ПЛЕВЕН - 79

• 18 495
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
За коя дата говорим? Аз петък и събота сигурно няма да мога...

# 256
  • София
Тесс,най-отгоре има анкетка Wink.Почти всички са за петъка.

# 257
На мен сестра ми ще ми гостува събота и неделя и вероятно няма да успея да се включа, ще купонясате и за мен  Wink

# 258
Я всички, които предния път обещаха, че ще дойдат на следващата среща да се появят, да не търся списъка, и да не изброявам поименно    Mr. Green

# 259
Здравейте и от мен момичета. )))

Днес беше чудно време, направихме си хубава разходка с Калина. ))
Дори си взех и колета от Ларедут от 12ти декември. )))

Валенце, пожелавам ви да си изкарате страхотно и много да снимате. ))) Че после да гледам снимки като се прибера. )))

# 260
Аз нямам възможност Rolling Eyes

# 261
  • Плевен
Аз да се оплача,че като водихме Михаела днес на ортопед се оказа,че трябва да носи от онези гащички,които държат крачетата разкрачени. Лявата става изостава в развитието. Sad Голям рев у нас,не можем да я успокоим. Докторът каза да сме твърди обаче и да не ги махаме. Оф,много гадно. Cry
В Четвъртък ще отидем и до София за още едно мнение.

# 262
И ние направихме голяма разходка.Даже срещнах доста съфорумки Heart Eyes
Мерихме Хриси сутринта-от 8ми януари е пораснала с 400гр и сантиметър и половина  Laughing
Минах да платя и сметките.Имаме 200 лева парно и 180 ток.Това е нечовешко.Някой да е плащал сметките?Утре ще ходя до енергото да говоря с хората.Гледахме бележките от предишни месеци,даже и за миналата зима.Този месец изравнителната ни е с 3 пъти повече ток/като киловати/. newsm78.Просто не виждам как е станала работата....
Пламси,вие при кой лекар ходихте?

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 18:24 от мама на Христина

# 263
  • Плевен
При д-р Свилен Тодоров.

# 264
Пламси,съжалявам,дано се оправите бързо.Нали затова са тежи ранни прегледи - да се хванат навреме проблема и да се реши лесно. Ще кажеш какво е и другото мнение. Този лекар го водят добър,но си е друго и да ти потвърдят диагнозата. Стискам палци  Peace
Мама на Хриси,абе аз съм голям заплес,като я гледам малката в това синьо яке и като съм решила,че е момченце  EmbarassedАма то някой трябва и да мисли Simple Smile Какво ме направи с тези изравнителни сметки.И ние за парно имаме толкова,ако и за тока ни обрулят с подобна сметка,просто не ми се мисли.
Аз не знам дали видяхте,че ще класирам май за купона Simple Smile Колко човека се очертаваме да бъдем?

# 265
  • София
Пламси,ще носи гащичките и всичко ще е ок,толкова бебета носят такива.Знам,че ти е неприятно като  ягледаш да плаче,но тя ще посвикне.В Сф къде ще я водите?
Мама на Христина,кво да ти кажа за тока...ние пък този месец няма да плащаме нищо,нямам сметка за плащане.аз си проверявам в сайта на чез и ви бях питала,ако си спомняте.Ходих и на каса да питам-ми нямаме сметка за плащане.Явно са ни взели повече пари предварително.

За срещата-колко места да запазя.Май 13 човека са гласували.Аз да запазя повече,ама колко...и за колко часа?

# 266
Джина,споко,на нас мамите ни е простено.Аз в началото,след като родих Хриси,на всички бебете в женски род ги обръщах.
За тока,аз едва си сдържах сълзите на гишето.И сутринта взех повечко пари,че са зимни сметките,ама това не очаквах.Не ми останаха за водата...Излязох с 400лв,прибрах се с 2....Да е жив и здрав мъжът ми да ни гледа.В кръга на майтапа,се сетих,че моето майчинство/осигуряваха ме на минималната/ вече е 240лв и детските вече 35,имаме отгоре 20лева,Мъжът каза да искам разсрочено плащане другия месец за тока Laughing
Пламси,пиши като разберете и другото мнение.И ние при този лекар ходихме,което ме навежда на мисълта,преди четвъртия или след него трябва пак да идем на ортопед? newsm78

# 267
валенце, ГаляМ каза,че може би ще дойде, но не е сигурна напълно, щото Коко е с Т. Днес ходих до В.Левски да черпя за бебето и тям видях другата Галя-тя също каза,че може би ще дойде. Та май около 18 места, да има резерв  Rolling Eyes

# 268
  • София
А ако искат да посоча някакво меню...какво да правя?

# 269
А ако искат да посоча някакво меню...какво да правя?
Много им здраве Simple Smile Не е банкетно време,че да са чак толкова натоварени. Аз не ща предварително меню.

Общи условия

Активация на акаунт