛАГОДАРЯ ВИ Д-Р БОГОСЛОВОВА

# 118
  • В сърцето на моите съкровища...:)
                 Nalika, ЧЕСТИТО! Пожелавам ти малкото човече да те радва все повече занапред!  Hug Тъй като, все още ти е актуална информацията бих желала да те попитам как протече ЖК ти при д-р Богословова? Имам впредвид какво включваше и как се изрази това във финансово отношение? Аз също съм безкрайно доволна от нея, както и ти спомена не само, като специалист, но и като човек . Peace, затова сериозно се замислям да запиша ЖК при нея. Ще съм ти благодарна, ако споделиш повечко информация.
               newsm51   Благодаря ти, предварително! newsm51

# 119
Ами аз започнах да ходя на женска консултация през юни и тогава консултацията струваше 600лв.Сега може да има промяна,но ако има едва  ли ще е много.В тази цена влиза всичко с изключение ако те прати за второ мнение при специалист за нещо-тогава си плащаш съответния преглед при специалиста.Като казвам всичко имам предвид ВСИЧКО-всички задължителни,желателни и пожелателни прегледи и изследвания.Фетални морфологии,биохимични скрининги,кръв,урина-абе всичко-взима ти се кръв на място и ти не ходиш никъде,не обикаляш като алтав по лабораториите на София.Само раждането не влиза.Освен това те гледа на ехограф всеки път когато си на женска,а не само 3 пъки както тези по касата.
Освен всичко това в тази цена влиза и пефектното отношение,обяснение за всичко,вдъхване на спокойствие,добра дума и усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт