ПЛЕВЕН - 79

• 18 498
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
мама на Христина, браво за вашето наддаване, чудесни новини. )))

Пламси, кофти е с тези гащички, но пък е за добро, все ще свикне и ще спре да плаче.

За тока, ние се отопляваме изцяло на ток, 2климатика, радиатор, духалка, радиатор в банята, бойлер, печка готварска. 2месеца плащахме по 117лв, сега изравнителната ни сметка е 187лв. Аз съм доволна, защото от 20дни не сме спирали климатиците.

# 271
Здравейте и от мен Heart Eyes
И аз се записвам за срещата,ще дойда.
Пламси относно ортопедичните гащички мога да ти дам съвети,Ана трябваше да носи,е поноси ги малко,но не е удобно наистина и за детето.Проблема ни се реши но по друг начин.Ана също имаше изоставане в развитието на едната тазобедрена става,ако желаеш ми пиши на лични,минала съм по този път.

# 272
Пламси, идете при Драганов в София, вземи координати от твоята отчетна, сигурно имат момичетата.

Нашето парно е около 200 лева май - за три стаи, трябва да проверя колко точно. Тока е 20-30лева, но ние сме на постоянно включен бойлер, два компютъра, един телевизор и три-четири лампи. Водата е към девет лева студената.

Много ми е поспаливо.

# 273
в нас ползваме изцяло ток-два климатика пуснати постоянно и бойлер,по две перални на ден+две сушилни.Постоянно вкл.два компа и лампи-тока на месец ни е по 150-160 лв. като ги разделя с изравнителните.Доста поносимо за мен,защото в нас поддържаме 25-26 градуса

# 274
  • Плевен
Благодаря ,момичета. Знам,че е за нейно добро,но и е много некомфортно на миличката. В Четвъртък ще ходим до Сф, при един д-р Алексиев. Четох за него доста добри неща.
За сетен път си мисля,какво щях да правя без интернет. Grinning

# 275
и аз май се зарибих по този ЛаРедут, ама що е на френски, а? Що така, бе МИме......бъкел не разбирам, само от тук, от там....харесах едни дънки, но в детската номерация, някой може ли да ми помогне (извинявам се на тези, които им е досадило от лаРедут, и аз доскоро бях от тази група)......хем съм към детската номерация, хем ми се струва, че са ми дебелшки бедрата като за там......ръст 155 см. съм, 47 кила.....но в ханша и бедрата съм по-обемна от дете  Twisted Evil, кой номер съм за панталони и поли....за горни дрехи съм 34 или 36, май по-скоро 34....

# 276
Пробвай с онзи речник дето ти казах, много бързо ще се ориентираш. За блузи си взимай от детските, големите номера, тийнейджърските, тях ги водят по височина, а от дамските сигурно си 34. За гащи трябва да си премериш талия и ханш мисля и да видиш в таблицата.
Аз тъкмо се зарибих и те нещата изпосвършиха...много съм бавна, но като нямам време.

# 277
На нашия блок парното го пуснаха от 1 декември. 120 лв. е платил мъжът ми.
Не знам още каква ни е изравнителната сметка за тока, за тримесечието - месечното ни определено потребление е определено на 100 лв.

Пламси, ще посвикне Михаелка. По-добре тя сега да поплаче, отколкото вие след време да ревете.
Мама на Христина, добри резултати сте постигнали, браво на момата! Grinning

Ние в сряда заминаваме за Варна на преглед при доцентката, която лекува очите на Велина, но в петък ще съм тук за срещата.

# 278
Аз дебна от поръчка от 8 януари .  Проверявам през ден  и аз за първи път си поръчвам сама от редута,но сякаш не става по-бързо. Аз да попитам ,не съм писала кода на Дружба ,но съм писала в адреса на Дружба ,колета ще си дойде на централната поща ,нали?
Браво на Христаки !
ламси ,незнам какво е да имаш проблем с бебчето ,леле да чукна на дърво Боби върви като по учебник. Незнам какво е,но стискам палци ,щом докторите казват ,ще се оправи малката!

# 279
  • плевен
Пламси стискам палци с малката всичко да е на ред. Според мен проблема е хванат на време и всичко ще се оправи. Идете и за др. мнение. Аз защо си мисля, че и д-р Вълешков гледа деца, той е добър специалист.

# 280
Черешке,преди два дена си взех  поръчка от 17,12,08. Спокойно ще дойде.

# 281
 ooooh!Сетих се аз newsm78 Октомври месец като се роди Хриси нямаше още парно и се топлехме с един маслен радиатор.За това е тая сметка....Пфу-цяла нощ съм я мислила,аз очаквах,че ще имаме големи сметки,но чак пък толкова,на фона на предишните по максимум 35лв ток,тази ме срази.Но както каза половинката-нищо не можем да направим,нали сме живи и здрави,биийп за сметките.

# 282
Константина, голяма си свежарка
Блек Чери, захрани ли го и с какво? Ели е се още само на кърма и така ме мързи
Аз мисля да си редуцирам храненето и да мина на олекотен режим, че откакто се премерих заЛаредут нямам мира от собствените си мерки, най-вече на талията всъщност, ебаси и шкембето

# 283
Талия и аз нямам вече, освен в спомените си. Зарекла съм се да отслабна драстично, но засега не правя нищо по въпроса  Twisted Evil А нямам оправдание, нито имам бебе да кърмя, нито нищо...

# 284
  • Плевен
За кой де остава срещата, никой нищо не пише по този въпрос? Защото в четвъртък сме на тържество с кукери и маски, цялата рода. Всички баби, дядовци, майки и бащи са поканени. Къде ще ни съберат толкова хора?

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 11:46 от valja

Общи условия

Активация на акаунт