My Toys - В света на играчките - 5 !

• 22 016
  • 449
  •   1
Отговори
# 390
здравейте, пуснах поръчката още петък вечерта, днес видях, че са  я регистрирали;  като я пакетират и ми пратят номер на палета, на лични ще ви го изпратя.
Лек ден

Благодаря ти   bouquet Чакаме с нетърпение!

# 391
днес сглобихме градината с цветята - да ви я покажа каква красота е .
Оказа се , че тя е за тази къща ,прикрепя се към нея със специални хватки и така къщата се разширява.
И понеже ние имаме по-малката къща сега малката си играе отделно със зимната градина . Пак влиза в добра употреба .
Незнам детето , но аз съм вече силен Playmobil  Фен  smile3503

# 392
Момичета здравейте!
За първи път влизам в този сайт и бих искала да ви попитам колко ще излезе транспорта на ето тази количка:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1674623
Има ли други цветове и ако някой разбира немски да ми каже основните характеристики... Hug
Предварително благодаря!

# 393
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Момичета здравейте!
За първи път влизам в този сайт и бих искала да ви попитам колко ще излезе транспорта на ето тази количка:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1674623
Има ли други цветове и ако някой разбира немски да ми каже основните характеристики... Hug
Предварително благодаря!
4 положения на гръбчето, с въртящи гуми, 5-точкова система на колана, сенникът може да се маха, има голям кош за покупки.
Размери в разгънато състояние - /Д-Ш-В/ 80 x 47 x 103 cm
Размери в сгънато състояние - 106 x 30 x 45 cm
Тегло- 7.5 кг
Това са основните характеристики.

# 394
Pepi, благодаря от сърце  bouquet Готина изглежда количката..а транспорта колко ще е и за други цветове как да проверя?

# 395
  • София
А доставката е 15.95 евро - не се променя, само някои неща не се доставят извън Германия.  Peace За първа поръчка можеш да ползваш 5 евро намаление.  Hug

# 396
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Pepi, благодаря от сърце  bouquet Готина изглежда количката..а транспорта колко ще е и за други цветове как да проверя?
Изивнявай, пропуснах-за деца с тегло до 15 кг.

За цветове-поне аз не виждам информация. Може би това, но цената е съвсем друга:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1674617

Доставката до БГ по принцип е 15.95 евро. Ако си нов клиент, можеш да използваш код, с който се намалява с 10 евро крайната стойност /повече инфо-в първия пост/.

# 397
Мерси отново!Отивам да се мъча с регистрацията Crazy

# 398

Може да питаш някого и да се комбинирате. Тези дни се направиха вече 2 общи доставки за София.  Peace
Или, ако ще поръчваш сама, чети мнго добре първия пост и спазвай точно, стъпка по стъпка, указанията. Ако пропуснеш да въведеш кода за нови клиенти от -10 евро, ще трябва да платиш пълната доставка, така че, внимавай. На мен ми костваше доста нерви първия път, докаро се регистрирам и поръчам, защото не знам и дума на немски. И не бързай, питай, ако има нещо неясно. Успех!  Peace

# 399
Да споделя за кода -10 евро за нов клиент,ако не ви се хващат кодовете от първия пост ,може да изчакате известно време да ви пратят на мейла. На мен през няколко дни ми пращат един и същи код  на акаунтите от които не съм пазарувала ,но са персонални ,действат само на акаунта ,на който е изпратен . Peace

# 400
  • софия
hotday, бяхме поръчали същата (не точно тези цветове, разбира се, но модел) по-миналата пролет.  Платът много запарява. Малката ставаше вир вода. Купихме друга.

# 401
  • София
Този би трябвало да работи при всеки нов клиент, но е за 5 евро:

Момичета, сега си разрових хартийките, които ми дойдоха заедно с поръчката вчера.  Peace Имам код 5 евро намаление за нови клиенти и поръчки над 25 евро, валиден до 31.12.2009 г.: DTLLCTKCDAPY.

И аз го имах в кашона, но при мен не проработи! Sad

Ако си пробвала от твоя профил - нормално: нали е "fur einen Erstkauf", т. е. за първа поръчка на твой приятел, който се явява нов клиент.  Peace

# 402

Може да питаш някого и да се комбинирате. Тези дни се направиха вече 2 общи доставки за София.  Peace
Или, ако ще поръчваш сама, чети мнго добре първия пост и спазвай точно, стъпка по стъпка, указанията. Ако пропуснеш да въведеш кода за нови клиенти от -10 евро, ще трябва да платиш пълната доставка, така че, внимавай. На мен ми костваше доста нерви първия път, докаро се регистрирам и поръчам, защото не знам и дума на немски. И не бързай, питай, ако има нещо неясно. Успех!  Peace

Регистрирах се!Ура!
Жаси, мерси! Попаднах тук точно от темата за летни колички, където ти си пратила линкове към mytoys.
Тук е момента да питам дали някой от София няма да прави поръчка скоро да се комбинираме евентуално, че аз сама незнам дали ще се оправя с поръчката.А и се питам еднаква ли е цената за транспорт ако поръчаш няколко неща едновременно?
zvanche и на теб много благодаря!Аз се преориентирах към друга количка, защото е по лека(6кг) и има повече звезди Embarassed, но дали и тя няма да запарява идея нямам  newsm78: Ето я:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1559896
Вие как мислите-някой поръчвал ли е?

П.С.Какви са тези чантички подарък?Щом са подарък транспорта плаща ли им се? Embarassed

# 403
Най-сладкото на поръчките от Майтойс е това, че колкото и неща да поръчаш, цената на доставката е една и съща. (За нов клиент - само 6 евро, като се ползва кода за минус 10 евро, а за втора поръчка - 16 евро - освен, ако не ти пратят код за намаление от 5 евро, тогава доставката ти е 11 евро). Можеш да поръчаш и 10-20 неща, пак ще ти ги доставят за толкова пари. Тук едни момичета се бяха комбинирали и колетът им беше 27 кила, а цената на доставката не беше по-висока. Crazy
Ако искаш, изчакай - до няколко дни сигурно ще има нова поръчка от София. Но да ти кажа, ако си ползваш кода от минус 10 евро за нов клиент, за 6 евро само ще ти доставят количката до вратата - в България пратката се предава на български куриер (Интерлогистика), и без да доплащаш ти я носят вкъщи. Ако се включиш в обща поръчка, ще си поделите разходите по доставката и в зависимост от включилите се, ще платиш 2-4 евро, но трябва да ходиш да си взимаш количката от жената, която е направила поръчката. Така че, ти си избери по-изгодния вариант.  Simple Smile

А доколкото успях да си преведа отзивите за количката, хората я хвалят и са много доволни от нея:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1559896

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 17:37 от Анонимен

# 404
Има ли нови кодове за намаление 10 евро за нов клиент? Май всички стари вече са невалидни.

Общи условия

Активация на акаунт