"В Разград - минус седемнайси, студено е, признай си!"

• 11 918
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
  • Разград
Привет!  Hug
Благодаря за кафето, Кати! Благодаря за закуската, мама на Мони!   bouquet

Казаха, че навън ще има поледици. А на мен вече така ми се излиза с мъничето на разходка ........ .
Хайде, до по-късно.

# 136
Добро утро, благодаря за кафето и закуската на двете мами.Времето е топло но вали и не става за разходки.Лек ден на всички Hug

# 137
Тука съм, Иве, ама снощи съм "виснала " във форума-точно както го обясни Вълчо, влизам във форума и после не сядам на компютъра, ами и бяхме и задрямали даже, гледайки един филм ooooh!

# 138
здравейте и от мен  Hug
ох и на  мен вече ми се излиза по разходки ама това време  smile3515 Малкия вече издивява в къщи и аз покрай него ама така ще  е.Дано скоро има топли и слънчеви дни  Praynig

# 139
Здравейте!  Hug
Времето е хубаво макар и малко мрачно. Thinking Аз от няколко дни съм по разходки и мисля и днес да е така. Спорен ден на всички!

# 140
И аз да се включа.   Кати, Теди   мерси за кафето и закуската  Hug

Ние снощи изкарахме много добре. Колики почти нямахме, явно тия капки дават резултат. До 05ч сме спали като къпани. Чак като проплака малката че е гладна се чудя какво става и къде се намирам. За сметка на това после малко ни беше трудно да заспим. Хапва по малко , заспива, после пак.  Мъчеше се детето да ака ама не успя. Но току що напълнихме памперса и отивам да го сменям.  Малко миризливо стана, за което моля да ме извините   Innocent

Бубче   радвам се че си тука  Hug

Между другото пътищата са ужасно хлъзгави, ако някой ще пътува да внимава много. Моят мъж замина за София тази сутрин и каза, че било ад по пътя.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 10:57 от ivenceto25

# 141
Здравейте!  Hug
Времето е хубаво макар и малко мрачно. Thinking Аз от няколко дни съм по разходки и мисля и днес да е така. Спорен ден на всички!

Гале, внимавай, че е хлъзгаво навън Confused
Иве Hug

# 142
И аз това забелязвам и май ще се откажа да излизам. Sad  Че не ми се ще да се осакатявам точно сега. Thinking

# 143
Привет на всички,
как сте днес,тази сутрин Симона така се удари във вратата че незнам дали няма да имаме цицина от този удар много хубаво поплакахме доста.
Навън не е за разходки много е гадно времето.
оф айде ставам че продължаваме да ревем днес май само ще плачем и незнам как ще изкараме цял ден дано като се наспи е малко по весела.
пак ще мина по някое време.

# 144
Лелее , колко бързо изписвате темите

Аз преди малко така паднах пред Вея Комерс  , онзи ден Драпахме по стълбите с Ели - едва се качихме , но днес - по-смела с равни ботупи - за щастие нямам контузии.

Моля ви кажете: ИМА ЛИ В ГРАДА ПЕДИАТЪР  (ДЖИ-ПИ), КОЙТО ДА РАБОТИ СЪС ЗАПСАНИ ЧАСОВЕ. НЕЩО НЕ МИ ДОПАДА ДА СЕ РЕДЯ В ПОЛИКЛИНИКАТА С ОЩЕ 20 ДУШИ И ДА НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ МИ ДОЙДЕ РЕДА

# 145
  • Разград
Лелее , колко бързо изписвате темите

Аз преди малко така паднах пред Вея Комерс  , онзи ден Драпахме по стълбите с Ели - едва се качихме , но днес - по-смела с равни ботупи - за щастие нямам контузии.

Моля ви кажете: ИМА ЛИ В ГРАДА ПЕДИАТЪР  (ДЖИ-ПИ), КОЙТО ДА РАБОТИ СЪС ЗАПСАНИ ЧАСОВЕ. НЕЩО НЕ МИ ДОПАДА ДА СЕ РЕДЯ В ПОЛИКЛИНИКАТА С ОЩЕ 20 ДУШИ И ДА НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ МИ ДОЙДЕ РЕДА

Има педиатър,но не е джи-пи и това е д-р Велкова.Аз си вземам направление и си записвам час за следващият ден или за последващия,каквото ми кажат по телефона.

# 146
да-знам за Велкова , но пак трябва да се виси за направлението.Аз там направо си плащам  , но тя май не издава бележки за детска градина..... newsm78

# 147
Цеци, бележката може и личния да я издаде, не е задължително той да е педиатър, стига да ти дава направление когато искаш.

# 148
Ау като гледам как духа навън си представям колко е студено. Ние спим още. Аз станах да си сложа на камината и пак се гътвам да спя. Айде до после.

# 149
Здравейте и от мен.Наистина навън е доста студено.
Аз да ви се оплача.Днес ходихме на консултация и трябваше да ни слагат ваксина(тази дето се слага на 1г 1м).При прегледа докторката установи че малката е с бели налепи по гърлото.А уж сме здрави-няма температура хрема и кашлица  fingerscrossed. Прати ни при доктор Стойкова и тя пусна изследвания и гърлен секрет.Та засега чакаме изследванията и да видим какво ще излезе.Между другото и баткото се оказа със същите налепи по гърлото.

Пишете че децата ви са много палави.И моята е същата.Вчера ужасна беля свърши.На обяд докато миех чиниите да вземе че да сложи една елка в микровълновата и да я затвори(баткото няма навика да я изключва).За секунди докато я изключа елката започна да пуши.Добре че не стана беля.Така че вече цял ден ходя след нея да не  свърши и някоя друга беля.
Хайде чао и лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт