Предстои ми лапароскопия - тема 4

• 135 581
  • 822
  •   1
Отговори
# 645
Ох,и моята лапароскопия наближи.Днес ми се обадиха да потвърдя операцията-сякаш някой ме стисна за шията в този момент.Знам,че е излишно притеснение ама страх голям ме разтресе,чак забравих да попитам дали и този месец да пия Дуфастон.Предписаха ми го юли,пих и август,но не съм сигурна сега трябва ли да го пия.Днес ми е 17 ден след цикъла а операцията е на 23.
Аз мисля че не трябва да пиеш хапчетата,НО най-добре се пасъветвай с лекаря който ще те оперира.А иначе не се страхувай-после ще осъзнаеш че страха е излишен,но всички се притесняваме няма как.Успех!

# 646
Благодаря ти Елсинор за бързия отговор  bouquet

# 647
# 648
 Здравейте!  bouquet
 Искам да попитам момичета, на които са им правили лапароскопия заради ПКЯ, съответно фенестрация, дали след това им се е нормализирал цикъла?

# 649
Някоя от вас правила ли е лапаро през касата в Пловдив или Плевен?Къде ,при кой оператор и доплащахте ли нещо?

# 650
Да на 03.09. ми правиха лапароскопия по спешност,заради извънматочна бременност в клиника Торакс-Пловдив.Оперираха ме д-р Патишанов и д-р Велевски.Страхотни професионалисти,доплатих само 300лв. за консумативи

# 651
Аз правих лапаро в Плевен във "2-ра Клинична база-АГ" на 08.09 по Здравната каса.Заплатих половината от сумата или 298 лв. и по 4,80 лв. за легло на ден.

# 652
Да на 03.09. ми правиха лапароскопия по спешност,заради извънматочна бременност в клиника Торакс-Пловдив.Оперираха ме д-р Патишанов и д-р Велевски.Страхотни професионалисти,доплатих само 300лв. за консумативи
Мерси, така отговори и на моят въпрос от предишната страница  bouquet

# 653
здарейте пак от мен  Hug
моята лапароскопия мина ОК, няма да изпадам в подробности.
 искам само да попитам , колко дена след лапарото ви се възстанови МЦ? след лапарото имаше 4-5 дневно леко кървене. МЦ трябваше да се появи на 18.09 (лапарото беше на 8.09) все ще го няма. Колко време е нормалко да се чака? Все пак питам, защото моя МЦ си е много редовен. ... Дали да не попитам доки?

# 654
marbella, при мен няколко дни след лапарото ми дойде цикъла ( т. е. подрани ). Следващите си бяха точни. Възможно е това леко кървене, за което споменаваш, да е било цикълът ти. Все пак се обади на лекаря и се консултирай с него.

# 655
lovelybrud  мерси за бързата реакция.
след операцията лекарят дойде при мен и ми каза какво са правили, и там всякакви подробности, една от които беше , че ще има леко кървене (да не се плаша) Wink но това не е МЦ. Та за това се питам кога?  newsm78 има още време де....в смисъл, че закъснява само с  6-7 дена, което може би е в резултат на операцията. Ще изчакам ще седмица и ....ако е рекъл Господ....може и тестче да си направя Wink. На 22 .10 съм на преглед...дано да има добри новини до тогава  Praynig

# 656
marbella аз мисля че няма за какво да се притесняваш.На мен след лапарото ми дойде точно когато трябваше<но мисля че промяна в цикъла не е изобщо неочаквана след една операция.
SHALONA как си мила мина ли лапарото?  Hug

# 657
Elsinor , права си , аз за това не съм се запритеснила кой знае колко. Нормално ми се струва и на мен. Ще изчакам още седмица и после ще попитам доки...  Hug

# 658
Момичета ,да отразя че моето лапаро мина.Хубавото беше ,че 20 минути след като ме приеха вече бях в операционната,така че нямах време да се вкарвам във филмите си.Лошото е че са ми открили и ендометриоза,но за нея ще чета по-късно,все още ме наболяват дупчиците.Иразбира се един въпрос от мен:Епикризата при изписването ли ви я дават или когато отидете да ви махнат конците?Защото на мен ми обясниха какво са ми правили на операцията,епикриза не са ми давали, ,но аз бих искала да си го имам черно на бяло.От мен пожелания за слънчев ден  bouquet

# 659
Момичета ,да отразя че моето лапаро мина.Хубавото беше ,че 20 минути след като ме приеха вече бях в операционната,така че нямах време да се вкарвам във филмите си.Лошото е че са ми открили и ендометриоза,но за нея ще чета по-късно,все още ме наболяват дупчиците.Иразбира се един въпрос от мен:Епикризата при изписването ли ви я дават или когато отидете да ви махнат конците?Защото на мен ми обясниха какво са ми правили на операцията,епикриза не са ми давали, ,но аз бих искала да си го имам черно на бяло.От мен пожелания за слънчев ден  bouquet

Здравей!
Относно епикризата - трябва да ти дадат такава! Моята още не съм си я взела, тъй като изследват петното на перитонеума, което са открили и когато има резултат, ще бъде готова. Нищо ли не ти казаха за епикриза? Дадоха ми оперативен протокол, в който е описано какво са ми правили, какво са открили и каква е диагнозата.
 Според мен трябва да се обадиш и да попиташ за епикризата си. Успех!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт