Къде приема д-р Богословова?

• 121 680
  • 669
  •   1
Отговори
# 90
sunrise7Hugмного ми беше интересно интервюто!Аз родих секцио по спешност при нея!

# 91
sunrise7 ,благодаря за статията.Знаех че в някой брой има такова интервю и ми се искаше да го прочета,но не знаех къде да го намеря.Благодаря

# 92
  • София
Ето една хубаво интервю с д-р Богословова в сп. "9 месеца":

http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=3063
Четох статията още, когато излезе списанието. За първи път чета толкова балансирано мнене. Че не трябва да се пренебрегват някои страхове на жените със слабо тазово дъно, смъкване на органите, проблеми със секса и т.н. На мен например уретрата ми се била смъкнала след нормалното раждане, разкъсванията ми бяха жестоки и ходех по малка нужда почти само под душа, като се обливах с гореша вода, за да ми се отпуснат мускулите и така около 10 дни. Не искам да се връщам назад...

# 93
Още един глас за нея, макар че отдавна не съм ходила, защото ми с еструва повече специалист за бременни, а аз вече дадох своят дял за прираста на населението

# 94
Много интересно интервю. Затвърждава положителното ми мнение за д-р Богословова.

Аз раждах при друг лекар в Шейново, но нещо не ставаше работата, не излизаше бебето, падаха тонове и т.н. и той я извика за консултация. Ще й бъда вечно благодарна, че му каза веднага да ми прави секцио. Не знам как щяха да се развият нещата, но аз вярвам, че по този начин д-р Богословова спаси живота на дъщеря ми и моя.

# 95
  • Има много детски смях.
.....ми с еструва повече специалист за бременни, а аз вече дадох своят дял за прираста на населението

Аз дори след двете раждания (и двете бременности тя ми ги проследи), както и в периода между тях, си ходя само при нея на прегледи. Профилактични. Тя е "моят" гинеколог.
Няма ден, в който, поглеждайки към децата си, да не се сещам за нея и да й благодаря за щастието, в което живея.   bouquet   bouquet   bouquet

# 96
ще ме накарате да взема да забременея вече  Mr. Green за да й ползвам лекарската помощ  Blush
аз да попитам, като нераждаща, но имаща нужда от добър гинеколог - тя дава ли и други консултации, освен за бременни?

# 97
  • Има много детски смях.
Прави, разбира се.  Peace

# 98
благодаря, Умма   bouquet

# 99
  • Има много детски смях.
Покрай тази жена започнах да ходя с удоволствие на профилактични прегледи през 3, максимум- 4 месеца.  Peace

# 100
Покрай тази жена започнах да ходя с удоволствие на профилактични прегледи през 3, максимум- 4 месеца.  Peace

а да те питам още нещо - горе-долу колко струва прегледът при нея? Говоря за обикновен профилактичен преглед, както казах, не съм родилка и т.н.  Blush

# 101
Леле, Ума, на 3-4 месеца?, Аз от раждането не съм ходила! Embarassed Embarassed EmbarassedМного съм несериозна!
Шанс, до колкото си спомням майка ми плати 30лв за прегледа, но не си спомням дали не включваше и микробиология или цитонамазка! Rolling Eyes

# 102
Леле, Ума, на 3-4 месеца?, Аз от раждането не съм ходила! Embarassed Embarassed EmbarassedМного съм несериозна!
Шанс, до колкото си спомням майка ми плати 30лв за прегледа, но не си спомням дали не включваше и микробиология или цитонамазка! Rolling Eyes

30 лв и да включва цито? струва ми се малко Thinking
може би е само преглед, което като цена е повече от ОК!

# 103
  • Има много детски смях.

Преди да забременея първия път и да попадна при нея, бях ходила на гинеколог 1 път... Просто ме беше страх, неудобно и т.н. След като отидох при нея веднъж, нещата коренно се промениха. Като отивам на преглед, се кефя на удоволствието от общуването с тази жена и знам, че съм наистина в сигурни ръце. И си правя редовна профилактика.

Шанс, аз цени по принцип не помня, никакви. Доколкото си спомням, след раждането за цито и секрет ми взе 40 лв  newsm78 Не се учудвай от цените- тя не е алчен човек/ лекар.

Но има и една важна подробност- много важно е да си допаднете все пак  Peace

# 104

Шанс, аз цени по принцип не помня, никакви. Доколкото си спомням, след раждането за цито и секрет ми взе 40 лв  newsm78 Не се учудвай от цените- тя не е алчен човек/ лекар.

Но има и една важна подробност- много важно е да си допаднете все пак  Peace

ясно  Simple Smile благодаря!

п.п. оказа се, че майка ми едно време е била при нея на преглед, след като са й били казали, че има какви ли не неща. Докторката й е казала, че според нея няма нищо и си е напълно здрава. Да чукна на дърво, наистина се оказа, че всичко си е както трябва. Това отдавна е било де, но явно жената наистина е ЛЕКАР Peace

Общи условия

Активация на акаунт